Win || P2 setje 1 – Nagels

Ik doe mn best, maar tussen het rusten en de pijn door lukt het me niet zo goed om echt aandacht aan mijn blog te kunnen geven. Ik kan nauwelijks lopen, maar ik wilde zo graag een artikel online zetten. Swatches uitzoeken duurt me te lang, dus hier een winactie, ook heel vervelend. Ik had er eerst 1 pakketje van gemaakt, maar ik heb net besloten dat ik het in 2 delen splits.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

β™₯ Je moet een comment achterlaten en vertellen dat je meedoet. Vertel daar ook bij wat jouw favoriete glitternagellak is!

Wil je extra kans maken?

β™₯ Volg mij op bloglovin +2
β™₯ Volg mij op instagram +1
β™₯ Volg mij op facebook +1
β™₯ Volg mij op twitter +1
β™₯ Tweet het volgende bericht +1

Kijk bij @linvantpolish en win een leuk P2 setje voor je nagels! http://linvant.nl

Vermeld in je comment ook even welke extra kansen jij verdient. De winactie heeft alleen geen einddatum, maar gaat er pas uit als ik 400 bloglovin volgers heb! Nog maar een paar! Succes!

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hoihoi!
  Allereerst wens ik je heel veel sterkte!
  Ik zou graag mee willen doen, en ik volg je al op bloglovin’.
  Eigenlijk draag ik niet heel veel glitterlakjes, omdat ik het echt een ramp vind om ze van mn nagels af te krijgen :(. Maar ik vind de glitterlakken van Pink tease (big bazar) wel leuk. Dit zijn wat grotere glitters, waar ik dan bloemen of andere figuren mee maak op mijn nagels :).
  Liefs Eva.

 2. Reply

  Hoi Lin, heel veel sterkte!

  Mijn favoriete glitterlakjes (ja, het zijn er meer) zijn Essense Glorious Aquarius, Goh Girls on Film, OPI Pirouette My Whistle en een oudje, HerΓ΄me Twinkling Nails.
  Afhankelijk van mijn bui en de gewenste kleur haal ik ze tevoorschijn πŸ™‚

  Ik volg je al op Bloglovin en Facebook.

 3. Reply

  Wat is je nieuwe lay-out prachtig zeg! Iedereen veel succes!

 4. Reply

  ik doe mee:) Mijn favriete nagellak is die van de hema!

  Ik heb alles gedaan behalve instagram x

 5. Reply

  Jaa weer een winactie, ik doe mee πŸ™‚

 6. Reply

  Ik doe mee! En mijn favoriete glitterlakjes zijn die van Gosh, ik vind ze echt één voor één prachtig!
  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter + heb getweet https://twitter.com/GStephaniex/status/391213725815820290

  Liefs,
  Stephanie

 7. Reply

  Leuk setje! Zo jammer dat P2 niet (meer) hier verkrijgbaar is. Mijn favo glitterlak is Fowl Play van Orly:) volg je ook op bloglovin.

 8. Reply

  Hee Lin,

  Allereerst wil ik even zeggen dat je de dingen gewoon op je eigen tempo moet doen je hebt er niet zelf om gevraagd om je steeds zo te voelen.
  En uiteraard doe ik ook mee met de winactie.
  Mijn favoriete glitterlak is girls on film van Gosh <3

  Liefs,
  Tamara!

 9. Reply

  wat leuk dat je ondanks dat je je zo voelt nog wel een winactie online zet. En dan ook nog eens met P2 producten…super.
  Ik hou eigenlijk wel van heel veel glitterlakken (alleen het afhalen is een drama helaas) maar heb laatst het OPI Pink of hearts setje ontdekt en de glitterlak daarvan is erg mooi. Ook heeft NYC een paar mooie glitterlakken (disco inferno) en als laatste (ik kan niet kiezen) is polka.com van OPI ook erg mooi.

  Sterkte voor jou enne..mooie lay-out!!

  1. Reply

   ik heb trouwens alles gedaan wat je aangaf.. volg je overal en heb getweet.

  2. Reply

   Dankje! Die glitterlak is inderdaad ook geweldig. Ik twijfel om het setje te kopen, omdat ik de roze lak al heb en de glitterlak niet los verkocht wordt.

 10. Reply

  Sterkte! Hopelijk gaat het snel wat beter.

  Erg leuke winactie πŸ™‚ Ik heb niet vaak de kans om naar Duitsland te gaan maar ik ben erg benieuwd naar de cuticle cream en het lost in glitter lakje! De mint/lichtblauwe lak is ook erg mooi, ik doe graag mee!

  Eigenlijk ben ik gek op Γ‘lle glitterlakken haha. Maar vaak kies ik toch voor een holografische glitter topcoat om een kleurtje net even wat extra’s te geven. Die van INM als ik het wat rustiger wil houden, die van de hema als ik wil dat het er wat meer uit springt. πŸ™‚

  Ik volg je op bloglovin’, instagram, facebook en twitter, en ik heb het bericht getweet.

 11. Reply

  leuk ik doe mee ;D ik volg en like je overal! :3 *maar niet in een creepy stalker manier :P*

  1. Reply

   Als je een stalker was, had ik je wel binnen gevraagd voor een kopje thee :p

 12. Reply

  Wauw, ik doe heel graag mee! Ik heb alles gedaan πŸ™‚ Mijn favoriete glitterlak is de Graffiti Topper uit de Be Loud Collectie van Essence <3

 13. Reply

  Sterkte, ik hoop dat je je gauw beter voelt!
  Ik doe graag mee met de winactie, ik volg je op bloglovin, twitter en instagram.
  Mijn favoriete glitterlak, moeilijk hoor.. Eerste wat in me opkomt is Teenage Dream van OPI!

  1. Reply

   Dankje! Goed idee, die moet ik ook weer eens opdoen!

 14. Reply

  Heel veel sterkte! En wat leuk dat je een winactie houd! Ik heb zelf nooit p2 producten uitgeprobeerd sinds het niet in Nederland verkrijgbaar is maar heb er wel vele goede dingen over gelezen en wil ze graag uitproberen! Mijn favoriete glitterlak is Full Spectrum! Ik volgde je al via bloglovin, volg je via twitter en heb getweet; @LYGx_

  Liefs,
  X

 15. Reply

  Wat een leuk idee. Ik weet even niet meer wat je hebt maar erg veel beterschap en sterkte! Ben je in Duitsland geweest voor P2 ja haha? Geeft niks, ik afgelopen week ook al haha. Ik volgde je al via bloglovin en heb de rest ook even gedaan!

 16. Reply

  Leuk ik doe graag mee!
  Ik volg je overal als justnailpolishes of justnailpolish.
  En ook op bloglovin..
  Ik heb de tweet getweet πŸ™‚

  xx

 17. Reply

  Ik doe mee. Extra kansen vergaard met: Bloglovin’, Facebook en Twitter. Ik heb geen glitternagellakjes op het moment. De laatste die ik had was zwart met zilverkleurige glitters en die beviel goed, maar ik weet het merk niet meer. Maar ik kan dus geen favoriet noemen. Misschien wordt deze dat dan wel, als ik win.

 18. Reply

  Pijn, nauwelijks lopen… wat is er aan de hand? πŸ™
  Heb ik ergens overheen gelezen?

  Nog 7 en dan ben je er πŸ˜€
  Ik volg je overal al πŸ˜€ maar ik zal de volgnaam erbij noemen makkelijker om te checken πŸ˜‰
  Op Blogloving en Facebook onder de naam Marjolein Kucmer en heb je bericht op bloglovin geliked;)
  Op Instagram en Twitter onder de naam @missmkucmer en heb je bericht getweed πŸ™‚

  Mijn favorieten glitter nagellak op het moment is die van Essie – 246 Leading Lady, deze kan je(nog steeds) bij de Big Bazar kopen voor €2,99. What you see is what you get. Het is geen topcoat of zo. Het is een mooie dekkende bordeaux rode glitter en droogt geweldig goed πŸ˜€ ik heb er gelijk nog 2 gekocht πŸ˜€

  Sterkte met je pijn <3
  Liefs
  Marjolein

 19. Reply

  Ik doe graag mee! Heb één glitterlakje van Zoya in het goud. ^^ Ik volg op Bloglovin, Twitter en FB.

 20. Reply

  Wat een leuke winactie! Ik zou het merk P2 heel graag eens uit willen proberen, aangezien ik niet in de buurt van de grens woon lijkt dit me een hele goede kans. Mijn favoriete glitterlakje? Pfff…. ik denk dat ik toch ga voor ‘Moonlight’ van W7, love it so much!

  Omdat ik graag wil winnen, heb ik ook nog wat extra’s gedaan:
  -Ik volg je via Bloglovin’
  -Ik like je FB pagina (mijn FB naam is Selma Vermeij)
  -Ik volg je op twitter (naam is @SelmaVermeij)
  -Ik heb de tweet getweet:
  https://twitter.com/SelmaVermeij/status/391958112149573632

  Good luck iedereen πŸ˜€

 21. Reply

  Leuk! Ik volg je op bloglovin πŸ™‚

  β™₯

 22. Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Mijn lievelings glitterlakje is eentje van Pupa. Het zijn allemaal kleine cirkelvormige glitters in allerlei verschillende kleurtjes, hangt ook van hoe je naar je nagel kijkt af. In ieder geval echt een mooie! Heb FHM nu ook op.

  1. Reply

   En ik volg je op bloglovin πŸ™‚

 23. Reply

  Ik vind het knap dat je je blog zo bijhoudt, terwijl je het zo te lezen moeilijk hebt. Sterkte!
  Super leuk dat je producten van P2 weggeeft! Ik vind dit echt een leuk merk, zo jammer dat we het hier niet kunnen krijgen
  Ik heb je artikel over dit glitterlakje gezien en ik weet zeker dat dit mijn favoriet wordt πŸ™‚
  Ik volg je op bloglovin (riannx) πŸ™‚

 24. Reply

  Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin, instagram, facebook en twitter. Heb ook de tweet getweet. Heb gesloten twitter maar kan een screenshot sturen als dat nodig is. Succes met de winnar selecteren.

  1. Reply

   Mijn favo glitter lak is nr 103 van etos quickdry. Is met hele fijne glitters en soort duokleur

 25. Reply

  Ik doe zeker mee!
  facebook en bloglovin is zoelouwerse
  twitter en instagram is zowiezo_

 26. Reply

  Ik doe graag mee om dit pakketje te winnen.
  In volgde je reeds op Bloglovin, FB, Twitter en Instagram.
  Ik stuurde eveneens een tweet: https://twitter.com/PhiToe/status/394072384283504640

 27. Reply

  Leuk! Ik volgde je al op bloglovin, twitter, instagram en fb dus ik hoef al bijna niks meer te doen haha :p Heb de tweet ook even getweet (@sarahyasminanl). Dus ik doe mee! Mijn favoriete glitterlak is Essie Beyond cozy, een lichtgouden lak bomvol glitters. En ik vind een holografische topcoat ook erg mooi, momenteel heb ik die van de Hema. Fingers crossed! En alvast gefeliciteerd met je 400 volgers, je hebt ze al bijna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge