Wistlist Pretty Things

Ik was echt helemaal ondersteboven toen ik voor mn verjaardag die michael kors tas kreeg. Ahhh, mijn kobaltblauwe selma. I’m in love. Ik ben er superzuinig op, maar ik probeer em zo vaak mogelijk te dragen. Ik ben enorm blij met mn tas maar stiekem wil ik er wel meer.

1. Claudia Strater – Lange wollen jas – โ‚ฌ329,95
Ik ben enorm blij met mn gekleurde jas. Ik krijg zoveel complimentjes als ik em draag en ik word er supervrolijk door. Zelfs nu draag ik em nog af en toe. Het moet stiekem wel droog blijven anders laat ik em aan de kapstok hangen. Toen ik laatst het foldertje binnenkreeg van Claudia Strater zag ik deze jas. Ik moet em nog een keer passen, maar ik vind deze ook supertof. Mijn huidige jas voldoet nog prima, dus ik hoop deze volgend jaar in de uitverkoop te scoren. Het is hetzelfde model en dat bevalt me wel. Lekker lang en een mooie kraag.

2. UGG Australia ALLOWAY – Instappers blauw – โ‚ฌ109,95
Ik paste deze toen in de designer outlet in Roermond en daar was maat 41 te klein, anders had ik deze in het beige meegenomen (daar hadden ze geen andere kleuren).ย  Ik vind de blauwe mooier, maar ik heb wel maat 42 nodig.

3. MICHAEL Michael Kors – Crossbody tas Selma taupe – โ‚ฌ160,00
Een baby selma! Soms hoef ik niet een grote handtas mee, maar alleen mn portomonnee en telefoon en dan vind ik het wel handig om een kleine tas te hebben. Als het goed is past een Michael Kors portomonnee er er (de tas is 22 cm breed en de portomonnee is 20 cm breed). Ik hoop ergens wel dat ik deze nog in een andere kleur kan vinden. Niet dat ik taupe niet mooi vind, maar ik heb liever alles met zilveren accenten.

MICHAEL Michael Kors – Portemonnee Jet Set Travel kobaltblauw – โ‚ฌ140,00
Beetje kromme prijsverhouding als je een tasje voor 160 euro kan kopen en een portomonee 140 euro kost. Maar ik wil toch een matchende portomonnee. Ook kobaltblauw. Ik heb nu een portomonnee in deze kleur, maar ik wil toch de echte.

Wat staat er op jouw wishlist? Voeg ook een linkje toe in je comment!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauuww die jas is echt geweldig!!! Ik heb niet echt kleding op mijn wishlist staan eigenlijk. Meer ideeรซn over bepaalde dingen die ik wil: een mooie leren tas, en mooie donkerbruine leren laarzen. Heb sinds kort wel een nagellakwishlist die wat concreter is, die staat op mijn blog ๐Ÿ™‚ http://www.ongleterre.blogspot.de/p/wishlist.html
  Eva recently posted…Review: Yves Rocher Redberries hand creamMy Profile

 2. Reply

  Aaah leuk die micheal kors tasjes!
  Manon recently posted…Catrice – 61 Greige! The New BeigeMy Profile

 3. Reply

  Hele leuke wishlist! Die Micheal Kors items zijn echt prachtig!
  Nicole recently posted…MUA Undress Me Too vs. Urban Decay Naked 2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge