Winactie || It’s My Birthday and You Get My Favs

Vandaag ben ik dan echt jarig. Ik word 24 jaar en om dat te vieren heb ik een pakketje voor jullie samengesteld. Ik hou nog een beetje geheim wat ik allemaal weg ga geven, maar ik kan wel een beetje verklappen wat er in zit.

Een beetje geinspireerd op de beauytboxen die verkrijgbaar zijn heb ik een aantal van mijn favoriete producten erin gedaan. Merk of naam verklap ik niet maar ik kan jullie wel zeggen dat er 3 nagellakjes in zitten, brushcleanser, een blush, een lipstick, mascara, nagelvijl, studs en mijn favo hydraterende creme! Volgens mij een leuk beautypakket!

Hoe kan je meedoen?

Eigenlijk heel simpel. Je MOET een comment hieronder achterlaten waarin je mij feliciteert. That’s it. Dan maak je kans.

Wil je je winkans vergroten vul dan de rafflecopter in.

a Rafflecopter giveaway

Succes!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ha meid, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik wens je een hele fijne dag! 🙂 Ik doe graag mee aan de winactie. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar de inhoud van de box.

 2. Reply

  HAPPPPPYYYYYYYYYYYYYYYY B-daaaaayyy
  Hopelijk nog vele jaren erbij en veel review en dat soort dingen erbij. Xxxxx wat ben jij super jij hoort eigenlijk dat soort leuke dingen te krijgen het is je verjaardag en dan geef je iets aan ons wat ben jij toch een lief mens xxx Cecil (ik doe mee)

 3. Reply

  Hey Lin , hartelijk gefeliciteerd en ik doe ook heel graag mee aan de winactie ! 🙂

 4. Reply

  Hee, hartelijk gefeliciteeeerd!! 😀 maak er een leuke dag van 🙂 x Ilona

 5. Reply

  Gefeliciteeeerd! Ik wil ook graag meedoen met de winactie

  xx

 6. Reply

  Hiep hiep.. Hoera!!
  Wat een leuk idee, de LinBox. Die zou ik wel willen hebben 😉

 7. Reply

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke en gezellige dag hebt! x

 8. Reply

  Van harte gefeliciteerd!! Het wordt tijd om je welkomsblokje te veranderen haha – ik zag dat er nog 23 stond – Wat een tof idee om een winactie te doen! Ik doe zeker mee 🙂

 9. Reply

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een leuke dag van! Wat een leuke winactie. Ik doe mee (:

 10. Reply

  Hi!!

  van harte!!
  gefeliciteerd(:
  ik doe graag mee

 11. Reply

  Gefeliciteerd! ;D

 12. Reply

  Heej Lin,
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Maak er een mooie dag van!!
  En nog vele jaren toegewenst.

  Liefs,
  Sanne.

 13. Reply

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je dan een winactie doet, terwijl jij cadeaus hoort te krijgen 😉
  Maar ik doe natuurlijk wel graag mee hihi. Fijne dag, geniet ervan!

 14. Reply

  super duper happy bday gorgeous!

 15. Reply

  Hey Lin, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben benieuwd, veel succes iedereen 🙂

 16. Reply

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik wens je een hele leuke en gezellige dag.

 17. Reply

  Ah ik doe mee.. op Facebook had ik je al gefeliciteerd, maar hier nog een keer 🙂

  Een hele fijn dag gewenst, gefeliciteerd!

 18. Reply

  Hey jarige job! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 24, kan ik me ook nog goed herinneren. Doe graag mee met je winactie!
  Heb de rafflecopter ingevuld! Wens je een top dag!!

 19. Reply

  Van harte gefeliciteerd meissie! Maak er een mooie dag van en geniet vooral 🙂

  ♥

 20. Reply

  Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van en eet een lekker stuk taart :p Groetjes Maran

 21. Reply

  Gefeliciteerd Lin! Maak er een leuke dag van 🙂

 22. Reply

  Van harte gefeliciteerd, Lin!
  Ik woon zelf ook in Eindhoven en volg je blog al een hele tijd met veel plezier, keep up with the amazing work! 😀
  Liefs, Nastia

 23. Reply

  Hi Lin, Gefeliciteerd met je verjaardag ik hoop dat je een hele leuke dag hebt. Ook bedankt voor alle leuke blogposts die je tot nu toe hebt geplaatst. Ik denk dat je een inspiratie bent voor veel nagellak bloggers. Natuurlijk doe ik ook mee met je win actie! Ik ga morgen een weekje op vakantie dus ik zal een drankje op je drinken! Fijne dag meis

 24. Reply

  Gefeliciteeeeerd! 😀

 25. Reply

  Lawlz, ofc feliciteer ik je ;3. Happy Bday gurl, make dreams come true <3

 26. Reply

  A birthday greeting
  Is sent your way!
  To wish you
  Such a jolly day!

 27. Reply

  Happy B DAAAAY
  ik zie dat er iets mis is gegaan met m’n comment dus ik stuur Umbrië ff opnieuw:
  Happy happy happy B-daaaaay. Maak er een verschrikkelijk leuke dag van. Hopelijk nog vele jaren er bij en veel revieuws enz bij. Ik vind het echt super dat je dit doet want eigenlijk hoor jij die kaddoooos te krijgen. Xx cecil en maak er superdeduper fijne dag van.

  (Ik doe mee. 🙂 )

 28. Reply

  Gelukkige verjaardag! 🙂
  Leuk dat je zo vrijgevig bent om ons een cadeautje te laten winnen!
  Ik doe graag mee 🙂

 29. Reply

  Gelukkige verjaardag! Wat een fijne winactie ook!

 30. Reply

  Gefeliciteerd! 😀

 31. Reply

  Van harte gefeliciteerd! !!!!

 32. Reply

  Wat leuk! Ik doe mee. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 33. Reply

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van! Wat leuk een verrassingsbox als winactie..

 34. Reply

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Altijd leuk om tijdens je eigen verjaardag andere mensen te trakteren, toch (:

 35. Reply

  Gefeliciteerd!! wat een leuke winactie!

 36. Reply

  Hartelijk gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fantastische dag hebt (gehad)! En ik doe graag mee met de winactie, wat leuk!

 37. Reply

  Hartelijk gefeliciteerd! Geniet van jouw dag!

 38. Reply

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt en ik wens je nog een fijne avond. 🙂
  Geweldige winactie, tof dat je voor een aantal van je favoriete producten hebt gekozen! ^^

 39. Reply

  Hey!
  Ik vind je blog echt leuk! Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van 🙂

 40. Reply

  van harte gefeliciteerd met je verjaardag

 41. Reply

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂
  Leuke winactie!
  Groetjes Caroline

 42. Reply

  Oeps, ietsjes te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt gehad. Nog vele jaren!

 43. Reply

  Hey, gefeliciteerd met je verjaardag!

 44. Reply

  Heeeel erg gefeliciteerd Lin! Dat er nog vele jaren mogen komen 🙂 Ik lees je blog al heel lang, vooral omdat ik jouw nagelswatches echt de allermooiste vind (al vind ik die van Beautyill & femketje ook prachtig) en ik hier ook vaak lakken voorbij zie komen die ik zelf helemaal (nog) niet ken. Je schrijft lekker duidelijk en bovendien ook soms over andere onderwerpen dan nagels! Ik vind je blog echt heel tof en oke, kleine confession: Ik fangurl nog steeds een beetje omdat je me volgt op Instagram hahahaha dat vind ik echt heel tof van je!

  Ik ben super benieuwd naar het pakket! Pakketjes uitpakken is het leukste wat er is! Ik heb een keer een Truly Yours box ontvangen, in een prachtige doos en dan is het zo spannend om te zien wat voor producten erin zitten! Laatst deed ik ook een swap met iemand, hetzelfde verhaal. Ik hou van pakketjes uitpakken, alsof het meerdere keren per jaar je verjaardag is haha! Een brushcleaner is sowieso handig, aangezien ik het wassen van mijn kwasten echt enorm verwaarloos (oooops). Naar de rest van de producten ben ik ook heel benieuwd, al denk ik dat ik er al een paar kan raden, aangezien ik denk dat ik wel weet wat daarvan jouw favorieten zijn haha….Ik ben benieuwd!

  En nu ga ik een poging doen de rafflecopterdingwhatever in te vullen. Fingers crossed en een hele leuke winactie Lin!

  Sarah

 45. Reply

  Er is er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben jij! ;D VAN HARTE GEFELICITEERD!! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad, en dat je veel leuke kadootjes hebt gekregen!! kuskus Amber Dunhoft

 46. Reply

  Wat leuk! Gefeliciteerd!! Hopelijk ga je een heel mooi jaar tegemoet 🙂

 47. Reply

  Gefeliciteeeerd!

 48. Reply

  Nog gefeliciteerd <3

 49. Reply

  Meid, Happy Bday en nog vele jaren (ook voor je blog).
  Ik hoop dat je een leuke dag gehad hebt.
  Graag doe ik mee met je winactie en ik hoop dat je ook even een kijkje op mijn blog wilt nemen!

  Xxx

 50. Reply

  Heeii lieve Lin,

  HAPPY BIRTHDAY TO LIN, HAPPY BIRTHDAY TO LIN! HAPPY BIRTHDAY TO LI-IN! HAPPY BIRTHDAY TO LIN! Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag lieve lin, en dat er nog een hoop jaren bij mogen komen, en je nog een hele tijd mag doorgaan met bloggen. Ik ben echt fan van je, vooral van je nagelswathes, die zijn echt WOOWW! Fingers crossed, en ik hoop dat je een ontzettend leuke dag gehad hebt!

  xoxox en veel verjaardag liefs

 51. Reply

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

 52. Reply

  Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd, en hoop dat je een fijne dag gehad hebt!

 53. Reply

  VAN HARTE GEFELICTEERD ☺☺

 54. Reply

  ¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸Happy Birthday To You¸¸♬·¯·♩¸¸♪·¯·♫¸¸

 55. Reply

  Happy birthday!

 56. Reply

  Gefeliciteerd! 😀

 57. Reply

  Heb tot nu toe elke dag een tweet geplaats voor meer entry’s maar vandaag wil ie niet. Er staat: Aw, shucks. We didn’t get your entry. Plz try again. Nu zes keer geprobeerd, dus geef het op! Hopelijk doet ie het morgen weer…

 58. Reply

  Van harte gefeliciteerd! En wat leuk dat je dingen weggeeft! Ik waag zeker een kansje. Ga vooral nog jaren door met het bijhouden van deze leuke blog!

 59. Reply

  Happy happy birthday! Heb ook een kansje gewaard, echt toffe spulletjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge