Yes Love Neon Speckled – G11-2, G11-3 & G11-4

Yes Love vind ik een leuk merk. Budgetvriendelijk en gaan met trends mee. Verkrijgbaarheid is inmiddels soms wat tricky, maar het voorjaar staat voor de deur waarmee je ook weer genoeg braderien en markten hebt.

G11-2

Dit lieve licht roze lakje dekt niet heel goed. Op de twee foto’s hierboven zie je twee laagjes en op de foto hieronder zie je drie laagjes. Twee laagjes is bobbelig en niet egaal, en bij drie laagjes wordt het iets egaler en iets dekkender. De gele en groene glitters geven deze lak wat felheid, wat pit. De roze, blauwe en paarse glitters geven het wat meer kleur.

G11-3

Voor de verandering een blauwe lak. Licht blauw en toch fel. De neon glitters maken deze lak een feestje. Hier zie je twee laagjes. Misschien had ik een derde moeten proberen.

G11-4


deze lak is een lekker felle roze. Een roze gelijk opvalt. Nadeel is dat deze niet fijn lang en heel vlekkerig lakt. Verre van egaal. De glitters hopen op een dan is dit al met topcoat. Ik durfde hier geen derde laagje op te doen.

Ik heb mijn meeste Yes Love lakken van markten. Meestal staan er op braderieën en markten wel kraampjes met make up. Yes Love kost meestal €1,75 los en €5 voor 3 maar dit wisselt per kraampje, maar wel deze orde van grootte.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  love de laatste ;D
  femketje recently posted…Look – Elastic Heart.My Profile

 2. Reply

  Vrolijke lakjes!!
  Liefs,
  Eefje
  Beautytalk recently posted…Nailbox Old Beauties – Review & SwatchesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge