WIN – Serena’s Stijlgids

Woensdag was de presenatie van het boek van Serena van Beautylab. Ik had al wel gezien dat je het boek gesigneerd kon bestellen bij Serena, maar ik wilde het liever persoonlijk gesigneerd hebben. In The College Hotel in Amsterdam Zuid werd om half vijf haar boek gepresenteerd.

Toen ik het Hotel binnen liep voelde ik me gelijk underdressed. Alles was chiq en als eerste zag ik Serena in een supermooie glitterjurk. Toen ik de zaal binnenliep zag ik gelijk een grote cover van haar boek dat levensgroot was. Supertof. Ik kende eigenlijk maar een paar bloggers. Stiekem volg ik fashionbloggend Nederland echt nauwelijks. Gelukkig kende ik wel een paar bloggers en ik ontmoette ook het genie van Lacquester; Caroline. Het was gezellig en na een aantal hapjes begon de presentatie. En de hele zaal zat vol!

Eerst vertelde haar uitgever een stukje over dat ze tig keer moest vragen of ze echt echt echt geen hulp nodig had met schrijven en of ze de deadlines wel zou gaan halen. Grappig om te horen dat ze alles zelf heeft gedaan en dan ook vooral op het laatste moment. Na een lief woordje van Janine van Hot Pink Media was Serena aan het woord. Ook superlief. Het eerste exemplaar rijkte ze uit aan haar trouwste fan; haar moeder. Dat was zo’n mooi moment dat iedereen een traantje moest wegpinken.

In de hele zaal was sfeerlicht, maar bij het raam stond een grote flower wall. Iedereen maakte foto’s van het boek bij de flowerwall en tussen het signeren door lukte het om ook met Serena op de foto te gaan. Even een snelle foto van mijn telefoon, maar er liep ook een fotograaf rond die ook mooie foto’s maakte.

Serena heeft op haar blog uiteraard ook een heel verslag getypt en die kan je hier lezen. Ik spotte mezelf rechts op onderstaande foto.


Uiteraard kocht ik het boek daar en liet het signeren. Wel grappig, ze gaf het boek aan mij en zei ‘sorry, maar er staat heel weinig over nagellak in’. Toen ik naar huis ging kreeg ik een zware goodiebag mee waar het boek ook nog eens in zat! Nu had ik er twee. Ik ga dus een van mijn lieve lezeressen blij maken met het boek.

Ik had trouwens nog een enorm fangirl moment. Vlak voor ik wegging raakte ik in gesprek met Serena’s moeder en ze wist gewoon wie ik was! Ik stelde me voor en ze zei gelijk ‘oh, ben jij van linvant met al die mooie nailarts’. Mn mond viel open. Echt zo tof!


Het boek bestaat uit een aantal soorten hoofdstukken. Beauty, Bath & Body, Fashion, Interieur, Food en Travel. Bijna elk hoofdstuk heeft wel een aantal DIY’s en pagina’s vol leuke weetjes, tips en trucks. Overal staan foto’s. Niet altijd even handig geplaatst, maar alles is duidelijk geschreven en leest heel makkelijk weg. Praktisch alle foto’s zijn door Serena zelf gemaakt en ze heeft ook een hoop foto’s opnieuw moeten maken. Ik vind het echt een superleuk boek geworden. Het is niet een boek dat je in 1x uitleest, maar wat je er af en toe bijpakt, meer als tijdschrift en stukjes leest. Een leuk recept of inspiratie voor een DIY en dan wat meer leest. Ik moet zeggen dat hetbij mij ook wel begon te kriebelen om een boek te schrijven. Talking about inspiratie!

Er staan een hoop bladzijdes in collages voor meer inspiratie. En uiteraard komen dr katten regelmatig voorbij. Ben jij al nieuwschierig?

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Je MOET een comment achterlaten.

Als je je eerste comment achterlaat kan het eventjes duren voordat deze online komt. Deze moet ik nog goedkeuren. Maar that’s it. Makkelijk toch?

Meer kans?

Wil je nou extra kans maken? Volg mij dan op social media en deel het bericht van de winactie! Ik zal de entries bijhouden en ja, hoe meer entries, hoe meer kans.

♥ Volg mij op bloglovin +2
♥ Volg mij op instagram +1
♥ Volg mij op facebook +1
♥ Volg mij op twitter +1
♥ Tweet het volgende bericht +2

Volg @linvant en maak kans op Serena’s Stijlgids! Kijk op http://linvant.nl voor meer info

De winactie loopt van vanaf vandaag (3 mei) tot en met 23 mei. Dan kies ik een winnaar en die krijgt via de email die je in het bestemde vakje invult bericht. Je krijgt dus vanzelf een email als je gewonnen hebt!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat leuk! Dit lijkt me een erg leuk boek. Heb ook al meerdere boeken van bloggers.
  En leuk dat ze je kende;)
  Ik volgde je al op Bloglovin
  Ik volgde je al op Instagram
  Ik volgde je al op Facebook
  Ik volgde je al op Twitter
  Mijn tweet: https://twitter.com/Nailgloss/status/594389274012823552
  Mandy recently posted…Oriflame Giordani Lip Pencil + Eye PencilMy Profile

 2. Reply

  Oh gaaf dat je hierbij mocht zijn! En wat leuk dat zowel Serena als haar moeder je herkende. Tof dat je dit boek nu gaat weggeven.
  Ik volg al je via je blog,op bloglovin en op facebook uiteraard. Ik maak graag kans,lijkt me een heel leuk boek 🙂

 3. Reply

  Leuk zeg dat wil ik wel winnen!!
  Sylvana montero recently posted…Sporten voor het slapen, verstandig?My Profile

 4. Reply

  Wat een gave prijs!! Zou die dolgraag winnen!
  Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.

 5. Reply

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin’en twitter!
  Ina recently posted…My April in PicturesMy Profile

 6. Reply

  super leuk…ben erg benieuwd naar haar boek dus doe graag mee. volg je op twitter,instagram, bloglovin en facebook en heb getweet.

 7. Reply

  Wat leuk! Ik volgde je al via Bloglovin ^^
  Squeaky Q recently posted…Tag – Confessions Of A Nail Polish AddictMy Profile

 8. Reply

  Super tof! Ik volg je al op bloglovin en natuurlijk hierbij mijn comment haha. Wat leuk dat ze je herkende!

 9. Reply

  Wat tof dat je bij de boekpresentatie was uitgenodigd.
  En wat leuk wat de Moeder van Serena tegen je zei.
  Ik ben wel heel benieuwd naar he boek en waag graag een kansje.
  Ik volg je op Bloglovin,Facebook,Twitter (tweet geplaatst)

  P.S) Ik vind je helemaal niet undressed, je za er hardstikke netjes uit!

 10. Reply

  Oeh wat ontzettend lief dat je het boek weggeeft en wat gaaf zeg dat je haar hebt ontmoet. Serena is echt een prachtige vrouw! Ik doe onwijs graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin’, Instagram en ik had je Facebook al geliked en ik volgde je al op Twitter dus dat kon ik helaas niet meer nog een keer doen. Maar ik heb je artikel gesaved op Bloglovin’.
  Nicole recently posted…Boozyshop haulMy Profile

 11. Reply

  Wat gaaf dat ze je ook herkende! 🙂 Ik doe graag mee!
  Ik volgde je al op fb, instagram, bloglovin en twitter!
  Ik heb ook getweet (GStephaniex)

  Liefs, Stephanie
  Stephanie recently posted…FOOD || Eten bij Manil’s pop-up restaurantMy Profile

 12. Reply

  Jaaaa Lin je bent zelf ook al een bekend persoon! Leuk dat er een praatje met je werd gemaakt! Het lijkt me erg leuk om dit boek te winnen. Leuk leesvoer nu ik verplicht thuis zit van de arbo arts! Volgen deed ik je al overal! 😉 dus alle extra kansen zijn van toepassing 😉 en ik heb de tweet verzonden. Nu maar duimen 😉 Xxx
  Mandy recently posted…Liquid Latex…the best clean up for nailarts or glitter polish!!!My Profile

 13. Reply

  Super leuke actie, ik doe graag mee! Ik volg je ook op instagram en bloglovin!

 14. Reply

  Het is vandaag 2 mei, haha! Ik wil heel graag mee doen! Het boek is voor mij te duur, maar hij lijkt me echt geweldig! Ik volg je overal!
  Eilish (artisticstateofmind) recently posted…Personal ♥ It’s a quote TAG | Gekke droom, uit mijn comfortzone en sprookjesMy Profile

 15. Reply

  Aah ik wil dit boek zó graag! Maar helaas laat mijn bankrekening het op dit moment niet toe! Ik ga zeker alle extra dingetjes doen om zo veel mogelijk kans te maken. Super tof dat je naar de boekpresentatie was en gaaf dat je herkend werd!
  Denise recently posted…Wat Yves Saint Laurent, Marc Jacobs en Chanel met elkaar te maken hebben?My Profile

 16. Reply

  Super leuk! Ik doe mee !

 17. Reply

  Fangirl!
  Hahaha, ik zou denk ik met trillende benen voor beiden hebben gestaan. Gewoon, omdat het kan. Ze lijken mij zo lief 🙂
  Ik doe in ieder geval heel graag mee en volg je op bloglovin’ en op Instagram.

  Liefs,

  Milou

 18. Reply

  Ik doe heel graag mee om het boek te winnen! Ik volg je op alle sociale media en heb de winactie geretweet 😀 https://twitter.com/JanaBeeckman/status/594829905722003456

 19. Reply

  Ik doe graag mee. Ik volg je op facebook, twitter en bloglovin en heb geliked.

 20. Reply

  Wat super gaaf dat je bij de presentatie mocht zijn!! En niks underdressed, ik vind je outfit/look heel mooi!

  Het boek staat hoog op mijn wishlist, maar moet nog even wachten omdat m’n budget voor deze maand (al) op is. Ik volg je overal en heb ook getweet (@luana_demelza) ♥
  Luana recently posted…Hearts of books | DIYMy Profile

 21. Reply

  Ik heb al een paar verslagen langs zien komen over de boekpresentatie van Serena, en het klinkt echt heel leuk. Super dat je er ook bij was! Ik vind je outfit heel leuk hoor 🙂
  Ik doe heel graag mee met je winactie, want ik ben super benieuwd geworden naar Serena’s boek. Ik volg je op Bloglovin’ (Marjolein Zoet) en op Instagram (@marjoleinzoet). Nu ga ik duimen, haha.
  Marjolein recently posted…what’s on my nightstand?My Profile

 22. Reply

  Haha, leuk dat de moeder van Serena je gewoon herkent!

  Ik volg je op Bloglovin’, Instagram en Facebook.

 23. Reply

  Super leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Hiervoor heb ik alle extra kansen gedaan.
  Liefs, Jolijn

 24. Reply

  Tof! Ik zie deze winactie nu pas naar aanleiding van je Flowerwall DIY, dus ik doe graag nog even mee! Het lijkt me een super leuk boek. Dinsdag begint mijn verlof, dus dan heb ik mooi wat te lezen. 😉
  Ik volg je op alle mogelijke fronten en ga er zo ook nog even een tweet uit gooien.

  Wat tof trouwens dat de moeder van Serena je gewoon herkende, je nail arts zijn natuurlijk ook opvallend en super mooi! 😉
  Lisanne recently posted…Essie | Where’s My Chauffeur?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge