W7 – In The Nude palette

Toen het Urban Decay Naked 3 palette aangekondigd werd was ik benieuwd naar de kleuren, maar toen ik roze zag, was ik eigenlijk niet enthousiast. Ik hou van nude, maar roze is niet mijn ding. Daar wilde ik geen 50 euro uitgeven. Later kwam W7 met een Naked 2 dupe en sinds kort ook een Naked 3 dupe. Daar was ik wel benieuwd naar.


Net als de Naked 2 en 3 paletten zit dit W7 paletten in een soort blik. Als je het vasthoudt voelt het enorm licht. Ik heb het Naked 3 palette niet, maar dit palette is wel een stukje groter dan het Naked 2 palette. In vergelijking voelt dit palette een beetje gammel aan. Ik kan er heel makkelijk in knijpen en het deksel zit wel dichtgeklikt, maar kan nog wel bewegen. Het prijsverschil is wel duidelijk merkbaar.

Dan de binnenkant van het palette. Het heeft geen spiegel wat imo een gemiste kans is. De meest goedkope paletten hebben ook wel een spiegel en hier is het leeg. Je ziet precies hoe de text op de bovenkant is uitgedrukt en dat is jammer. Als je het meeneemt moet je nog een losse spiegel meenemen. W7 heeft een poging gedaan om er een soort kwastje bij te doen. Urban Decay heeft een dubbelzijdig kwastje met oogschaduwkwast en blendingkwast. W7 koos voor een sponsapplicator en een stijf smal kwastje. Ik vind het kwastje zelf perfect voor in je binnenste ooghoek of onder je oog. Maar niet om oogschaduw mee aan te brengen laat staan om te blenden.

De pans zitten in een plaatje van schuim waar stukjes uitzijn gehaald. Je ruikt het schuim als je het palette open doet. Die geur van soort van warm plastic. Je kan het makkelijk indrukken.

De namen van de oogschaduws staan op de achterkant van het palette. Niet onder de oogschaduws zoals bij de Naked paletten. Ik heb ze er even bij gezet. Elke pan bevat 1,3 gram aan oogschaduw. De oogschaduws voelen heel zacht aan. Bij het swatchen lieten er gemakkelijk brokjes los omdat het zo zacht is. Ik ben zelf niet heel kapot van het pigment. Zelfs de shimmery oogschaduws zijn niet mega gepigmenteerd. Dat verbaasde me nogal om eerlijk te zijn. Ik heb goedkopere paletten met veel meer pigment. Angel en Fashionista hebben glitter erin en die hebben best een hoop fallout. Latte, Marilyn en Alice zijn matte en de rest zijn shimmery.
Ik vond het zelf wel lastig om een look met de oogschaduws te maken. De oogschaduws blend je heel makkelijk weg. Niet in elkaar, maar gewoon je poests ze eraf. Zelfs met fancy primer eronder. Ik gebruikte zelf de Too Faced Shadow Insurance. Onder mijn oog zie je wat fall out. Ik heb mijn look geinspireerd op de nieuwste episode van Defiance.


Ehm ja. Ik weet het eigenlijk niet zo goed met dit palette. De kleuren vind ik aardig als ik ze op mijn arm geswatched heb, maar op mijn oog valt het een beetje weg. Je zou niet zeggen dat ik 3 kleuren op mijn bewegende ooglid heb gebruikt. Ik denk dat het een heel leuk palette is om mee te beginnen, maar ik vind het eigenlijk geen aanvulling op mijn stash.

Ik heb het palette kocht (stiekem heeft Pieter het palette voor me gekocht) bij BOQZ in Eindhoven; een van de paar plaatsen waar je producten van Alice en Jo kan kopen. Volgens mij hebben ze een vergelijkbare winkel in Rotterdam, Den Bosch en Maastricht. Ik betaalde 7,95 voor het palette.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Het palette is voor mij precies goed aangezien ik van bescheiden ooglooks hou! Ik kom er wel mee uit de voeten! πŸ˜‰ en voor dat geld zeker wel een aanrader vind ik! πŸ˜‰
  Mandy recently posted…Samsung Galaxy K zoom. (Telefoon-fotocamera)My Profile

 2. Reply

  Ik heb hem nu al zovaak gezien en ik vind het een mooie palette blijven. Ik wil hem ook nog graag hebben πŸ™‚
  Manon recently posted…Bestelling bij Wat maak je mooiMy Profile

 3. Reply

  Hij ziet er prachtig uit!

 4. Reply

  Ik vind de kleuren erg mooi en naturel, perfect voor een basic/naturel look. En voor die prijs een leuk palette πŸ™‚
  Mirjam recently posted…Nailart challenge #1: Beach nailart!My Profile

 5. Reply

  Ik vind dat je een prachtige ooglook hebt gemaakt!
  Jaimy en Laura recently posted…Yves Rocher – MonoΓ― de Tahiti lijnMy Profile

 6. Reply

  Prachtige kleuren!
  dresses and daisies recently posted…Bloggen combineren met werkenMy Profile

 7. Reply

  hmmz, ben blij dat ik de echte naked 3 heb, denk dat ik deze ook compleet skip!
  femketje recently posted…FOTD 7/7; Butterflies.My Profile

 8. Reply

  Wat jammer dat hij jou niet zo bevalt, ik heb er zoveel goeds over gehoord! Ik vind de kleuren wel erg mooi.
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 27My Profile

 9. Reply

  Het lijkt mij een prima palette om een neutrale ooglook mee te maken, maar op het uiterlijk van dit palette is inderdaad wel wat aan te merken.
  Sara recently posted…Mini shoplog Big BazarMy Profile

 10. Reply

  Niet helemaal mijn ding, ik heb het in the buff palette ook weer verkocht!
  charile recently posted…Spam je blog!My Profile

 11. Reply

  Ik heb er eigenlijk helemaal geen last v dat je ze wegpoetst. Is ook voor t eerst dat ik dat iemand hoor zeggen. Vervelend zeg :/. Bij mij blenden ze prima, en blijft t de hele dag op zn plek. Ik vind het een fijne aanvulling op mijn kleurrijke stash, samen met t In The Buff palette. πŸ™‚

 12. Reply

  Ik vind m er goed uitzien!
  Eilish recently posted…Media β™₯ What I WatchMy Profile

 13. Reply

  Prachtig palette. Ik heb Naked3 en ben er zo blij mee, de kleuren zijn zo mooi!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…MUA Pretty Pastels Eyeshadow PaletteMy Profile

 14. Reply

  Leuke palette. Ik heb ‘m ook gekocht. Ik had de vorige ook (in the buff) en dus moest ik deze ook hebben haha
  Julia… recently posted…Deze Catrice nagellak gaat uit de collectieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge