W7 10 out of 10 oogschaduw palette || Incl. Look

Ik ben dol op neutrale oogschaduw. Ik grijp vaak naar mijn naked 2 palette, maar ik vind het altijd een beetje risky om die mee te nemen. Ik wilde graag een budget palette dat ik makkelijk mee kon nemen op reis, maar waarbij ik het minder jammer vind als deze sneuvelt.


Hoewel ik het handig vind dat je zo alle oogschaduwkleuren kan zien, vind ik de verpakking niet mooi. Door het zwarte plastic oogt het redelijk goedkoop en zoals je ziet krast het zwarte plastic snel. Ook krijg ik het palette niet makkelijk open, maar dat ligt misschien aan mijn (gebrek aan kracht in mijn) vingers.

Alle kleuren zijn shimmery. Het palette bevat een witte, grijze, donkergrijze (niet zwart) met glitter, en twee blauwe tinten op de bovenste rij. De onderste rij bevat 4 nude tinten en een lila tint.


Het pigment van deze oogschaduws is redelijk. Met de meeste oogschaduws kan ik langere vegen maken. Het pigment is dus een heel stuk minder goed dan bv Sleek. De donkergrijze oogschaduw met glitters is heel erg poederig en zorgt voor veel fall out. De andere oogschaduws zijn ook wel poederig, maar minder.

Ik heb de kleuren gebruikt die me het meeste aanspreken. De 2e oogschaduw van de onderste rij heb ik in mn crease aangebracht. Die links daarvan heb ik aan het buitenste gedeelte van mn bewegende ooglid aangebracht en de 4e oogschaduw van onder in mijn binneste ooghoek. De 3e oogschaduw van onder heb ik daartussen in aangebracht.

De 4e oogschaduw van boven heb ik onder mijn oog aangebracht. De donkergrijze glitteroogschaduw heb ik nat aangebracht als eyeliner. Als je het nat aanbrengt heb je geen last van fall out.

Verder heb ik de blush en de highlighter van de Catrice Candy Shock collectie aangebracht. Ik heb de blush echt heel dik aangebracht en ik zie er eigenlijk niets van. Hoe mooi marbled de blush en de highlighter ook zijn, ze vallen stiekem enorm tegen.

Ik geloof dat dit palette voor €2,99 te koop is bij de Big Bazaar. Ik vind het best een leuk palette, maar ik weet eerlijk gezegd niet of ik het zou aanraden. Het is een best goedkoop palette, dus geen enorme miskoop.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het wel een mooi palette, vooral door de prachtige look die je ermee gemaakt hebt

 2. Reply

  Wat een mooi palet, ook de look vind ik heel mooi

 3. Reply

  ziet er niet slecht uit πŸ˜€

 4. Reply

  je bent mooi opgemaakt en leuke oorbellen. leuke kleurtjes op t pallet

 5. Reply

  Goede pigment en wat een mooie look πŸ™‚

 6. Reply

  Prachtige look heb je gemaakt meis<3 mooi palette ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge