Watermarble – Easter Candy

Nailart op maandag? Ik ga proberen deze week elke dag een nailart online te zetten. Volgens mij moet ik genoeg schattige kuikjentjes, konijnenoortjes en pastel aztec-achtige eieren kunnen maken. Ik heb in het verleden niet heel veel paas nailart gemaakt, dus houd mn site in de gaten voor tutorials van schattige paas nailarts.


Toen ik de marble van gister maakte vond ik het best veel kleuren. Ze pasten ook allemaal wel goed bij elkaar, maar toch. Ik koos er 4 uit en maakte daar ook een marble mee. Ik ging voor de lila, de gele, de peach en de roze lak. Op de nagels zie ik nauwelijks verschil tussen de gele en de peach.

* Sally Hansen Purple Heart
* Essence Icylicious
* OPI Pinking of You
* Revlon Buttercup

Eroverheen zie je weer Big City nails 12-12-12. Ik hou van holo toppers, maar ik heb het idee dat de glitters niet scherp zijn op de foto. De zwarte spikkeltjes zie je ziet moeten volgen smij ook gewoon glitters zijn, want ik echt nergens zwarte puntjes op mn nagels.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Echt heel gaaf en mooi gedaan x
  Bianca recently posted…EMPTIES MAART 2015My Profile

 2. Reply

  Die glitters maken het helemaal af, super mooi!

 3. Reply

  Heel mooi gedaan!
  Manon recently posted…Essie Nagellak: Tart Deco & In StitchesMy Profile

 4. Reply

  Erg leuk gedaan weer!
  Nicole recently posted…Balea White Passion BodylotionMy Profile

 5. Reply

  pretty en subtiel πŸ˜€
  femketje recently posted…Favoriete Series.My Profile

 6. Reply

  Prachtige kleuren combinatie. Wauw! Heel lief geworden!
  NailTalk recently posted…2True – Shade 32My Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige kleuren combinatie πŸ™‚
  Beau recently posted…Shoplog Maart 2015: Action, New YorkerMy Profile

 8. Reply

  De kleuren passen erg goed bij elkaar, mooi resultaat!
  x
  Melissa recently posted…Instamel #16My Profile

 9. Reply

  Erg mooi, met al die zoete kleurtjes….
  Petra recently posted…Monday manicure: .. Tons DouxMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge