WIN – MAC Viva Glam x Miley Cyrus

Ik zat te lang te twijfelen of ik deze lipstick online zou bestellen en voor ik het wist was deze uitverkocht. Best stom, want anders kan je meer geld ophalen voor je AIDS fonds, maar aan de andere kant weet ik niet hoeveel ze verliezen aan productiekosten. De kleur is in ieder geval geweldig en gelukkig is de lipstick ook gewoon te krijgen bij de bekende MAC counters. En ik kon nu een hoop reviews lezen voor ik de lipstick kocht.

De lipstick zit net als alle MAC lipsticks in een mooie zwarte huls. Verschil met de Viva Glam lipsticks is dat deze een rode rand hebben in plaats van een zilverkleurige rand. Op de rode rand staat de handtekening van een artiest. Al is dat ook pas de laatste paar jaar. Het begon in 1994 met een matte rode lipstick waar RuPaul het gezicht van was. Toen het opgericht werd was het nogsteeds een redelijk onbekende ziekte die vooral de gay community raakte. Misschien heb je de poster wel eens gezien? RuPaul die de letters ‘Viva Glam’ maakte in rode leren outfit.

Daarna kwamen er andere celebs. KD Lang (1997), Lil Kim enย Mary J Blige (2000), Mary J Blige,ย Shirley Manson en Sir Elton John (2002), Christina Aguilera, Missy Eliott, Pamela Andersson, Linda Evangelista, Chloe Sevigny, Boy George (2004 en 2005) Eve, Fergie, Lisa Marie Presley, Debbie Harry (2006 – 2008) Cyndi Lauper, Lady Gaga (2010-2011), Ricky Martin en Nicky Minaj (2012), Rihanna (2013 en 2014) en nu dus Miley Cyrus (2015). Allemaal mensen die op een manier een band hebben met de LGBT community. Ik kan me de campagnefoto’s van Christina en Missy nog heel goed herinneren gezien te hebben in de Hitkrant, maar ik had geen flauw idee wat het was. Ik denk dat ik vanaf Lady Gaga en Cyndi Lauper het actief meemaak omdat ik vanaf toen ongeveer beautyblogs lees. Halverwege 2010 begon ik daarmee. Wel heel leuk om te zien hoe dat uitgegroeid is tot iets onwijs iconisch. Ik vind het heel tof dat je door het kopen van een lipstick een goed doel kan steunen.


Ik vond het wel lastig om de lipstick kleurecht op de foto te krijgen. De kleur is felroze. Nog wel feller dan barbieroze, maar toch geen neon en geen fuchsia. De finish van deze lipstick noemen ze amplified. Het is geen matte of een satin. Het is net wat romiger en droogt niet op, trekt niet in de lijntjes, maar accentueert wel velletjes. Zeker even scrubben voor je de lipstick aanbrengt.

Dan het lastige deel, want ik kreeg de kleur echt niet mooi op de foto. Soms lijkt de lipstick bijna rood. Op de fotos dan, want als ik ernaar kijk is het gewoon felroze, net zoals je op de swatch ziet. De lipstick is enorm goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. Wel fijner dan de andere lipsticks die ik heb van MAC. De kleur blijft goed zitten, maar na een uur of 4 zie ik de lipstick meer aan de randen dan echt op mijn lippen zelf. Even een touch up is wel nodig dan.De lipstick kost 19 euro en is bij bekende MAC counters te krijgen, maar omdat het valentijnsdag is leek het me wel leuk om er een weg te geven. Bij de counter werd me gevraagd hoeveel ik er wilde. Ik mocht er dus ook meer dan 1 meenemen, dus nam ik er 2 mee. 1 voor mij en 1 voor een lieve lezeres.

 

Wat moet je doen om kans te maken?
โ™ฅ Je MOET een comment achterlaten.

Als je je eerste comment achterlaat kan het eventjes duren voordat deze online komt. Deze moet ik nog goedkeuren. Maar thatโ€™s it. Makkelijk toch?

Meer kans?

Wil je nou extra kans maken? Volg mij dan op social media en deel het bericht van de winactie! Ik zal de entries bijhouden en ja, hoe meer entries, hoe meer kans.

โ™ฅ Volg mij opย bloglovinย +2
โ™ฅ Volg mij opย instagramย +1
โ™ฅ Volg mij opย facebookย +1
โ™ฅ Volg mij opย twitterย +1
โ™ฅ Tweet het volgende bericht +2

Hoera! LinvanT bestaat 4 jaar! Volg @linvant en win MAC Viva Glam x Miley Cyrus lipstick. Kijk op http://linvant.nl voor meer info

De winactie loopt van vanaf vandaag (14 februari) tot en met 1 maart. Dan kies ik een winnaar en die krijgt via de email die je in het bestemde vakje invult bericht. Je krijgt dus vanzelf een email als je gewonnen hebt!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hiep hiep hoera, wat leuk! Ik doe super graag mee ๐Ÿ™‚ Alle extra stappen heb ik gedaan!

 2. Reply

  Wauw hoe gaaf! Gelukkig hoefde ik er niks speciaals of extra’s voor te doen want ik volgde je al overal! ๐Ÿ˜‰ FB, IG, Twitter en uiteraard op Bloglovin! Dus ik maak dan ook heerlijk veel kans om deze schitterende lipstick te winnen! Zal dit dan eindelijk mijn allereerste MAC lipstick worden? Ik ga alvast duimen! ๐Ÿ˜‰ Xxx
  Mandy recently posted…NYX blush “Pinched”….dupe Nars Orgasm?My Profile

 3. Reply

  De lipstick lijkt me erg mooi! Ik doe mee en wat een coole actie!!

 4. Reply

  wat een toffe winactie! Ik ben gek op lipsticks van MAC en zou deze super graag winnen

 5. Reply

  Ooh wat een leuke winactie! Ik volg je al even op instagram en ik vind je blog zo leuk. De kwaliteit en de foto’s die je maakt zijn echt inspiratie voor me. Je doet dit goed ๐Ÿ™‚ doe vooral zo verder. Hoop dat ik mag winnen ik doe mee ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  O no! Niet meer online te bestellen? Heb ik dus te lang gewacht snik. En dan doe ik heeeel graag mee want ik heb voorlopig geen kans on bij een Mac counter langs te gaan want ik verwacht elk moment de baby :).

  Ik doe graag mee en volg je al overal op dus zal nog even het bericht Tweeten ๐Ÿ˜€
  Yasmin recently posted…Review Estรฉe Lauder Pure Color Envy palette โ€“ Current DesireMy Profile

 7. Reply

  Ik volg je op alle kanalen onder mijn naam Sandenova of 40plusvrouw.
  Ondanks dat ik de Pink Fusion recent kocht en eigenlijk die Miley niet meer zo leuk meisje vind als vroeger… Wil ik toch deze proberen te winnen!
  En dus…
  Sonja recently posted…PS Love… | Mascara en gekleurde eyelinerMy Profile

 8. Reply

  Ik heb de lippenstiften al maar het is ontzettend lief dat je deze weggeeft!
  Ina recently posted…Jouw ultieme valentijn gidsMy Profile

 9. Reply

  Happy valentine! Wat leuk dat je dit weggeeft. En vooral wat een gave kleur,ik ben razend benieuwd naar de mac lipsticks. Ik heb er nog geen,dit zou extra leuk zijn want hij is online al uitverkocht. Ik volg je al een hele tijd weer,via de site maar ook op bloglovin en facebook.

  Geniet van je dag met Pieter vandaag! Ga je nog iets leuks doen?

  Love,

  Susanne
  susanne recently posted…Personal update: Hoe gaat het momenteel met mij? Wat houdt mij bezig?My Profile

 10. Reply

  Gefeliciteerd met het vierjarige bestaan van je blog.
  Ik heb zelf 1 nude lipstick van MAC en ik draag hem elke dag heel blij mee, maar deze mooie roze vind ik ook prachtig en nog voor een goed doel ook dus Ik doe graag mee !
  Ik volg je op alle kanalen onder mijn naam Cheyenne Jansen( Insta: cheyennejansen). Ook heb ik heb bericht geretweet.

  Fijn weekend!

  Groetjes,

  Cheyenne

 11. Reply

  Waauww hij is prachtig! Ik volg je nu op bloglovin iinstagram en facebook: ik heet over al Marieke. Ik heb ook je bericht geliked op bloglovin! Telt dat mee?

 12. Reply

  Happy Blog Birthday;-)
  Ik doe graag mee
  – op Bloglovin volg ik je al ( ByBird )
  – op Instagram ook ( berdienrenes)
  – en op Twitter ook ( @berdienrenes ByBird)
  Liefs
  Berdien recently posted…Het verhaal achter het verhaalMy Profile

 13. Reply

  Omy wat een mooi kleurtje! Ik doe graag mee hoor. Ik volgde je al op Bloglovin en Instagram!
  Nicole recently posted…Collective haulMy Profile

 14. Reply

  Jeeeeej, love is in the air! Zeker weten, alleen hier een eenzame valentijnsdag hihihi. Wat een superleuke winactie heb je georganiseerd voor de lezers van je blog.
  Natuurlijk doe ik dolgraag mee om een kansje te wagen, een leuke troost voor op deze eenzame valentijnsdag haha…. Echt een prachtig kleurtje…Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen,
  ik wens je een liefdevolle dag, en natuurlijk een fijn weekend
  groetjes ilsiee

 15. Reply

  Oh wauw wat een winactie! Ik heb zelf nog geen een lipstick van MAC, maar ik ben helemaal weg van deze kleur. Hij staat je dan ook geweldig! Ik volg je op facebook en ga dit bericht ook delen

 16. Reply

  Prachtige kleur! En echt een stoere samenwerking is dit. Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚ En ik volg je ook op Blogloving en IG.
  PinkFairy recently posted…On my nails: Rituals Medieval BlueMy Profile

 17. Reply

  Deze lipstick is zo mooi, hij staat je ook echt prachtig. Leuk dat je alle samenwerkingen op een rijtje hebt gezet, ik ken eigenlijk alleen die vanaf Nicki Minaj, die ervoor heb ik niet bewust meegemaakt haha. In ieder geval een mega mooie lipstick en tof dat je er dit doel mee ondersteund. En leuk dat ‘ie in samenwerking met Miley Cyrus is, ik vind haar echt heel tof. Ik waag dus zeker een kansje om hem te winnen, want ik viste zelf helaas achter het (inter)net. Ik volg je op bloglovin, fb, instagram en twitter en ik heb de tweet ook getweet. Good luck iedereen, en natuurlijk nog een fijne Valentijnsdag ๐Ÿ™‚
  Sarah recently posted…Review: MUA luxe lip lacquersMy Profile

 18. Reply

  Oh wauw, echt een hele mooie kleur! Ben elke keer wel enthousiast wanneer er een nieuwe editie uitkomt van Mac, ik vind mac lipsticks zelf ook erg fijn, ze drogen mijn lippen in ieder geval niet uit. Ik bezit nog geen roze mac lipstick, want meestal ga ik meer de rode kant toe maar ik wil graag een keer een roze uitproberen dus ik doe graag mee!

 19. Reply

  Wat gaaf! Bij mij was hij al uitverkocht dus doe graag mee met je winactie! Doe niet meer heel vaak mee aan winacties, maar deze zou ik toch wel heel graag aan mijn stash toevoegen. Ik volgde je al overal (nu ook op FB) Dus heb alles van je extra lijstje gedaan ๐Ÿ™‚ -x- Ilja
  Ilja recently posted…Winactie || 5x Head & Shoulders ‘Limited Feminine Editon’ pakketMy Profile

 20. Reply

  Oh leuk! Ik zit al de hele tijd te twijfelen over deze lipstick.. Ik kocht deze winter de Viva Glam 3 en dan voelt het wel goed om een goed doel te steunen met je lipstick!
  Ik volg je trouwens al een tijdje via bloglovin en zal nu even een tweetje de lucht in gooien (bunniesandbikes)

 21. Reply

  Serieus, een extra MAC lipstick kopen voor je volgers? Awesome! Ik doe graag mee. ๐Ÿ™‚ Ik volg je al op Bloglovin’ en Instagram.

 22. Reply

  Dit is toch wel “De lipstick” van het moment, en ik zou deze heel graag willen.
  Ik doe dus graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Twitter (tweet geplaatst)

 23. Reply

  Oeh oeh, ik doe uiteraard weer graag mee. De kleur is zo gaaf en staat jou trouwens ook super goed! Ik volgde je al op alle fronten mogelijk en heb er ook een tweet uit gegooid!

  Liefs en fijne Valentijnsdag!
  Lisanne recently posted…Zaterdag Mamadag | De 20 weken echo รขย™ยฅ Gender Reveal!My Profile

 24. Reply

  Awesome, ik doe mee ๐Ÿ™‚ Supermooie kleur, staat je ook mooi!
  Dit heb ik als extra gedaan, dus 4 extra kansen ๐Ÿ™‚
  โ™ฅ Volg mij op bloglovin +2
  โ™ฅ Volg mij op facebook +1
  โ™ฅ Volg mij op twitter +1

 25. Reply

  Fijne valentijnsdag! Wat een leuke winactie zeg. Ik zou heel erg graag meedoen. Ik volg je nu (eindelijk) via bloglovin (miloupieterse), aangezien ik mijn wachtwoord kwijt was en mijn mailadres veranderd had heb ik nu pas een nieuw account aangemaakt. ๐Ÿ™‚

  Liefs

 26. Reply

  Gefeliciteerd! Ik volg je via bloglovin en FB. Mooie kleur zeg.

 27. Reply

  Wat een toffe actie, de kleur is echt heel erg mooi, niet verkeerd om op zo een kleurrijke manier een goed doel te steunen…de kleur staat je ook heel erg mooi…
  ik doe erg graag mee en volg je al een tijdje op Bloglovin en facebook…
  groetjes Petra
  Petra recently posted…Om te zoenen, Catrice , lip balm, Cherry ty…My Profile

 28. Reply

  Wauw, de kleur is echt prachtig! Staat je ook heel goed. Ik heb alles gedaan.
  Bloglovin’ naam: Fabienne
  Twitter: @FabienneO
  Instagram: @dutchfashioncafe
  Facebook: Fabienne Otten

  Fijne Valentijn!
  Fabienne recently posted…DIY: Bath Bombs / Bruisballen makenMy Profile

 29. Reply

  Hou van die kleur! Heb nog niks van MAC, maar ben er heel benieuwd naar!
  Volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked/gesaved of hoe ze dat nu noemen, doe dus graag mee

 30. Reply

  Yes, ik volg je al op heel veel kanalen en heb je nu ook gevolgd op Bloglovin’. Mijn twitter staat wel op slot dus het kan zijn dat je die tweet niet kan lezen.

  Natuurlijk doe ik mee. De set heb ik zelf al wel maar ik ken iemand die ik er heel erg blij mee kan maken ๐Ÿ™‚ En dat is ook wel leuk om te doen.

 31. Reply

  Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op twitter, facebook en heb getweet:
  https://twitter.com/nona89/status/566944574976057344

 32. Reply

  Wat een leuke winactie! Ik volg je via bloglovin en op instagram!

 33. Reply

  Wat fijn dat je er eentje met je lezers wou delen! Ik heb al de extra stapjes ook gedaan (twitter + tweet: GStephaniex , instagram : stephanie.goormans , facebook: Stephanie Goormans en natuurlijk volg ik je ook op bloglovin!)

  Liefs,
  Stephanie

 34. Reply

  OMG, wat een prachtige kleur, ik ben er helemaal verliefd op geworden! Ik doe heeeeel graag mee en ik wil heel graag winnen! Deze kleur zal me super staan! ๐Ÿ˜€ Ik heb nog geen MAC-Lipstick en daar moet een verandering in gebracht worden, bijna alle vrouwen hebben een MAC-Lipstick ๐Ÿ™

  – Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ en deze bericht geliked
  – Ik heb je gevolgd op Instagram (yasemintanri)
  – Ik heb je gevolgd op Facebook (Yasemin Tanidim)
  – Ik heb je gevolgd op Twitter en het tweet geplaatst (xYasemin2011)

 35. Reply

  Mooi! Ik waag graag een kans.

 36. Reply

  Ahh heel leuk! Ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin. <3

 37. Reply

  WAUW!! Super leuk zeg! Ik maak graag kans!!! Vind de lipstick prachtig!

  Liefs, Lieke

 38. Reply

  Wat lief dat je een winactie organiseert! De lipstick is echt heel mooi. In volg je op Bloglovin (OnlineBeautyToday) en Instagram (nurialydia_) .

 39. Reply

  Wauw, ik waag graag een kansje! Ik volg op bloglovin, instagram en twitter ๐Ÿ™‚
  Kaylani recently posted…Brushegg review + winactieMy Profile

 40. Reply

  Wat leuk! Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Twitter. Ook heb ik je berichtje getweet ๐Ÿ™‚

 41. Reply

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee (:
  Ik heb alle extra kansen gedaan.
  Liefs! X

 42. Reply

  Wauw! Deze is echt zo mooi en staat heel hoog op mijn wishlist! Ik doe heel graag mee.
  Ik volg je op bloglovin en twitter!
  Dionne recently posted…Crush | Blue Leather BagMy Profile

 43. Reply

  Op de valreep doe ik nog snel even mee aan deze toffe winactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge