Video – Pastel Galaxy

Ik heb een hoop leuke reacties gehad op de pastel galaxy nails die ik vorige week liet zien. Ik vind ze zelf ook erg leuk en ze zijn best makkelijk om te maken. Ik wil het nailart filmpjes maken echt gaan oppakken. Ik kan niet beloven dat ze wekelijks zullen komen, maar ik had steeds iets wat me tegenhield. Inpakken, daarna verhuizen, daarna was ik soms te ziek om mn bed uit te komen. Nu barst ik van de inspiratie en wil ik vaker filmpjes maken. Haal je sponsjes maar tevoorschijn, want ik ga laten zien hoe je deze galaxy nails maakt.

Klik hier om de video bij youtube te bekijken. Klik hier om te aboneren. Vergeet het filmpje niet op HD te zetten voor betere kwaliteit.

Nog een lijstje met lakken die ik gebruikt heb:
* China Glaze – For Audrey
* China Glaze – Kinetic Candy
* China Glaze – Sweet Hook
* China Glaze – Gothic Lolita
* Nagelfabriek Striper 30 (iig wit)
* P2 – Just Fantastic!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  handig uitgelegd 😀
  femketje recently posted…NOTD 14/6; Hot Pink.My Profile

 2. Reply

  Prachtig gedaan! Mooie how-to.
  dresses and daisies recently posted…Ebay | Chinese blackhead pore stripMy Profile

 3. Reply

  Echt mooi gedaan zeg!
  Beau recently posted…Nieuwe Agenda 2014/2015My Profile

 4. Reply

  Wauw, wat een prachtige nail-art!
  Anna recently posted…LONG TIME, NO SEEMy Profile

 5. Reply

  Super leuke nailart en een fijn filmpje!
  Stella recently posted…On my way from ebay #2My Profile

 6. Reply

  Wauw wat heb je dat prachtig gedaan, mooie kleuren combinatie ook weer
  Angelique recently posted…Rimmel London Rita Ora 60 seconds 323 don`t be shy & 703 white hot loveMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge