Trind Najaarscollectie 2012 deel 1

In de herfst heb ik meestal meer behoefte aan wat donkerdere kleuren en dat snapt Trind. Ook dit najaar hebben ze 4 mooie herfstkleuren in รฉรฉn collectie bij elkaar gebracht. Trind is een nieuw merk voor mij, maar ik heb natuurlijk wel foto’s en verhalen gezien op andere blogs. De dop vond ik erg wennen, maar uiteindelijk wel fijn. Het kwastje en de lak brengen makkelijk aan. Ik ben fan!

CC150 Golden Bronze

Het eerste lakje wat ik voor jullie swatchte is een bijzondere. Deze brons/gouden lak bevat namelijk hologlitter en dat is een leuke extra voor de zonnige herfstdagen. In de zon komen de holodeeltjes goed naar voren en dat maakt de lak veel mooier. Binnen vallen de holodeeltjes niet zo op en dan vind ik de lak al minder mooi. Dit zijn twee laagjes.

CC152 Petrol Blue

Petrol Blue is een een mooie teal kleur. Een beetje jeans kleurig. Deze kleur is perfect voor de herfst. Niet bubbly, maar ook niet saai. Deze creamy lak dekte in 1 laagje en daarmee was ik wederom blij verrast.

Trind is te koop bij DA en Etos voor โ‚ฌ9,95

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie kleuren allebei. Die bruine heeft wel iets speciaals ๐Ÿ™‚ erg mooi!

 2. Reply

  de blauwe is wel pretty ๐Ÿ˜€ maar vind het jammer dat daar geen shimmer in zit zoals in de andere kleur.. dat het creamy is maakt het zo gewoontjes >.<

 3. Reply

  Mooie kleuren!

 4. Reply

  Petrol Blue heb ik ook, maar die andere moet ik denk ik รฉcht gaan aanschaffen. Wat een prachtkleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge