Wistlist – ILNP, MoYou, BundleMonster, en meer

Het voelt als 3 weken geleden dat ik mn vorige wishlist maakte, maar dat was toch alweer augustus. In de tussentijd heb ik toch best een aantal items daarvan kunnen afstrepen. Mac lipstick, een aantal ILNP nagellakken, spel, kaartjes. De feestdagen staan voor de deur en wat moet ik vragen? Ik begon bij te houden waar ik screenshots van maakte,ย  waar ik bij dacht ‘dat wil ik hebben’. Dat bleek toch meer dan ik dacht.

 

Ik ben zo verliefd op de lakken die ik heb van ILNP. Prijzig, maar ik denk dat ze het geld wel waard zijn.
Hier zie je van links naar rechts: Bishop (H), Charmingly Purple, Cold Fusion, Cygnus Loop, Electric Carnival, Nostalgia

Ik heb verrassend veel boeken op mijn wishlist staan. Eentje kocht ik al van een boekenbon die ik voor mn verjaardag kreeg. Het Guilty Pleasures kookboek van Oh My Foodness (je kon laatst al in een shoplog zien dat ik deze kocht). Andere boeken die ik nog graag wil zijn Als ik het niet kan, kan jij het ook van Sara Kroos, Miljuschka’s Food Trucks, On Top van Anna Nooshin en het nailart boek van oa Chalkboardnails (haar nagels zie je op de cover) en the Nailasaurus. Allemaal boeken die ik op mn lijstje heb gezet voor sinterklaas en kerst.


Ik ben al een hele tijd verliefd op koperen pannen. Je ziet ze veelal in restaurants en ik vind de kleur supermooi. Laatst was ik bij kasteel de Haar en de keuken daar stond er vol mee. *eksteroogjes* Inmiddels heeft Blokker een reeks koperkleurige pannen die betaalbaar zijn.

Verder heb ik maar een mapje met foto’s gemaakt voor de imageplates die ik wil. Bundle monster heeft nu samen gewerkt met bloggers voor imageplates. Ik weet niet welke ik het mooiste vind. Watermarble stamps! Aztec stamps! Hoe gaaf!

Maar ook meer van MoYou London. Ze blijven maar mooie plates uitbrengen. Zulke gave patronen. Steampunk, Gatsby, Kaleidoscope, Fair Isle. Nu alleen nog maar een zak met geld.

Wat staat er op jouw wishtlist? Wat wil jij graag voor sinterklaas krijgen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke wishlist heb je zeg!
  Nicole recently posted…Catrice Even Skin Tone Beautifying FoundationMy Profile

 2. Reply

  Leuke wishlist!! Er staan prachtige nagellakken op!
  Jessica recently posted…Webshops #1 โ€“ Haken enzoMy Profile

 3. Reply

  oehh die lakken ;D
  femketje recently posted…Look โ€“ Organza.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge