Video || Double Spotted

Jullie vroegen of ik de nailart van maandag in een filmpje wilde laten zien. Ik bied alvast mijn excuses aan. Ik nam afgelopen dinsdag het filmpje op. Ik lag toen nog de halve dag op bed, maar we hadden zon, dus ik nam het filmpje op. Ik heb nogsteeds keelpijn, koorts en griep, maar dat hoor je dus ook op het filmpje. Niet alles gaat ook goed, ik was een beetje aan het prutsen. Desondanks hoop ik dat jullie iets aan het filmpje hebben!


Close ups van de nailart.

Ik hoop een beetje te laten zien hoe je verschillende patroontjes krijgt. Veel sprayen en je krijgt en dun patroontje zoals op mijn middelvinger. Een paar keer sprayen en je krijgt het meer zoals op mijn ringvinger.

Oja, de lakken die ik gekozen heb zijn:
* China Glaze Fast Track (basis)
* Revlon Emerald City
* NYC Full Metal Jacket.

Full Metal Jacket is een fijne lak voor nailart omdat deze goed dekt. Mijn flesje is dan ook voor meer dan de helft leeg, vandaar dat ik zo moet ‘hengelen’ in het filmpje.

Ik heb toch niet gekozen voor een glittertopcoat, maar een matte topcoat.

Om eerlijk te zijn vond ik mijn eerste poging die jullie maandag konden zien leuker, maar desondanks toch leuk geworden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een gave combi aan kleuren πŸ™‚ leuk filmpje!

 2. Reply

  Gaaf effect :3 ga dit ook eens uitproberen!

 3. Reply

  Wauwww heel tof!!!!! πŸ™‚ Super

 4. Reply

  Prachtig gedaan!

 5. Reply

  Leuk filmpje, goed gedaan! Mooi resultaat, ga het zeker ook eens proberen! Enne, beterschap, hoop dat je je gauw beter voelt!

 6. Reply

  Zo, je bent creatief bezig. Dat is erg leuk, maar ook behoorlijk veel werk. Je hebt dan wel iets unieks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge