[TNC] Dag 23 – Inspired By Nature – Voor Mamma

Afgelopen weekend maakte ik samen met mn moeder een fotoboek met al haar mooiste onderwaterfoto’s van afgelopen zomer. Op strandvakanties is dat haar grootste hobby en ze maakte dan ook enorm veel mooie foto’s. Toen drong het tot me door. Ik moest ook maar meer inspiratie halen uit de mooie onderwaterwereld. Hier poging 1.


[bron]

[bron]

Hier zie je twee naaktslakken. Er zijn meer dan 3000 soorten en ze staan bekend om hun mooie kleuren en lijnen. Sommige zijn glad, andere lijken soort van dikke haren te hebben. Supermooi allemaal. Op vakantie heeft mn moeder ook een aantal gefotografeerd. In het engels heten ze trouwens Nudibranch. Sommige passen in de palm van je hand en van andere soorten passen er 4 op je duimnagel. Ik heb de bovenste foto als inpiratie gebruikt, en de onderste foto erbij gedaan zodat je een beetje kan zien wat voor diertje het is.

Verstrooid als ik ben, ben ik straalvergeten om foto’s te maken van de gradient. Ik heb wel deze foto op instagram gezet voor ik begon aan de vlekjes.

Voor de basis gebruikte ik Misslyn White.
Voor de gradient gebruikte ik deze nagellakken:
* Illamasqua – Jo’Mina
* Essence – Wanna Be Your Sunshine
* China Glaze – Sun-Kissed
* Catrice – Papa Don’t Peach

Ik heb Sun-Kissed op het sponsje steeds over Wanna Be Your Sunshine aangebracht. De naaktslak is vrij fel en ik hoopte dit over te brengen.

Na de gradients bracht ik een topcoat aan. Toen dat droog was heb ik de randjes van mijn nagels donkerpaars gelakt. Voor de vlekjes gebruikte ik een dottingtool en twee lakken. Ik maakte grotere vlekjes met Sally Hansen – Lacey Lilac. Gewoon een hoop op een plasticje doen, goed met de dottingtool er doorheen ‘roeren’ en dan eerst de rand van het vlekje tekenen en inkleuren. Doen alsof de dottingtool een soort kwastje is. De donkere vlekjes maakte ik er op dezelfde manier op met Catrice – On The Bright Side Of Life.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel erg mooi!

 2. Reply

  wauw πŸ˜€ gaaf gedaan, aparte beestjes!

 3. Reply

  prachtig !!!

 4. Reply

  Ooh ik vind hem wel geweldig gelukt zeg! Wat een mooie kleuren heeft zo’n diertje!

 5. Reply

  Wat een leuk idee en wat is het weer super mooi geworden πŸ™‚

 6. Reply

  Beautifull!! Ik vind dat paarse echt mooi.

 7. Reply

  Wat een mooie nail-art! Ik vind de kleuren echt prachtig.

 8. Reply

  Ik ben sprakeloos..! TΓ© prachtig voor woorden…

 9. Reply

  heel mooi en wat leuk dat je zo gekomen bent aan inspiratie

 10. Reply

  Supermooi, toffe inspiratie ook!

 11. Reply

  wow geweldige inspiratie! Prachtige kleuren ook weer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge