Video – Watermarble met P2 Gloss Goes Neon lakken

Iets wat ik graag weer wilde oppakken is het maken van nailart filmpjes. Ik ben er nooit goed in geweest, maar ik vond het leuk om te maken. Ik hou van watermarbles en ik heb ze nog nooit op film vastgelegd. Misschien zijn deze Gloss Goes Neon lakken niet beste lakken om het te laten zien omdat ze een stuk doorzichtiger zijn dan gewone lakken. Maar kleurrijk zijn ze. Mn resultaat is niet perfect, maar ik ga vast vaker op film watermarblen.

Vergeet het filmpje niet op HD te zetten en klik hier als je het filmpje niet kan zien.

Ik kreeg regelmatig vragen waarom ik geen filmpjes heb gemaakt het afgelopen jaar. Het antwoord daarop is dat ik niet lekker in mn vel zat. Ik denk dat ik depressief geweest ben, maar een officiele diagnose heb ik niet. Ik had onwijze moeite om uit bed te komen. Dat ik uberhaupt nailart gemaakt heb is een wonder. Er zijn zoveel dagen geweest dat ik dat gewoon niet leuk vond om te doen, maar ergens voelde het wel een beetje als verplichting. Ik kon mn blog niet zomaar laten vallen, maar ik kon ook niet dagelijks of zelfs regelmatig iets online zetten. Ik vond het onwijs moeilijk. Ik kon mn verjaardag niet vieren, ik kon nauwelijks naar bepaalde leuke dingen uitkijken. Ik heb nauwelijks makeup gedragen, ik kon geen full face foto’s maken, want lachen voelde niet goed. Nu kijk ik er raar op terug, want ik voel de passie weer. Ik voel de inspiratie weer. Ik heb weer zin om te schrijven. Het voelt niet meer als moeten. Ik spring weer uit bed. Ik kijk weer vooruit naar wat er gaat komen. Ik ga mn best weer doen voor filmpjes. Dat gezegd, ik geloof dat ik nog een hoop te leren heb over het maken van filmpjes, maar ik wil het gaan proberen.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    ohhh nice πŸ˜€ love de felle kleuren, lekker zomers en vrolijk!
    femketje recently posted…Shoplog – Show Me Your Nudes!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge