WIN – Claire’s – Neon Splatter Effects Green, Orange & Pink

Ik zat er al een tijdje op deze neon lakken van Claire’s te azen. Neon en glitters! Wat een awesome combinatie. Maar ik moet zeggen dat ik toch een beetje zat te twijfelen voor €5 per stuk. Zou dat niet een zooitje worden met die glitters? Zou dat niet onwijs gaan bloeden? In de sale besloot ik ze mee te nemen. Voor €1 per stuk gingen ze mee.

Toen ik thuis kwam bleek wel weer waar ik zo twijfelachtig was. Niet bij 1 of 2 lakken, maar gewoon bij alle drie waren de kwastjes naar de haaien. Haren die alle kanten uit staken. Nieuwe trend… neem je nagelriemen ook gewoon mee. A la Lorde? Nee doe maar niet. Ik pakte een pincet en heb ze eruit getrokken. Dat was nog best een klusje, maar het resultaat is een mooi recht kwastje. Wel een beetje opschieten, want anders droogt de lak in het kwastje op.

Splatter Pink is een neon lak die een beetje naar rood/oranje neigt. Hier heb ik twee laagjes op en dekt daarbij nog niet compleet, maar ik vond de glitters eigenlijk al wel voldoende. De glitters in deze lakjes zijn een beetje apart. Niet alleen witte en zwarte glitter, maar die heb je ook in verschillende maten, maar er zitten ook langwerpige, beetje kromme glitters in. Ze waren me niet opgevallen tot ik het idee had dat er een haar in mn lak zat.. oh nee, dat is een glitter.

Splatter Orange is een jawel.. een oranje lak. Bij het lakken staan de kwastjes bol. Net als een bolle jurk. Helemaal vol glitter en een beetje lak. Neon lakken drogen matte op en daar moet je van houden. Ik besloot te beginnen met 1 laagje en die droogde al heel snel op. Ik heb geen foto gemaakt van slechts twee laagjes, maar ik heb wel een foto van twee laagjes en topcoat. Hmm ja, ik vind zowel met als zonder topcoat erg leuk.

Splatter Green is een gifgroene lak met dezelfde glitters. Ook deze dekt niet amazing, maar twee laagjes zijn best wel leuk. Als je het echt dekkend wilt hebben kan je het over wit lakken of over een andere groene lak doen.

En dan nu het leukste gedeelte! Ik heb ze in de sale gescoord.. en toen ik laatst nog een keer de Claire’s binnenliep stonden ze daar nogsteeds. Ik kocht nog 3 lakken (ik heb de kwastjes even gecheckt, don’t worry!) en die ga ik weggeven! Ik ben een beetje afwezig, dus dat ga ik wel een beetje goed proberen te maken.

WAT MOET JE DOEN?
β™₯ Je moet een comment achter laten. Dan doe je al mee! Simpel eh πŸ™‚

WIL JE EXTRA KANS MAKEN?

Wil je nou extra kans maken? Volg mij dan op social media en deel het bericht van de winactie! Ik zal de entries bijhouden en ja, hoe meer entries, hoe meer kans.

β™₯ Volg mij op bloglovin +2
β™₯ Volg mij op instagram +1
β™₯ Volg mij op facebook +1
β™₯ Volg mij op twitter +1
β™₯ Tweet het volgende bericht +2

De zomer staat voor de deur. Volg @linvantpolish kijk op http://linvant.nl en win 3 leuke neon splatter lakken van Claire’s!

De winactie loopt van vanaf vandaag (11 april) tot en met 25 april. Dan kies ik een winnaar en die krijgt via de email die je in het bestemde vakje invult bericht. Je krijgt dus vanzelf een email als je gewonnen hebt! Als je wint heb je de oranje op tijd binnen voor Koningsdag!

Succes!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die oranje is inderdaad ideaal voor koningsdag :).
  Ik doe graag mee!
  Ik volg je al een hele tijd op bloglovin’.
  Eva recently posted…Time Laps of a Flower (+ photo tutorial!)My Profile

 2. Reply

  Ik doe graag mee! Mooi voor de zomer deze kleuren. Ik volg je op alle social media. Twitter @leintjuh1978 facebook marjolein.vandijk1978 insta @leintjuh1978 en opbloglovin marjolein van dijk. Zodra er een link op verschijnt deel ik deze en op bliglovin like ik het bericht.

 3. Reply

  Mooie kleurtjes voor de zomer! Ik doe mee. Ik like de post en volg je op Bloglovin, Instagram + Twitter πŸ™‚ (LunediCongelati of beauuu_x). Iedereen veel succes πŸ™‚
  Beau recently posted…Every day look: Lente 2014My Profile

 4. Reply

  Ik doe graag mee (: Ik volg je op instagram, twitter & facebook.
  Liefs, Jolijn.

 5. Reply

  Wat een gave lajes , ik doe heel graag mee ……. helaas kan ik je alleen op FaceBook volgen ! πŸ™‚
  liefs, Patti

 6. Reply

  Ik doe mee!
  Ik volgde je al op Bloglovin, Twitter en Instagram (@protect_nails en @protectyournails).
  En ik heb de tweet geplaatst! (https://twitter.com/protect_nails/status/454514461836341248)

 7. Reply

  Wat een leuke lakjes!! Wel gek van die haartjes… wij slaan over, maar iedereen veel succes!
  Jaimy en Laura recently posted…Gewoon liever niet..My Profile

 8. Reply

  Superleuke lakjes, ik doe graag mee dus :). Ik volg je op bloglovin’ en facebook.

 9. Reply

  ik heb bloglovin’ pas net ontdekt, maar daar volg ik je al. nu ook op facebook en twitter, zal zo ook het berichtje nog even tweeten πŸ˜‰

  maar is het misschien een idee om de volgende keer rafflecopter te gebruiken? is een stuk makkelijker te controleren op die manier, idk. (ik gebruik bijvoorbeeld verschillende email adressen voor verschillende diensten en lang niet overal mijn eigen of volledige naam)

  hoe dan ook, ik geniet van alle mooie lakjes en ideeen die voorbij komen. vooral mee doorgaan!

 10. Reply

  Wat een leuk effect geven die spikkels. Ik volg je op bloglovin en FB.

 11. Reply

  Wat een leuke lakjes πŸ™‚ leuk die verschillende glitters op je nagels. Ik volg je overal, maar op twitter ben ik even niet actief.

 12. Reply

  Ik heb de roze en de oranje ook en vind ze erg grappig! Zeker als je er blacklight opzet!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Beautifull Nail ArtMy Profile

 13. Reply

  Wauw wat een gave lakken! Ik doe heel graag mee! Ik heb alles gedaan, dus ook alle extra dingen πŸ˜€
  Charile recently posted…New in: Decoratie spulletjes van de WibraMy Profile

 14. Reply

  Heeele leuke lakjes, maak graag een kansje:D

 15. Reply

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan. Succes met de winnaar uitkiezen. X

 16. Reply

  Wauw, echt mooie lakken, ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin’ πŸ˜€

 17. Reply

  Supreme
  Facebook en Google+ geliked/gedeeld,Pinterest onder;DinyG,Bloglovinnummer 9,Instagram onder;missmomzymom,YouTube abbo,Twitter retweets nr. 11 en 43 onder;MissMomzy

 18. Reply

  gaaf ik doe mee πŸ˜€ ik heb alle stappen gedaan, ook de extra met hier nog de tweet; https://twitter.com/femketje/status/454667056479473664
  femketje recently posted…O Clock Mirror Horloge!My Profile

 19. Reply

  Gave lakjes! Volg je ook op bloglovin.

 20. Reply

  Wauw, die zijn echt heel erg mooi zeg! Ik doe heel graag mee aan de winactie πŸ™‚

  * ik volgde je al via bloglovin
  * ik volgde je ook al via fb
  * ik volg je op twitter
  * ik heb getweet

  Instagram gebruik ik niet πŸ™‚ Succes iedereen!

 21. Reply

  Ik doe zeker mee. Leuke actie. Stappen doorlopen muv twitter, want dat heb ik niet.

 22. Reply

  Lekker simpel om mee te doen. πŸ™‚ Ik doe graag mee!

 23. Reply

  Ik doe mee!!!!
  Echt een super leuke winactie!!!!!!
  Wat ik heb gedaan:
  bloglovin
  instagram
  facebook
  twitter
  Het bericht getweet
  Op alles met de naam: anoukdekens
  Groetjes Anouk

 24. Reply

  Oeh, hele leuke winactie, hele mooie lakken zijn het, ik doe mee πŸ™‚ ik heb alle stappen gevolgd (twitter: @___Ilona___ facebook/insta: ilonalozano). liefs x
  Ilona recently posted…#10 Stash Flash Friday: Pieces lakkenMy Profile

 25. Reply

  Mooi, maar ik voel me net iets te oud voor deze lakjes. Die ik kocht heb ik toch maar aan mijn nichtje gegeven!
  Maar voor de jonge ladies onder de nagellak liefhebsters, you go girls!

 26. Reply

  Wat een mooie lakjes weer! Ik doe mee. Ik volgde je al op bloglovin!

 27. Reply

  Wat een super leuke winactie! Ik doe mee! Als extra punt volg ik je op bloglovin!
  Paola recently posted…Mini shoplog Kruidvat en EtosMy Profile

 28. Reply

  Ik doe graag mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked. Ik volg je op twitter en Facebook.

 29. Reply

  Wat super tof. Ik heb alles gedaan behalve de tweet. Deze lakjes zijn voor de zomer zo leuk. (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge