Uit De Oude Doos || China Glaze – Blonde Bombshell & Marry A Millionaire

Al vorig jaar september maakte ik deze swatches, maar om een of andere stomme reden kwamen ze niet online. Deze rode en zilveren zette ik al wel online. Deze gouden en paarse glitterlakken wilde ik jullie toch niet onthouden.

Blonde Bombshell


Hier zie je drie laagjes van deze leuke glitterlak. Allemaal grote en kleine gouden glitters die een hoop licht reflecteren. Je kan ook gewoon 1 laagje over een andere lak doen, maar ik vond het eigenlijk leuker om de lak los te dragen. Misschien lastiger om eraf te halen, maar je nagels zijn echte eyecatchers zo.

Marry A Millionaire


Deze lak bevat allemaal kleine zilveren glitters en vooral een hoop paarse, groene en gele langwerpige glitters. Ik heb deze glitters geloof ik nog nooit zoveel bij elkaar gezien. Ik heb wel topcoats met een paar van zulke glitter zoals deze van Essence, maar dit zijn wel heel veel glitters. Ik hou van glitters, maar dit oogt toch wat rommeliger. Dit zijn 3 laagjes.

Hou jij van zulke glitterlakken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ze zijn beide zo pretty πŸ˜€ ik heb ze hier ook in mijn stash staan te schitteren :3

 2. Reply

  Oh wauw, mooie lakjes! Vooral die tweede is gΓ©weldig!

 3. Reply

  OOOoooww, wat een supergave lakjes !!!

 4. Reply

  Wauw vind ze beiden prachtig!

 5. Reply

  Beiden super gaaf!

 6. Reply

  very pretty polishes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge