[TNC] Dag 20 – Texture – Monsters Inc.

Ik had echt zin om een nailart te maken met ‘texture’. Gezien ik al een aantal nailarts gemaakt heb met liquid sand lakken, leek het me beter om iets ander te doen. Texture kan je niet alleen maken met zand lakken of met glitter, maar ook met fibers. Oftewel flocking powder.

Monsters Inc. is een van mijn favoriete animatiefilms. Het is ook de enige animatiefilm waarvan ik de nederlandse versie het leukste vind. Ik heb de film al vele malen gezien en ik moest gewoon een keer nailart van Mike Wazowski en Sulley maken.

Als je flockingpowder opdoet, doe je dat op natte lak. In het tweede of derde laagje van een bijna dezelfde kleur nagellak strooi je de poeder. Omdat ik twee kleuren flocking powder op mijn nagels wilde, moest ik iets meer geduld hebben.

1. ik heb eerst mijn nagels blauw gelakt en daaroverheen paarse vlekjes gemaakt met een los kwastje en dit goed laten drogen.
2. het blauwe vlak bedekte ik met sneldrogende topcoat
3. met een pincet heb ik een hoop poeder op mijn nagels geplaatst
4. druk het poeder aan en tik het overige weg. ik gebruik zelf een oude blending kwast die op mijn ogen prikt om het poeder weg te vegen.
5. wanneer de topcoat droog is deed ik stap 2, 3 en 4 opnieuw, maar dan voor de lila vlakjes.

Op mijn ringvinger maakte ik Mike. Ik lakte mijn nagel groen, maakte met een witte striper het oog, maakte met een striper een mondje en de iris. Met een dottingtool maakte ik de pupil en de reflectie in het oog en topte het af met een dikke laag seche vite.

Wat is jullie favoriete animatiefilm? Tangled staat bij mij op nummer 2.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat heb je dat super-gaaf gedaan zeg! Ziet er heel mooi – en fluffy – uit :-D! Ik heb deze film nog nooit gezien, ik moet ‘m toch een keertje downloaden.

 2. Reply

  ooooh wat leuk,
  goed bedacht joh!
  liefs,
  denise

 3. Reply

  Echt super leuk gedaan!!!! <3

 4. Reply

  Wat knap gedaan dit!

 5. Reply

  Wauw die oog is super! Leuk bedacht x

 6. Reply

  Wauw echt prachtig!

 7. Reply

  Super gaaf gedaan!!! Ziet er erg leuk uit. Krijg nu helemaal zin om de film te gaan kijken! πŸ™‚

 8. Reply

  Oh, WAUW! Dit is mijn favoriet! Wat is hij leuk geworden zeg, en wat fijn met die uitleg erbij. Ik zou de hele dag aan mijn nagels zitten zo fluffy πŸ˜‰

 9. Reply

  omg hoe awesome πŸ˜€

 10. Reply

  Dit is echt ontzettend gaaf gedaan!

 11. Reply

  wauw onwijs gaaf gedaan, zo leuk! zag het op instagram al en toen werd ik al enthousiast haha

 12. Reply

  Wat ontzettend tof en origineel!!

 13. Reply

  Oh dit is waar je het over had. Is leuk gelukt joh!

 14. Reply

  Wauw dit is echt super gaaf!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge