Yes Love – Neon Speckled G11-1, G11-5 & G1-2

G11-1

De basislak van deze schattige roze lak is best wel sheer. Ik moest drie laagjes aanbrengen. De glitters in het eerste laagje zie je daardoor bijna niet meer. Je ziet voelt alle glitter zitten wanneer de lak helemaal droog is. Er zitten roze, paarse, gele en blauwe glitters in. Grote hexagonale en mini ronde glitters. Ik vind het eigenlijk best leuk dat je maar hier en daar een glitter hebt en niet dat je hele nagel vol zit.

G11-5

Een nude basislak met een vleugje roze. Er zitten zoveel glitters in in allerlei kleuren en vormen en maten. De basislak lakt niet egaal, maar ergens heeft het zn charme. Dit zijn drie dunne laagjes, maar misschien is het mooier over een witte lak. Omdat de lak sheer is kan het makkelijk als 1 laagje over een lichte kleur en dan heb je een buttload van leuke glitters erover.

G1-2

Een licht gele kleur die onwijs sheer is. Ook dit zijn drie laagjes en deze dekt voor geen meter. Dat is ergens ook het doel van zo’n lak. Je kan alle glitters goed zien en je hebt een hoop glitters in oranje, geel, roze en groen. Past deze niet perfect bij Pasen?

Yes Love kan je veelal kopen bij markten. Meestal betaal je dan zo’n €1,75 per lak of iets van €5 voor 3 lakken. Ik heb ook gehoord dat sommige DA filialen Yes Love verkopen. Sommige verkopen ook W7. Helaas alleen niet mijn DA. Ik weet niet of het aan mijn browser ligt, maar yes love shop heeft geen yes love lakken.

Ken jij dit merk al?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een lieve kleurtjes, ik vind ze echt heel schattig. Ik heb er hier eentje van, ik draag ze het liefst over een dekkende lichte lak.
  Eline recently posted…Moschino Fresh CoutureMy Profile

 2. Reply

  Schattige lakken, erg leuk voor de pasen!
  Manon recently posted…Lifestyle | De voordelen van naar een sauna gaanMy Profile

 3. Reply

  die eerste is super pretty!
  femketje recently posted…Skin Update! (Acne)My Profile

 4. Reply

  Wat zijn ze leuk! πŸ™‚ Zelf heb ik twee lakken van dit merk en vind ze echt leuk.
  Mariska recently posted…Kijkje in mijn slaapkamerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge