Yes Love – Neon Speckled – G1-1

Weten jullie nog dat ik over Yes Love schreef? De lakken vind ik enorm leuken zijn online in een webshop te krijgen. Ik kreeg een mailtje dat er nieuwe neon speckled lakken waren. Ja die moest ik hebben. Ik kon niet kiezen en koos ze maar gewoon allemaal. Als lakken maar 2 euro per stuk zijn hoef je niet altijd te kiezen.

De eerste lak is een lila/paarse lak met daarin allemaal neon glitter (duh) in drie verschillende maten en kleuren. Mini, middel en groot en in de kleuren neon licht oranje, neon koraal en neon groen.


Als eerste bracht ik twee laagjes aan. Je hebt gelijk een hoop glitter al. De lila kleur dekt nog niet met twee laagjes en door het tweede laagje krijg je een beetje dekking over sommige glitters waardoor je een beetje diepte krijgt in de lak.


Na het derde laagje dekt de lila lak zo goed al compleet. Door de glitters krijg je wel een beetje een oneven lak. Ik zou nog wel echt aanraden om er een topcoat over aan te brengen. Ik vind het kwastje wel fijn aanbrengen. Als je het eerste laagje met alleen de tip van het kwastje aanbrengt krijg je de eerste laag alleen kleur en nauwelijks glitter. Of je moet het kwastje goed afvegen. Daardoor wordt de lak al minder oneven.


Ik vind het een leuke lak. Door de neon glitters doet het me enorm denken aan indie lakken; lak die thuis gemengd wordt, beperkter is in oplagen, maar daardoor wel sneller met trends mee kan gaan. Ik zie de laatste twee jaar ongeveer denk ik veel verschillende combinaties glitter.

Ik vind zelf dat Yes Love ook vrij snel met trends meegaat. Satin, shiny glitter, speckled, neon, neon speckeld. Ja ik vind dit een goede nieuwe zet van Yes Love. De lakken zijn in de Yes Love Shop te koop voor 2 euro per stuk. Geen geld al zeg ik het zelf. Een haartje duurder dan Essence, maar goedkoper dan Catrice en NYC. Het schijnt dat grote filialen van DA ook een rek hebben staan en ook Kuci muci heeft een rek staan. Daar komt het nog wel eens voor dat je 3 lakken voor 5 euro hebt.

Voordeel van de Yes Love shop is dat als je niet teveel aan verzenden wilt uitgeven, je een Kiala punt kan uitkiezen dan maar 3 of 4 euro voor verzenden betaalt. De shop heeft 270 yes love nagellakken waar je uit kan kiezen en dan ook nog topcoats en treatments. Yes Love Shop

Ben jij al bekend met het merk en de webshop?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hai Lin,
  Leuk om te lezen dat jij ze nu ook hebt, en er ook blij mee bent! En fijn dat je ze nu niet meer per tray’tje hoeft te besteller, hΓ¨? (Al hoor je mij, en ik denk ook MariΓ«lle, niet klagen πŸ˜‰ )

 2. Reply

  Wat een tof kleurtje zeg!
  Beau recently posted…Birthday HaulMy Profile

 3. Reply

  Leuk!! Ik wist niet dat ze een eigen webshop hadden. Vorige week stond er een man bij ons in het winkelcentrum met loom bandjes en een rek Yes Love en daar heb ik er drie meegenomen voor 5 euro (samen). Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar op foto’s zien ze er goed uit! Zo ook deze. πŸ™‚
  Wendy recently posted…China Glaze Sea Goddess – Seahorsin’ Around (1288)My Profile

 4. Reply

  Oh wat een gave lak! Mooie kleur en bijzondere combinatie met de kleuren glitters. Erg mooi! Ben benieuwd naar de rest πŸ˜‰
  Mirjam recently posted…Nailart challenge juni #1 The SkyMy Profile

 5. Reply

  ahh pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 4/6; Rainbow!My Profile

 6. Reply

  Mooi! wij hebben de sinds kort ook in de winkel, zijn super kleuren
  Mandy recently posted…Nailart how to | SmokingMy Profile

 7. Reply

  Het zijn echt toffe lakken! Helaas is Kuci Muci niet meer… Dus weer een verkooppunt minder. Maar gelukkig is de site wel super!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Rita Ora CollectieMy Profile

 8. Reply

  Wat een super toffe lakken zijn dat toch.

 9. Reply

  Ik vind de combinatie van de gekleurde lak met de neon glitters zo leuk! Ik heb nog niets bij Yes Love besteld, maar denk dat ik dat zeker wel eens ga doen!
  Priscilla recently posted…Filmpje: KletsfilmpjeMy Profile

 10. Reply

  Wat een gave kleur!!!! ME LIKE!
  Romy recently posted…Sunkissed shimmer eyeshadow paletteMy Profile

 11. Reply

  Wat een aparte combinatie, maar ik vind hem erg leuk!
  Manon recently posted…Essence – All in one CC CreamMy Profile

 12. Reply

  Ik hou van dit soort lakjes, heel erg mooi! πŸ™‚
  Bianca recently posted…Mijn nail art probeerselsMy Profile

 13. Reply

  Ik vind de neon glitter wel erg leuk, maar de basiskleur is niet helemaal mijn ding.
  Mirne recently posted…Tarte tatin van ui met geitenkaasMy Profile

 14. Reply

  Hele mooie lak vind ik!
  Mariska recently posted…Essie Snap HappyMy Profile

 15. Reply

  Leuk lakje al zou ik het niet snel dragen! Ik ben dit merk nog nooit tegen gekomen trouwens, snel even in de shop kijken want ze spreken me erg aan πŸ™‚
  Stella recently posted…NOTD & Review:: SinfulColors “945 Soul Mate”My Profile

 16. Reply

  Wat een leuke nagellak. Zag op de site dat er 12 van zulke leuke lakken zijn, dat word moeilijk kiezen.

  1. Reply

   Ze komen de komende maand allemaal hier voorbij πŸ™‚ mss maakt dat het kiezen makkelijker

 17. Reply

  Wow, die is echt prachtig! Geen fan van paars, maar zo te zien hebben ze oneindig veel kleurtjes πŸ˜€

  Als ik van mezelf wee rlakjes mag kopen, ga ik los in hun webshop <3
  Nienke recently posted…One Dollar Ebay HaulMy Profile

 18. Reply

  Ziet er leuk uit !
  Isabeau recently posted…Rimmel – 226 ring a ring o’ rosesMy Profile

 19. Reply

  Erg leuk lakje voor in de zomer. Laat die festivals maar komen!
  Sara recently posted…Low budget koopje 28. Freesia & Jasmine body spritz Primark.My Profile

 20. Reply

  Wauw mooie kleuren.
  Je hebt echt mooie lange nagels!
  Jessica recently posted…Day Zero Project – Andere bloggersMy Profile

 21. Reply

  Ooooh, lekker feestelijk!
  Kaylani recently posted…Pinkpop NOTDMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge