Wishlist – Inglot, MAC & MoYou

Hoe blij we ook zijn met nieuwe makeup producten, we willen altijd meer. Onze stash is nooit groot genoeg en bevatten nooit genoeg kleuren. Ik ben inmiddels vrij selectief geworden met wat ik qua makeup producten koop. Maar soms gebreurt het wel eens dat je met een palette in je handen staat.

‘Maar hij is zo mooi’
-voor de prijs kan je makkelijk met zn tweeen uit eten.
‘Maar ik heb nog niets van dit merk’
-ja maar je hebt al zoveel paletten en je gebruikt die al niet zo vaak.
‘maar kijk eens naar hoe gepigmenteerd de oogschaduws zijn’
-is het zn geld echt waard?
‘hmmf’

Zo stond ik laatst met een prachtig palette in mijn hand. Ik wil het NARSissist Dual Intensity Eyeshadow Palette graag, maar ik vond het te duur. 56 euro. Gek als ik er nu overna denk, want ik gaf zo 50 euro uit voor Urban Decay. Ergens wil ik het Nars palette wel hebben, maar weer 8 shimmery kleuren? Dat weerhield me een beetje van kopen, want het Naked2 palette zit ook al vol met shimmery kleuren. Ik hou ervan, maar niet alleen maar.

Dit najaar is er weer een gaaf festival, Een kaartje voor FemME. Female Metal Event. Zo wilde ik een paar jaar geleden wilde ik graag naar Metal Female Voices Fest en kreeg toen het kaartje voor mn verjaardag. Dit jaar is er geen editie van MFVF maar een nieuw event om het ‘gat’ op te vullen. Gelukkig hebben ze minstens een net zo’n gave line up.

ILNP lakken zijn zooo onwijs mooi. Superholo’s met een speciale touch. Een aantal lakken die ik zou willen zijn Mega (X), I See You, Pink Mimosa, Happily Ever After. Ze kosten 10,60 per stuk. Dus ik ben niet zo snel geneigd om ze allemaal tegelijk te kopen.

Ticket to Ride is een van de leukste spellen ooit. Op mn telefoon heb ik USA, Europa en Azie, als bordspel hebben we Europa. Elke uitbreiding heeft iets anders erbij en dat maakt het leuk daarom wil ik graag Ticket To Ride India & Switserland. Al kan ik deze geloof ik al van mijn lijstje afstrepen. Iets met een lief vriendinnetje die deze maar alvast gekocht heeft.

Lipsticks van MAC. Ik heb er nu 9 en ik vind ze onwijs fijn en uiteraard wil ik er meer. Op mijn lijstje staan Please Me, Angel, Ruby Woo, Pink Pigeon (niet op de afbeelding; Mehr, Up the Amp, Brave en Impassioned).

MoYou London plates hebben superveel supermooie designs. Ik heb er nu een dozijn ofzo, maar ik wil er altijd meer. Er komen ook steeds meer plates uit. Op mijn list staan nu Explorer 22, Fashionista 09, Fashionista 14, Festive 24, Suki 05 XL en Kaleidoscope 04. Ik wil vooral de plates met 12 designs. Die zijn groot genoeg voor mijn nagels. Ze hebben plates met 18 designs, maar volgens mij zijn ze te klein.

Een merk wat ik wat ik graag gebruik en echt geweldig vind is Inglot. Ik heb een hele hoop oogschaduws. Ik heb een palette van 20, en drie van 10. Nog niet genoeg? Ik denk dat ik Inglot samen het fijnste oogschaduw merk vind en deze twee zou ik ook echt aanraden. De pigmentatie van Inglot is echt geweldig. Meestal zijn matte oogschaduws minder goed gepigmenteerd. Catrice bijvoorbeeld. Ik zou zelfs durven zeggen dat Inglot’s matte oogschaduws hun meest gepigmenteerde oogschaduws zijn.

Inglot gebruikt niet de naam shimmery maar meer pearl. Ik heb er nog een hoop op mijn wishlist staan. Wat me stopt is dat ik of voor 18 (10 pans) of voor 25 euro (20 pans) eerst een palette moet kopen voor ik het kan vullen. Volgens mij is de regeling dat als je het palette vol koopt, je het palette gratis krijgt niet meer. Of zoiets hoorde ik de laatste keer dat ik in een winkel was. Dus niet meer voordeliger om je palette in 1x te kopen. Mja dat weet ik niet meer zeker. Helaas zijn Z paletten ook niet veel goedkoper en dan passen er maar een paar oogschaduws meer in.

Oogschaduws die ik graag nog wil toevoegen aan mijn stash:
P404 (goud)  – P405 (koper) – P406 (brons)
M358 (lichtroze) – M332 (donkerblauw) – M362 -(felroze)
P397 (lichtroze) – P399 (roze) – P426 (kobalt) – P428 (donkerblauw)  P452 (cranberry)
AMC 09 () – AMC 15 () – AMC 31 () – AMC 34 () – AMC 43 () – AMC 46 () – AMC 49 ()
DS480 () – DS 487()

 

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke wishlist heb je! Bij mij staan er ook nog een heleboel ILNP lakjes op de wishlist, ze komen gewoon steeds weer met zo leuke holografische lakken… Moeilijk om aan te weerstaan!

 2. Reply

  Leuke wishlist heb je en het is eigenlijk wel zo als je 50 euro aan urban decaan uitgeeft waarom die palette dan niet haha. Maar iedereen ziet dat anders. Ik kijk nu ook wel steeds beter met wat ik koop en toch zit je heel vaak zo van maar dit is leuk en dit wil ik en dat ook haha!

 3. Reply

  Mooie lijst! Ik wil heel graag nog het And God Created The Woman palette van NARS en se Urban Decay Naked Skin Concealer proberen!

 4. Reply

  Oeh wauw dat Nars palette is echt prachtig. De Inglot oogschaduws zien er ook echt super goed uit. Ik heb laatst drie nieuwe kleurtjes gekocht en ik blijf versteld staan van hoe goed ze zijn. Ze zijn niet eens heel erg duur maar de kwaliteit is echt geweldig.

 5. Reply

  Mooie wishlist! Dat palette van Nars schreeuwt ook bijna mijn naam haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge