Wet N Wild – Fergie nagellakken deel 2

Fergie of tewel Stacy Ann Ferguson van de Black Eyed Peas heeft met Wet N Wild een collectie mogen maken waaronder 24 leuke nagellakken. Vandaag laat ik jullie vier neon’s en twee mooie glittertopcoats zien.

Fergalicious

Een roze neon! De kleur is zo fel dat mijn camera er maar gewoon een oranje-rode kleur van maakte. Ik heb geprobeerd de kleur te corrigeren dat het goed mogelijk lijkt zoals het op mijn nagels was. Ik draag hier 3 laagjes en zoals een echte neon droogt deze matte op.

Dana

Een paarse neon. Ook deze is zo fel dat mijn camera er een andere kleur van maakt en ookdeze kleur heb ik gecorrigeerd. Hier draag ik 3 laagjes. De matte finish hoort bij neon nagellakken, maar met een (sneldrogende) topcoat heb je dat zo verholpen natuurlijk!

Glowstick

Een gifgroene kleur met goude shimmer erin. Ik was even bang dat de lak niet goed zou dekken, omdat de lak erg dun is, maar dit zijn slechts 2 laagjes en de lak droogt semi matte op.

Miami Spirit

Ook deze lak is vrij dun, maar dekt met twee laagjes en droogt matte op. Deze groene lak neigt naar turkooise en bevat ook nog een lieve subtiele shimmer.

Mermaid Curves

Deze glittertopcoat heeft een lichtblauwe doorzichtige basis. De glitters zijn doorzichtig en flakie achtig. Supermooi, maar dekt voor geen meter. Ik heb hier 4 laagjes lop op. Daarna heb ik de lak over een licht blauwe lak gedaan (Rimmel Britpop).

 

Flossy Flossy

Ook dit is een topcoat met een doorzichtige basis. Hierin zitten een hele hoop verschillende vormen en kleuren glitter. Vooral goud, zilver en holografisch.

Deze Fergie lakken van Wet n Wild zijn bij The Make Up Spot verkrijgbaar voor € 6,95 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ze zijn mooi!

 2. Reply

  Ik vind deze lakjes niet zo interessant maar je foto’s zijn prachtig! πŸ™‚

 3. Reply

  Die eerst roze vind ik op de foto al mooi, laat staan dus in het echt πŸ™‚

 4. Reply

  Hele mooie serie lakjes , vooral de groene , die zie je niet vaak zo fel !!

 5. Reply

  vooral de twee groene vind ik ontzettend gaaf!

 6. Reply

  Omg die felle groene! β™‘

 7. Reply

  Miami Spirit is mooi!

 8. Reply

  Hmm, dit zijn kleuren die vrijwel ieder merk wel verkoopt…Ik ben er niet zo van onder de indruk. Sorry…Je foto’s zijn trouwens erg mooi!

 9. Reply

  Oh wat een mooie lakjes! Ik moet zeggen het zijn wel bijzondere kleuren, niet die je alledaags ziet en waar je er al 100 van in je stash hebt. Die felgroene en turqoise zijn echt fabulous!
  En meid wat maak je toch mooie foto’s πŸ™‚

 10. Reply

  Wat een prachtige kleuren! Die groene is echt heel gaaf!

 11. Reply

  Die eerste twee lakjes zijn echt mijn favoriet! Heel mooi!

 12. Reply

  Wat een beauties! Ik vind jouw swatches altijd zΓ³ mooi πŸ™‚

 13. Reply

  Wauw, die roze en donkergroene vind ik heel mooi!

 14. Reply

  Wat een mooie kleire , ook alben ik niet zo’n fan van mat, het zijn mooie kleuren πŸ™‚

 15. Reply

  Ze zien er wel lekker zomers uit!

 16. Reply

  De roze/paarse en glitter lak vind ik mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge