Yes Love – Neon Speckeld – G1-6

De originele speckled lakken hebben misschien niet zulke grote glitters, maar ik vind het wel een superleuk idee. Verschillende neon kleuren glitter in een pastel lak. Vandaag de beurt aan een van de roze tinten die ik heb.
Ziet het er niet uit als Cupcake frosting? Ik wil bijna mijn vingers aflikken. De roze lak dekt beter dan ik had verwacht, want dit zijn twee laagjes. Ik heb er nog geen topcoat overheen gedaan, maar de grote glitters kan je hier en daar voelen zitten.

Er zitten vooral kleine paarse en roze glitters in, maar hier en daar heb je grote paarse, blauwe glitters en hier en daar zit ook een verdwaalde groene glitter.


Eerder geswatched:

 

Ik vind het een leuke lak. Door de neon glitters doet het me enorm denken aan indie lakken; lak die thuis gemengd wordt, beperkter is in oplagen, maar daardoor wel sneller met trends mee kan gaan. Ik zie de laatste twee jaar ongeveer denk ik veel verschillende combinaties glitter.

Ik vind zelf dat Yes Love ook vrij snel met trends meegaat. Satin, shiny glitter, speckled, neon, neon speckeld. Ja ik vind dit een goede nieuwe zet van Yes Love. De lakken zijn in deย Yes Love Shopย te koop voor 2 euro per stuk. Geen geld al zeg ik het zelf. Een haartje duurder dan Essence, maar goedkoper dan Catrice en NYC. Het schijnt dat grote filialen van DA ook een rek hebben staan en daar komt het nog wel eens voor dat je 3 lakken voor 5 euro hebt.

Voordeel van de Yes Love shop is dat als je niet teveel aan verzenden wilt uitgeven, je een Kiala punt kan uitkiezen dan maar 3 of 4 euro voor verzenden betaalt. De shop heeft 270 yes love nagellakken waar je uit kan kiezen en dan ook nog topcoats en treatments.ย Yes Love Shop

Ben jij al bekend met het merk en de webshop?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind ook deze wel mooi!
  Mariska recently posted…Close up filters eBay 50mm lens + afstandsbedieningMy Profile

 2. Reply

  Ik vind vooral de verdwaalde groene glitters erg leuk, haha ๐Ÿ˜€ Ik heb zelf nog nooit Yes Love lakjes geprobeerd, zou ik ‘ns moeten doen!
  Squeaky Q recently posted…Sushi NailsMy Profile

 3. Reply

  Wat een super mooie lak
  Manon recently posted…Mijn favoriete tijdschrift op dit momentMy Profile

 4. Reply

  Leuk kleurtje zeg! Ik moest ook meteen aan cupcakes denken, haha!
  Meike recently posted…Review Kobo Glo e-readerMy Profile

 5. Reply

  lief kleurtje ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Sinful Colors โ€“ Blue By You.My Profile

 6. Reply

  Ah pretty!!! Dit is zoooo mijn kleur ๐Ÿ™‚
  PinkFairy recently posted…Hoe verzorg ik mijn haar *filmpje*My Profile

 7. Reply

  Ik vind de Yes Love lakken geweldig! Ik ben stiekem wel een beetje benieuwd wat deze lakken onder blacklight doen!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Masterdrama ChromaticsMy Profile

 8. Reply

  Pretty zeg!
  Beau recently posted…Lunedi Congelati bestaat 1 jaar!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge