Video How To || Gradient Nails Pt 2

Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op gradient nails. Afgelopen week konden jullie twee door de zeje e geinspireerde nailarts zien, namelijk deze en deze. Ik maakte een holo nailart met A-England lakken, ik maakt een dubbele roze/blauwe gradient, een teruglopende roze neongradient, een nude/rode gradient met sinterklaas en ook deze matte blauw/groen/paarse gradient. Het leek me leuk om helemaal van het begin te laten zien hoe ik deze nailarts heb gemaakt. Ik maakte al een keer een fototutorial en een video, maar wist niet of alles helemaal duidelijk was. Ik hoop dat deze video alles een stukje duidelijker maakt.

 

Wat heb je allemaal nodig?

– een afwassponsje
– een schaar
– 2 of 3 nagellakken naar keuze voor de gradient
– eventueel een glitternagellak met een doorzichtige basis
– een sneldrogende topcoat
– plakband
– nagellakremover
– een nagellakkwastje

More about Lin

Comments

 1. Reply

  super handig uitgelegd πŸ˜€
  ik doe vrijwel hetzelfde maar dan met een make-up sponsje en ik plak mijn nagels niet af.. met een beetje remover heb ik dat er toch zo af als ik er een troep van maak XD

 2. Reply

  Een erg duidelijk filmpje, bedankt!

 3. Reply

  Leuk gedaan, duidelijke uitleg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge