Tribal Colours – Cupcake Glitter

Toen ik dit schattige glitterlakje tegenkwam bij Born Pretty Store moest deze mijn mandje in.

Kijk dan naar dat flesje! Een hartje met glitters erin. Het merk is nieuw voor me en ik heb ook geen idee of het ‘the big three free’ is.


Het lakje los geswatched is erg sheer. Dat is ook de charme van deze look. Je kan kiezen voor zo’n sandwich look of je kan deze lakken over een kleurlak voor de extra glitters.
Hier zie je twee laagjes. Toen ik deze ophad moest ik denken aan dat OPI setje voor borstkanker. Dat setje bevat Pink-ing of You, More Than a Glimmer en een stickervel met roze lintjes en zilveren rhinestones.

En dat kwam ergens goed uit, want Pink-ing of you heb ik in mijn stash. Volgens mij hebben ze in dit setje een nieuwere versie van de lak gestopt, want mijn Pink-ing Of You heeft toch echt 4 laagjes nodig voordat deze dekt. De nieuwe lijkt met twee laagjes compleet te dekken. Van swatches die ik gezien heb, lijkt deze ook een haartje donkerder.Hier 1 laagje van de tribal glitterlak over Pink-ing of You. Alsof ik mijn vingers in cupcake glazuur gedipt heb.

En met twee laagjes glitterlak. Nooit genoeg glitter, toch? Ik denk dat een derde laagje glitters stapelen wordt. Wat me toen heel gaaf leek, was het matte maken. Nou is mijn matte topcoat van Catrice helemaal dik geworden. Ik heb wel eens op youtube gezien dat mensen dan hun lak in stoom houden. Dus ik heb kop hete gezet en daar mijn vingers boven gehouden. Het is nogsteeds wel warm, maar niet zo gevaarlijk als je vingers boven een pan of waterkoker houden.

Deze lak kan je hier in de born pretty store webshop vinden en kost $3.87 en dat is omgerekend €3,-

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel erg leuk lakje!

 2. Reply

  leuke combinatie over dat roze heen πŸ˜€

 3. Reply

  Mooi lakje zeg! πŸ™‚

 4. Reply

  Wat een mooi lakje met mooie groffe glitters, wauw.

 5. Reply

  Ooooh pretty lakjes! Vooral de combinatie is erg mooi πŸ™‚

  β™₯

 6. Reply

  Wat een toffe lak en een mooie combinatie met dat roze!

 7. Reply

  Vooral over roze heen vind ik hem prachtig!

 8. Reply

  Aah glitter! πŸ˜‰
  Lief lakje, vind hem erg mooi met een laagje over Opi!

 9. Reply

  Mooie glitter!
  Eefje

 10. Reply

  Wauw, super mooi!

 11. Reply

  ik ben verliefd, op de verpakking en op de inhoud!

 12. Reply

  Prachtig lakje! Vooral onder die roze van OPI.

 13. Reply

  Hij lijkt idd op die van OPI !! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge