Voor Nailart Liefhebbers – Nail’d It

Er zijn al een paar afleveringen van verschenen, maar in amerika heb je nu een talentenjacht voor nailartists. Elke week strijden 3 mensen om een 10.000 dollar en een plekje voor de finale (waar ze 100.000 dollar kunnen verdienen). Elke week zijn er twee challenges. De Quick Dry challenge en de finale challenge. In de eerste challenge hebben ze een client met thema nailart en daarna moeten ze 3D nailart maken die echt extreme vormen aanneemt!

Episode 1 | Nail Pride

Episode 2 | Candy Crushers

Episode 3 | Nails Fit For a Bride

Ik vind het zelf wel jammer dat er eigenlijk weinig nagellak aan te pas komt. De eerste challenge is vooral met gellak gemaakt en de tweede challenge vooral acryl voor de 3D dingen met verf.

Ik vind het wel leuk om te zien wat voor dingen ze maken. Maar ze laten weinig zien tijdens het maken. Dus echt dingetjes oppikken van hun techniek gaat niet echt. De ideen die ze hebben mbt hun clients vind ik wel heel leuk om te zien.

Had jij al van deze show gehoord? Heb je al wel eens afleveringen gezien? Wat vind jij het leukste aan de show?

 

 

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb de 1e aflevering al gezien, super leuk;)
  Mandy recently posted…Review | Nivea. Klaar voor de winter?My Profile

 2. Reply

  Jammer dat je er niet veel kan leren, maar voor inspiratie is het wel leuk, ik ga het ook eens af en toe kijken. Bedankt!
  Mirne recently posted…Gevuld vlechtbroodMy Profile

 3. Reply

  Ik kende het nog helemaal niet maar het lijken mij wel leuke shows. Ik zal straks even de video’s bekijken aangezien mijn mobiel ze nu niet wil afspelen :(.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Lijkt me een super leuke programma!
  Manon recently posted…Essence Rock Out LE – 02 Best Hip-Hop Nail PolishMy Profile

 5. Reply

  oeh ik ken dit nog helemaal niet :O
  femketje recently posted…NYC โ€“ 817 South Street Seaport Palette.My Profile

 6. Reply

  Wat leuk zeg, ik kende het nog niet. Ik ga ze zo even bekijken, ben benieuwd!
  Ilse recently posted…Miss Sporty- Rosy Galaxy 064 (Crush On You)My Profile

 7. Reply

  Ik vind het eigenlijk wel heel erg tof om te zien wat er allemaal mogelijk is. Het is dan wel niet allemaal nagellak, maar toch genoeg interessants als inspiratie, vind ik zelf. Het is wel duidelijk meer gericht op de professionele kant van nagels en nail art, maar gezien het feit dat ik zelf die kant op wil vind ik dat niet storend.
  Waar ik mij wel aan stoor is dat er altijd iig รฉรฉn persoon tussen zit die super arrogant is enzo. Iets zegt mij dat dat allemaal nep en gescript is en nou ja, ook niet echt gezellig ofzo.
  Cutecle recently posted…Nail Art: Princess NailsMy Profile

 8. Reply

  Ik had dit al gezien en was compleet verrast! als een gek gaan zoeken of ik het kon downloaden. Ik hoop dat het nog in NL komt, of misschien wel een nederlandse versie, lijkt me zo leuk! Ga vh weekend ff lekker de afleveringen kijken.
  NailTalk recently posted…LUSH- Tiny Hands reviewMy Profile

 9. Reply

  Aah, tof! Bedankt voor de tip! Ik deel je post even op mijn Facebookpagina! ๐Ÿ˜‰
  Lisanne recently posted…Tag | Project Positief รขย™ยฅ Over gelukkig zijn, eten, positieve quotes, coming-out en dromen.My Profile

 10. Reply

  Grappig om te zien, alleen jammer dat je niet echt een ‘how-to’ erbij krijgt, maar alleen de show zelf.
  Jessica recently posted…Boekreview โ€“ De waarheid over de zaak Harry QuebertMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge