Verhuisd! En ziek

Eindelijk is het allemaal gebeurd. Na weken uitkijken naar ons nieuwe huisje en vervolgens onwijs afzien van alles inpakken is het toch op de een of andere manier gelukt. Al onze zooi is van Eindhoven verplaatst naar ons nieuwe appartement in Utrecht. Ik heb energie uit mijn tenen gehaald om alles schoon en ingepakt te krijgen afgelopen vrijdag en zaterdag. Ik heb zelfs nog wat energie gevonden om zondag dozen uit te pakken, de keuken helemaa in te richten, mn bureau in elkaar te zetten, lampen op te hangen en zelfs nog een paar spijkers de muur ingeramd om een canvas op te hangen. Hoe? Geen flauw idee. En dat merk ik nu zeker. Maandag had ik geen fut, dinsdag ook niet en vandaag nog minder.

Ik heb in 3 dagen voor mijn gevoel bergen verzet en in de drie dagen erna had ik niet veel energie meer over en heb ik alleen boodschappen gedaan en ben ik langs mn nieuwe fysio geweest voor een intake gesprek. Morgen wordt eindelijk internet aangesloten en pfoe. Ik kan niet wachten om lekker op bed de nieuwe game of thrones te kijken. Pieter heeft samen met mijn vader allemaal kasten in elkaar gezet en ik kan gewoon de zin niet vinden om mn kleding in te ruimen of boeken op een plank te zetten. Hell, de afwas van gister staat nog op me te wachten, maar mn bed roept.

Gek toch, dat als je graag wilt de adrenaline de pijn maskeert en als het voorbij is, pijn het enige is wat je voelt. Volgens mij ben ik overreden door een truck. Bloggen? moet dat ook nog? Ik vind bloggen onwijs leuk om te doen, maar mn foto’s lukken niet zo goed. Beter niets online dan wazige of mislukte foto’s.

Maar gelukkig heb ik nog twee nijntjes die me wel willen opvrolijken. Sooki vind het wel prima in dr nieuwe hokje. Van alles nieuw en dat is spannend. Mimi vind me stom en ze wilt volgens mij dr oude ren terug. Ze valt groenvoer aan en ik krijg alleen dr kont te zien. Samen met Sooki op de bank liggen en onze nieuwe kamerlamp bewonderen is tof en de tijd vliegt samen. Was wel grappig tijdens verhuizen. Mn moeder reed in zo’n gigantische witte bus en ik zat samen met Mamma, Mimi en Sooki voorin. Mimi naast me op het 2 persoons bankje in het reiskooitje en Sooki gewoon in mn armen. Sooki vond het eng, maar ze vond het naar buiten kunnen kijken zo awesome. Ik zag nog net geen sterretjes in haar ogen. Gelukkig stonden hun nieuwe binnenkooitjes al klaar voor ze en konden ze daar tot rust komen.

Er staan voor mijn gevoel nog honderd dozen klaar, maar de kunnen wel wachten. Ik heb nu een badkamer waar je in kan slapen. Ja echt. Er past gewoon een bed in het midden. Een 2 persoons luchtbed past er makkelijk in. Echt wauw. Een ligbad, grote douche, twee wasbakken. Heerlijk. We hebben nu gewoon en studeer/werkkamer. We studeren beide niet meer, maar we hebben er onze bureau’s staan. Heerlijk. Ik heb een nieuw bureau waar ik mijn nagellakjes en makeupjes bij de hand heb. Een Linnmon bureau met twee alex kastjes. Ik denk dat er over een tijdje nog wel een alex kastje bij komt.


Het leukste was toch wel mijn stash opnieuw indelen. Ik heb mijn nagellakkjes tussen handdoeken in curvers gedaan. Gewone dozen waren niet sterk genoeg. Ik wil niet weten hoe zwaar de curvers waren, maar ik kon ze niet tillen. Als eerste heb ik ze gewoon uit de curvers gehaald en dan zo snel mogelijk merk bij merk gezet. China Glaze, Misa, A-England, Orly, Color Club, Golden Rose, Diamond Cosmetics, Catrice, Essence, Essie, Herome, P2, OPI, W7, Hits, Flormar, Yes Love, Paris Memories, Koh. Van alles. Daarna heb ik ze per merk in lades gedaan. Uiteinlijk heb ik 4 lades met lakken en een rek vol. Het rek moet nog opgehangen worden, maar dat komt wel. Antislipmatjes in de lades en de lakken ermaar in zetten. Ik heb een halve la vol met Catrice, een halve la vol met Essence en die staan inmiddels allemaal op hun kop. Dan kan ik zo de kleur herkennen.

Ik heb nog geen idee hoe ik mijn makeup wil indelen, maar dat komt nog wel. Eens zo snel mogelijk de dozen uit de studeerkamer wegwerken en dan ga ik wss mijn bureau nog wel verschuiven. Morgen kan ik mijn pc aansluiten omdat we dan internet krijgen. Mijn pc heeft geen wifiadapter en de laptop wel. Dan heeft het niet zo veel zin om mn telefoon als hotspot te gebruiken.

Ik ben bekaf en alles doet zeer, maar ik ben wel onwijs blij. We hebben een mooi, groot appartement dat ongeveer twee keer zo groot is als wat we in Eindhoven hadden. We hebben de tuin wel moeten inleveren, maar daar kan ik wel mee leven. De keuken is 2x zo groot, de woonkamer is 2x zo groot. Heerlijk. De keuken heeft nog gewoon lege kastjes! Eentje houden we vrij voor de vaatwasser, maar er is er een nog gewoon helemaal vrij omdat we niet meer voorraad hebben.

Oh en check even ons uitzicht. We kijken uit op een park en is het niet prachtig? Ik vind het in ieder geval geweldig! Ik woon weer twee straten van mijn beste vriendin af en met een half uur ben ik bij mn ouders. Ik ben kapot, maar het was precies de verandering die ik nodig had. Negatieve herinneringen in Eindhoven zijn weg. Nieuw begin. Geen drama, maar puur genieten. Ik voel me in ene een heel stuk volwassener en I’m happy.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Veel plezier in jullie nieuwe appartementje πŸ™‚
  Mariska recently posted…Herinnering 2 lopende winactiesMy Profile

 2. Reply

  Geweldig dat je nu lekker opnieuw kunt beginnen! Je hebt goed je best gedaan πŸ™‚ Ziet er allemaal goed uit en Utrecht is zo’n leuke stad.
  Beau recently posted…My Life in Pictures #8My Profile

 3. Reply

  Wat leuk om te lezen dat je, ondanks alle pijn en vermoeidheid van het verhuizen (moet er niet aan denken!), je toch happy voelt. Kan toch veel goeds doen een nieuwe start! Geniet er van en inderdaad..prachtig uitzicht πŸ™‚
  Stella recently posted…Foto shoplog:: SoLow, Sleek, SuperTrash & meerMy Profile

 4. Reply

  Beterschap en veel plezier in je nieuwe appartement!

 5. Reply

  wow wat een nagellak

 6. Reply

  Mooi appartement! Heel begrijpelijk dat het zoveel energie kost en al helemaal om de bakken met nagellak te verslepen. Hard work pays off!
  Dana recently posted…5 Random Facts About Me #2My Profile

 7. Reply

  Je appartement ziet er leuk uit en ik hoop dat je je snel weer 100% voelt.
  Paola recently posted…Mijn leven in beeld #4My Profile

 8. Reply

  vervelend dat je de verhuizing met een paar dagen belabberd moet bekopen maar alsnog; veel woonplezier! rustig aan…de dozen lopen niet weg.

 9. Reply

  Wow superveel nagellak haha! Echt cool πŸ™‚ xx

 10. Reply

  Wat ellendig dat je de verhuizing met zoveel pijn moet bekopen, maar je bent gelukkig heel blij met je nieuwe huis en dat is het fijnste wat er is. Nu even goed aan jezelf denken, dat uitpakken kan over een paar dagen ook nog. Nu eerst uitrusten en genieten van alles en genieten van je nieuwe start. Heel veel plezier in jullie nieuwe huis.

 11. Reply

  Veel plezier in je nieuwe home, ziet er erg leuk uit in ieder geval. En die foto van alle nagellak op de vloer, priceless! <3
  Wendy recently posted…Personal Update #10My Profile

 12. Reply

  Ziet er tof uit πŸ˜€ Dat je helemaal kapot bent is niet zo vreemd, dat heeft iedereen na een verhuizing πŸ™‚
  Hylke recently posted…β€˜Hacking critical infrastructure still possibile on a large scale’My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge