Video || How to: Glequins

Jullie wilden graag een video zien hoe ik werk met met de hexagonale glitter. Bij deze! Jullie hebben de basislak al gezien. Illamasqua Muse stond van de week al online, maar dat wist ik niet op het moment dat ik de video opnam. Ik heb ook nog een paar foto’s gemaakt van de nailart creatie. Stom genoeg is dat niet duidelijk genoeg te zien op de video.

Voor diegene die geinteresseerd zijn, hier kan je glequins kopen in de potjes die ik ook heb. Je kan hier een set van 12 glequins kopen. Born Pretty Store heeft nog veel meer leuke nailart spulletjes zoals bijvoorbeeld flocking powder, studs, rhinestones en nailart kwastjes.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het wel handig uitgelegd!

 2. Reply

  Ziet er erg leuk uit!

 3. Reply

  Handige video! Ik ga het ook eens proberen, vind het erg leuk πŸ™‚

 4. Reply

  Handig uitglegd πŸ™‚ hier heb ik wel wat aan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge