Toffe DIY’s van Pinterest

Familieboom aan de muur || De plaatsen waar je nog heen wilt in een lijstje || Je eigen initialen met papier swirls || Je eigen t-shirt designs maken ||

Zo’n familieboom aan de muur lijkt me zo leuk! Een boom aan de muur schilderen en dan de leukste foto’s tussen de takken door ophangen. Hier gebruikten ze stukjes van een wc rol om blaadjes te maken. Dit lijkt me vooral leuk om in de eetkamer te maken.

Ik heb niet helemaal kunnen opmaken in dit lijstje plaatsen hangen waar diegen graag heen gaat, of nog heen wilt gaan. Je kan beide maken lijkt me. Kaartjes uitprinten van waar je nog heen wilt en de plaatsen markeren met een hartje. Lijkt me nog een heel leuk idee om te doen.

Ik heb zulke letters al wel vaker gezien, maar het lijkt me zo’n priegelwerk. Moet je eigenlijk ook wel een plek hebben om het neer te zetten. Dat heb ik op het moment niet, maar ik vind het er zo tof uit zien. Als het lukt is het ook een mooi kadootje.

Je eigen t-shirt opdruk maken met een blaadje en verf. Ik heb geen idee wat ik zou willen maken, maar die ze hier hebben gemaakt vind ik in ieder geval supervet!

Favo land met Spijkers || Initialen met knoopjes ||

Nou is Amerika echt trots op hun land en zouden zij hun staat of land makkelijk een miljoen keer aan de muur hangen, ik zien Nederlander toch niet zo’n kaartje van nederland aan de muur hangen. Je kan het doen voor favo vakantieland. Of misschien gewoon een heel random patroontje maken met spijkers. Rechts onder ziet er enorm tof uit.

Als je niet zo goed bent met papier kan je altijd nog knoopjes proberen. Of andere dingetjes die op kan plakken. Dopjes? Of misschien druppeltjes verf of misschien nagellak? Ik zeg maar iets.

Kijken jullie wel eens op pinterest? Doen jullie daar leuke ideeen op? Voeren jullie die ook uit?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    oeh die letter met knoopjes vind ik super cute πŸ˜€

  2. Reply

    Ah, die letter A met die knopen vind ik echt geweldig!! Wat een ontzettende leuke DIY πŸ™‚

  3. Reply

    Zo’n boom aan de muur is wel heel tof. Vrolijk pasen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge