[TNC] Dag 3 – Goud – Golden Days

Ik had echt geen idee wat ik wilde maken voor een gouden nailart. Opeens kwam ik op het idee om een gradient te maken met een topcoat. Gouden nagellak is er in zoveel verschillende kleuren dat sommige kleuren gewoon zilver lijken.

Ik begon met deze ’18K Gold’ lak van Diamond Cosmetics. Deze dekt niet supergoed, waardoor hij perfect is voor een gradient met een topcoat. Daardoor kan je de dekking van de gradient opbouwen. Eerste lakte ik mijn tips met deze lak en daarna maakte ik de gradient. Door langzaam de gradient omhoog te schuiven heb ik langzaam de gradient gemaakt. De gouden lak is verdund door de topcoat.

Daarna heb ik met Full Metal Jacket een soort reverse saran wrap gedaan. Door een propje huishoudfolie met een beetje lak op mijn nagels te deppen heb ik er een soort golf patroontje overheen gedept.

Daarna heb ik er een beetje van de Gold Leaf Topcoat van Catrice op driekwart van mijn nagels gedept.

Zelf vind ik het wel mooi dat de gouden lak niet totaan mijn nagelriemen komt. Draag jij wel eens gouden nagellak? Ben je er dol op of helemaal niet?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik draag nooit gouden nagellak, volgens mij heb ik zoiets ook niet. Maar je creatie vind ik weer erg mooi!
  Vind het gradient wel wat hebben πŸ™‚

 2. Reply

  Mooi gedaan.. ik vind goud op de nagels wel mooi en feestelijk.
  Eefje

 3. Reply

  wauw πŸ˜€ me likey!

 4. Reply

  Houd niet zo van goud maar vind het wel mooi

 5. Reply

  Verrassend, vind het gaaf!

 6. Reply

  Wauw, echt super mooi gedaan!

 7. Reply

  Wauw, wat feestelijk πŸ™‚ Mooie combi!

 8. Reply

  gaaf gedaan met de glitters op de tips

 9. Reply

  Jet ziet er geweldig uit. Ik draag zelden goud, maar deze kun je echt iedere dag dragen, vind ze erg mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge