Winactie || Fantasy Fire

In de afgelopen twee weken hebben jullie 2 posts vol mooie foto’s van Max Factor Fantasy Fire gezien. Eerst heb ik deze prachtlak over zwart laten zien, en daarna over een paarse hololak. Vandaag heb ik een verrassing voor jullie, want ik ga een flesje Fantasy Fire weggeven! Heb jij em nog niet gespot in de winkels? Lees dan snel verder hoe je hier kans op maakt!

Nog een paar swatches…

Deze foto’s hebben jullie al gezien, maar ik wilde toch een klein overzicht maken van hoe de lak er uitziet. Hier maken jullie dus kans op.

Wat moet je doen?

Regels
Je hoeft in principe alleen een comment achter te laten met de juiste informatie. Lees dus even goed. De winactie loopt vanaf 5 december tot en met 19 december. Daarna trek ik een winnaar en die krijgt via de email bericht. Laat dus even een geldig emailadres achter. Ik maak het niet op de site bekend, maar de winnaar weet het zelf dus wel. Als ik geen reactie binnen 48 uur krijg, mail ik een nieuwe winnaar.

Verplicht
1. Laat een comment hier achter dat je mee wilt doen. Laat ook even in je comment achter wat jouw favoriete nagellak is. Er is geen fout antwoord, maar ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden. (1 entry)

Optioneel

2. Vertel mij wat je het leukste aan mijn site vindt en wat je graag meer of anders zou willen zien. (+2 entries)

3. Tweet over de winactie. (+1 entry)

RT en volg @LinvanTpolish en maak kans op Fantasy Fire, een prachtige topcoat. Doe jij al mee? Kijk op http://linvant.nl en maak ook kans

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik doe graag mee πŸ˜€ Mijn favoriete nagellak verschilt heel erg per periode, maar momenteel ben ik echt verliefd op Soulful van Catrice <3 Zo mooi!

 2. Reply

  super gave actie, dat lakje is zo pretty πŸ˜€

  maar 1 favoriete lak heb ik niet maar ik vind de laatste tijd pink tease glitterlakken super mooi in combinatie met een simpele zwarte lak πŸ™‚

  ik volg en like via bloglovin en heb getweet! https://twitter.com/femketje/status/276422232841019394

  1. Reply

   oh en wat ik leuk vind aan je blog is dat je zulke mooie en vooral duidelijke product en swatchfoto’s maakt πŸ˜€ een foto zegt niet voor niets meer dan 1000 woorden!

 3. Reply

  hee, volgens mij heb je een fout gemaakt, er staat 5 december tot 1 december. Ik doe heel graag mee :). Ik heb niet echt een favoriet lakje. Ik ben zelf een nagellakfreak. Ik hou het meest van metallic lakjes. Het leukste van je site vind ik dat je elke keer afwisseling hebt in je posts πŸ™‚
  Ik heb je geliked op bloglovin en getweet.
  https://twitter.com/saanabanana/status/276429547329687553
  liefs.

  1. Reply

   Dat is wel een beetje stom van me. Er moest nog een 9 achter. Je kan tot en met 19 december meedoen.

 4. Reply

  Wat een leuke actie, ik doe mee!
  Heb dit bericht ook geliked op Bloglovin.

  Mijn favo lak? Eh.. sowieso de roze varianten en ik denk dat Diamond Dust van Rimmel er nu ook wel bij hoort πŸ™‚

 5. Reply

  Leuke winactie!

  Mijn favoriete nagelak is van Catrice ; Lost in the mud.
  geweldige kleur, heel klassiek en staat overal bij!

  Het leukste aan jou site vind ik dat het georganiseerd is en alles duidelijk vermeld word. En leuke afwisseling in onderwerpen.

  twitter: https://twitter.com/dazzelblonde/status/276678902016004097

  xx

 6. Reply

  Oooooh gaaf! Mijn favo lakje is Gosh Holographic!

  β™₯

 7. Reply

  Hoi, ik doe mee! ^-^
  Mijn favoriete lake is de flakie topcoat van essence.
  Het leukste aan je site vind ik revieuws, zo weet ik precies wat ik wel, en niet moet kopen.
  En misschien kan je ook eens tutorials plaatsen???

  Groetjes!

 8. Reply

  Die wil ik echt supergraag hebben!
  Ik heb helaas geen twitter.
  Mijn favoriete nagellak is waarschijnlijk ook Gosh Holographic Hero (lekker orgineel :P)
  Ik vind de lay-out heel mooi en de foto’s van erg goede kwaliteit.

 9. Reply

  Dit vind ik leuheuk! Heb ‘m al meerdere keren in m’n handen gehad namelijk, en elke keer overtuig ik mezelf ervan dat ik al veel teveel nagellak heb en ik ‘m niet mag kopen haha. Mijn favo lakje.. Op dit moment eigenlijk alles met glitter van China Glaze haha. Maar vooral Glitter All The Way en Champagne Kisses! Heb getweet: https://twitter.com/Marjolean/statuses/276699982839549952. Oh en je site.. Ik vind je swatches erg mooi en duidelijk, en ik vind het ook fijn dat je veel nagellakjes laat zien die wat specialer zijn. Weet niet echt iets wat ik meer zou willen zien.. Shoplogs vind ik altijd wel leuk haha, maar ik zou je niet willen aanmoedigen om meer te kopen ;).

 10. Reply

  W00T fancy :3 Ik heb niet echt een favo nagellakje, meestal vind ik leuke kleurtjes wel cool πŸ™‚ Wat ik wel een heel fijn setje vind is de geurnagellakjes van de Claires. πŸ˜€

  Wat ik leuk aan je site vind is de nail art πŸ™‚ leuke inspiratie om ook zelf weer eens aan de slag te gaan πŸ™‚ Ik zou alleen graag van je uiltjes een how to zien! Ik faal altijd in die soort dingetjes πŸ™

 11. Reply

  Ik heb niet echt een favo nagellak maar ben wel verzot op glitter.
  Als ik eens een basis nagellak aan heb, doe ik er vaak nog een glitter topcoat over.

  Op je blog lees ik graag over nagellak en zie ik ook graag swatches zodat ik een iedee heb hoe de nagellak eruit zal zien.

  Mijn Tweet https://twitter.com/PhiToe/status/277027600587702273

  Liefs,
  Inge

 12. Reply

  Rimmel Precious Stones, all that glitter!! I love it! Deze lak ziet er ook prachtig uit, ook heel mooi over zwart zie ik al. Misschien zou het leuk zijn om op je website ook stukjes te schrijven over (betaalbare) sieraden, leuke webshops waar je eigentijdse sieraden kan kopen… Maar misschien hou je daar niet van I dont know… Ik vind het altijd leuk om tips te krijgen naar webshops waar je voor een leuk prijsje beautydingetjes kan kopen….. Je site is erg mooi opgemaakt en je kan makkelijk surfen naar interessante posts, het is geen doolhof zeg maar:-)

  1. Reply

   Ik vind betaalbare sieraden ook leuk! Ik koop af en toe wat sieraden en daar schrijf ik ook een stukje over. Zo heb ik ook al wel een overzichtje gemaakt waar je allemaal sieradenwebshops kan vinden. Bij een aantal heb ik ook besteld en ik denk dat Bubba With Glasses wel mijn online favoriet is.

 13. Reply

  echt een supermooi lakje die ‘fantasie fire’!

  mijn favo lakje (op dit moment) is ‘night in vegas’ van essence. verder ben ik ook fan van matte topcoat over mn nagellak.

  het leukste aan je site vind ik de nagellakswatches, vooral de goeie foto’s. ook vind ik de artikelen over budget producten leuk, zo zie je maar weer dat mooi niet perse duur hoeft te zijn.
  nail art creaties zou ik wel wat meer willen zien, maar ik snap dat dat wat meer tijd kost dan swatchen.

  ik heb je ook geretweet en het zelf getweet;
  https://twitter.com/lisanxalexandre/status/278476086688489472

 14. Reply

  Mijn favo lak is die paarse. Super zeg!

  Ik vind je site super overzichtelijk en lekker in kerst/wintersfeer. Wat je meer kan doen is.. persoonlijke verhalen. Ik hou daar zo van.

  Ik heb ook getweet: https://twitter.com/nona89/status/278575404485320706

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge