Video || Make Up Stash

Een video die vaak is aangevraagd is mijn make up stash. Dus het werd hoog tijd om deze te filmen! Ik heb het in twee delen opgesplitst, want ik heb uiteraard teveel gekletst. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien en abboneer even op mijn kanaal als jullie meer filmpjes willen zien!

 
Deel 1

Deel 2

Binnenkort komt mijn nagellakcollectie eraan. Ik denk ook in twee delen. Ik moet nog even een handige manier vinden van filmen, maar die komt eraan!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel leuk om te zien!

 2. Reply

  oehhh super leuk om te zien πŸ˜€

 3. Reply

  Leuk om te zien πŸ™‚ Je hebt echt mooie producten.

 4. Reply

  Aaaah, super om te zien!

 5. Reply

  Wat heb je mooie spullen, leuk om te zien.

 6. Reply

  leuk om te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge