[TNC] Dag 9 – Saran Wrap – Skittle

Omdat mijn ombre nailart niet echt ombre was, besloot ik mijn Saran Wrap nailart skittle te maken. Op elke nagel een andere kleur. Ik ben er stiekem niet zo van. Ik vind het heel gaaf bij andere, maar bij mezelf vind ik het niets.

Saran wrap is de amerikaanse term voor vershoudfolie. Je scheurt een stuk af, frommelt het tot een propje en gaan. Oftewel, mijn bureau ligt vol met foliepropjes.

Je lakt eerst je nagels in een kleur en laat dat goed drogen. Of voor ongeduldigen zoals ik; je gebruikt een sneldrogende topcoat.Daarna lak je er een andere kleur overheen en terwijl dat nog nat is, dep je met het foliepropje in de lak. Daarmee neem je een deel van de lak weg waardoor er een beetje een marbled patroontje achter blijft.

Het moeilijkste aan deze nailart is een kleurencombinatie te vinden die er mooi uitziet. Het ziet er niet zo mooi uit bij kleuren die ver uit elkaar liggen. Geel en rood werd bij mij helemaal niets. Terwijl ik mijn pink er mooi uit vind zien.

Voor deze nailart gebruikte ik een legertje lakken. Op mijn wijsvinger heb ik eerst twee laagjes MAX white aangebracht en daaroverheen NYC Raindrop. Op mijn middelvinger zie je wederom twee laagjes van MAX White en daarover Catrice On The Bright Side Of Life. Op mijn ringvinger zie je Hema 442 en OPI Tiffany Case en op mijn pink heb ik eerst twee laagjes van NYC Streetstylers aangebracht, daarna gewrapped met P2 so cool en daarna nog een keer gewrapped met NYC Raindrop. Een dubbele wrap dus, dit omdat het effect tussen de NYC en P2 lak niet goed genoeg zichtbaar was. Als finishing touch op elke nagel nog een neon stud die ik nieuw heb van Born Pretty Store.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel mooi! Leuk effect! kende het nog niet πŸ˜€

 2. Reply

  wauwie! elke nagel is gorgeous πŸ˜€

 3. Reply

  Wauw, ziet er mooi uit! Dit wil ik ook eens proberen!
  Liefs

 4. Reply

  Wauw wat mooi! Vooral de kleur op je pink is geweldig πŸ™‚

 5. Reply

  Oeh dit is tof! Kende deze manier nog helemaal niet, snel even proberen.

 6. Reply

  Het ziet er super mooi uit.

 7. Reply

  gaaf! Persoonlijk vind ik ze wel wat leuker zonde dat gene dat bij de nagelriemen zit (sorry kom even niet op de naam) maar de techniek zelf vind ik wel heel gaaf en dan vooral het effect wat het geeft, leuke kleuren heb je ook gekozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge