Wibra – Milano Coral Prosilk Cupcake Lakken

Laatst liep ik de wibra binnen en ik liep gelijk tegen een schap op met makeupjes en een kartonnen display met nagellakjes. Ja dat wilde ik wel beter bekijken. Leuke kleurtjes bomvol met glitters. Ik koos 3 van de 5 lakken uit en huppelde naar de kassa.

Ik ken het merk zelf niet. Ik heb eigenlijk nooit eerder bij de wibra gezien. Tegenwoordig zijn alle europese laken wel ‘the big three free’ en is de kwaliteit van de goedkope lakken ook redelijk te noemen. Op de gok nam ik drie lakken mee. Ik geloof dat er nog een witte en lichtroze waren, maar dat weet ik niet zeker meer.

Performance


Ik had wel verwacht dat de basislak vrij doorzichtig zou zijn en daar had ik gelijk in. Ik bracht drie laagjes aan om een beetje de blauwe kleur te zien. De hoeveelheid glitter die daarmee komt vind ik prima. Je ziet verschillende laagjes zitten door de glitter.ย Misschien zie je het op mijn middelvinger wel; het hangt er onwijs vanaf of je je kwastje goed afveegt hoeveel glitter je op je nagels krijgt.

Fashion Week


Bij de tweede lak was ik al iets beter in het verdelen van de glitter. Geen opeenhopingen meer. Misschien ligt het ook aan de lak, dat weet ik eigenlijk niet. Ik vind het verdeelt een stuk mooier. Bij de blauwe lak vielen de blauwe glitters weg en vielen de rode glitters op; ja dat is precies andersom bij de rode lak. De rode glitters vallen nauwelijks op, maar de blauwe glitters zie je erg goed. Ook dit zijn drie laagjes.

Italian Miracle


Alle drie de lakken hebben dezelfde glitters en alleen de basiskleur veranderd. Omdat deze groen is heb ik bij deze lak eigenlijk meer het kerstgevoel. Zeler bij de grote rode glitters en de gouden glitters die mij opvallen. Ook dit zijn drie laagjes. Ondanks de glitters drogen deze lakjes vrij langzaam. Een topcoat verhelpt het, maar het is toch niet handig, want je verplaatst al snel de glitters in de laag eronder.

Zoals je ziet was het verwijderen een kriem met de vele glitters. Ik vind het zelf wel leuke glitters en ze hebben ook een klein prijsje. Per stuk betaalde ik โ‚ฌ1,29 en dat is goedkoper dan Essence. Ik weet niet hoe lang de lakken verkrijgbaar zullen zijn, maar je kan altijd even een wibra winkel binnenlopen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het eigenlijk best leuke lakjes!
  Priscilla recently posted…Blog Help: Nog Eens 10 Blog TipsMy Profile

 2. Reply

  Ik vind ze erg echt super leuk uitzien, bij onze wibra zag ik ze niet!
  Manon recently posted…Sinful Colors – Soulmate, Pistache & CinderellaMy Profile

 3. Reply

  Ik heb ze ook, zijn erg mooi!
  Mandy recently posted…Essence Hup Holland Hup!My Profile

 4. Reply

  Ze hebben wel iets, alleen ik denk niet dat ik ze vaak zou dragen.
  Beau recently posted…TAG: Nom nom nomMy Profile

 5. Reply

  Eigenlijk best leuke lakjes! Vooral de roze vind ik leuk.

 6. Reply

  Leuke lakjes, dat laatste kleurtje is erg leuk.
  Liefs, xxx

 7. Reply

  Die laatste is leuk!
  Squeaky Q recently posted…Swatches – Shimmer Polish: Karina, Bella & AirriannMy Profile

 8. Reply

  Mooie lakken. Maar omdat ik zo opzie tegen het verwijderen, zal ik ze toch maar niet kopen. Denk ik:)
  Pippi recently posted…Review: Schaebens anti-rimpel maskerMy Profile

 9. Reply

  ik vind ze wel erg leuk ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Wij Gaan In Ondertrouw!My Profile

 10. Reply

  Vind ze ook wel erg leuk ๐Ÿ™‚
  Mariska recently posted…Zomerse nagellakMy Profile

 11. Reply

  Superleuk! Misschien dat ik vanmiddag even langs de wibra fiets om eens een kijkje te nemen! Ook meteen even een oranje lakje scoren ๐Ÿ˜›
  Nienke recently posted…Ebay haul #2My Profile

 12. Reply

  Jammer dat de dekking niet zo denderend is… Al is dat wel te verhelpen met een basis laagje!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Colored SpeckledMy Profile

 13. Reply

  Ik vind ze heel leuk, en dat bij Wibra? Ze doen me denken aan de Jolly Jewels lakjes van Golden Rose!
  Mandy recently posted…Bikinistress!? De leukste bikiniโ€™s op een rijtjeMy Profile

 14. Reply

  Leuke lakjes zeg! Die had ik nog nooit gezien.
  Sara recently posted…PLOG + verslag PinkpopMy Profile

 15. Reply

  Ik heb zelf Italian Miracle. Ze zijn zeker leuk, maar de dekking is toch jammer.
  Judith recently posted…Suits Nail ArtMy Profile

 16. Reply

  Leuke lakjes !
  Isabeau recently posted…Favoriete blogsMy Profile

 17. Reply

  Aparte lakjes, maar ik laat ze staan. Niet mijn ding.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…MeMeMe BoHo Balm Lip & Cheek Tint – Pink RougeMy Profile

 18. Reply

  Ik heb de lichtblauwe en een met een transparante basis meegenomen!! Heb ze op verschillende manieren geprobeerd: http://instagram.com/p/pIuBvbhlVY/
  Pink is de lichtblauwe over een donkerblauwe lak, ring is een hele hoop glitter, middel is drie laagjes van de lichtblauwe (ziet er minder mooi uit dan bij jou), wijs is twee dunne laagjes over een lichtblauwige lak, duim is een soort van glitter-gradient over dezelfde lichtblauw. Beetje te druk om normaal als mani te gebruiken, maar leuk om te testen ๐Ÿ˜›
  Nienke recently posted…Ebay haul #2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge