W7 Nail Polish – Sheer Blue, Sheer Lemon, Yellow & Silver Suede

Echt creatief is W7 niet met hun namen, maar ze hebben best aardige kleurtjes. Ik wilde eigenlijk leuke glitters, maar die waren nergens te bekennen. Jammer, maar helaas.

Silver Suede is naast de naam ook de finish van de lak. Het is geen matte, maar toch iets net een beetje anders. Ik vind het eigenlijk wel een grappige finish. Iets wat ik nog niet echt heb. Met topcoat erover werd het niet mooier. Dit zijn twee dunne laagjes.

Sheer Lemon maakt zn naam gelukkig niet waar, want met twee tot drie laagjes is deze lak dekkend. Een lieve lichtgele lak die ik graag op mn nagels zie.

Yellow is een UV lak maar ik weet niet zo goed wat dat doet, omdat ik geen UV lamp heb. Maar dit was een beetje een jammere lak. 4 laagjes vind ik wel vrij veel. Want dat droogde toch erg langzaam.

Sheer Blue is net als Sheer Lemon eigenlijk best een fijne lak. Met twee tot drie laagjes is deze dekkend. Deze is niet zo glanzend als die van Flormar, maar is toch ook best aardig glossy (al geef ik toch voorkeur aan die van flormar).

Ik heb voor deze lakken 2,95 per stuk betaald bij een groter DA filiaal. Wel jammer dat die spaarkaart van de DA per filiaal gaat. Gemiste kans imo. Ik kocht deze in de DA aan de prinsengracht in Amsterdam. Ik weet niet welke DA filialen allemaal w7 verkopen, want ik kwam dus ook een paar losse lakjes tegen in een klein filiaal op Texel.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind alle 4 de kleuren erg mooi ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…Hello Monday #12My Profile

 2. Reply

  het zijn inderdaad erg leuke tinten…vooral cheer lemon vind ik erg lief om te zien….
  Petra recently posted…Kneipp: Douchefoams, Patchouli en Vijgenmelk/ arganolieMy Profile

 3. Reply

  Mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Die lichtgele is inderdaad erg leuk en goede dekking! Ik heb ook een aardige W7 collectie, vind het prima lakjes!
  NailTalk recently posted…Essie – Serial ShopperMy Profile

 5. Reply

  Sheer Lemon en Blue vind ik mooi alleen ik vind hem meer grijzigโ€ฆ met een hele lichte tint blauw of ik ben gewoon blind hihihi
  Manon recently posted…Win: 25 euro Shoptegoed bij Sans-Online.nlMy Profile

 6. Reply

  ik vind dit stiekem een heel fijn merk ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…FOTD 20/10; Ice Fairy *Halloween look*.My Profile

 7. Reply

  Ik vind Sheer Blue erg mooi! Ik heb die suede collectie ook, jammer dat die zo snel chippen :c
  Squeaky Q recently posted…GIVEAWAY – Mont Bleu Nail File SetMy Profile

 8. Reply

  Het is een erg goed budget merk met prachtige lakken!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…AEngland *Lady Of The Lake*My Profile

 9. Reply

  Leuk om eens swatches van w7 lakjes te zien! Jammer dat die gele niet goed dekt ๐Ÿ™

 10. Reply

  Op jouw nagels zien alle lakken er mooi uit ๐Ÿ˜‰ Maar dit zijn geen kleuren voor mij.

 11. Reply

  Hele mooie kleurtjes, vooral de licht gele en licht blauwe vind ik prachtig.
  Nicole recently posted…Fall trends I likeMy Profile

 12. Reply

  Gezien vandaag bij de Op=Op Voordeelshop voor 2,50 per stuk en drie voor 7 euro. Lees alleen dat niet alle kleuren spot on zijn, beetje hit of een mis. Nja, misschien gewoon een keer proberen. Catrice bijvoorbeeld is tegenwoordig ook niet altijd spot on…
  GlitterKitty recently posted…(Nail Art) Prizes/ Giveaways – Thanks Kruidvat and CatriceMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge