[TNC] Dag 18 – Oldest Untried – Autumn Choice

De reden dat ik vanochtend de P2 lak liet zien is omdat ik er een nailart mee gemaakt heb. Ik moest een nailart maken met mijn oldest untried. Toen moest ik wel echt lang nadenken. Welke lak heb ik nog niet gedragen en welke daarvan heb ik het langste?


Ik had geen idee wat ik wilde maken. Ik wilde heel erg van de gradients en de striping tape af, omdat ik het idee heb dat ik die teveel gebruikten.

Ik pakte Essence Pink & Proud en Diamond Cosmetics Monarch Masquerade. Ik gebruikte een los kwastje en ging aan de slag. Ik begon te doodlen en kwam bij blaadjes uit. Het wordt nu toch wel herfst. Ik heb er nog wel een beetje glitter overheen gedaan, want zonder vond ik het saai, maar ik weet niet of de glitters veel toevoegen. De glitter is trouwens van Yes Love.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat heb je echt weer mooi gedaan x

 2. Reply

  Weet je, ik zie dat lakje nu weer voorbij komen en kan er nu ook wel inkomen dat je 4 laagjes er voor over hebt ๐Ÿ˜‰ Zou ‘m misschien niet snel weer pakken maar ja, hij is wel mooi! En wat een lieve nail art ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  wauwzers ๐Ÿ˜€ weeral zo mooi!

 4. Reply

  Erg mooi! Wat is die P2 lak gaaf!

 5. Reply

  Wauw, heel mooi met die blaadjes! Echt op en top herfst.

 6. Reply

  Prรกchtig! <3

 7. Reply

  Amazing nailart weer lady, prachtige kleuren heb je weer gebruikt!

 8. Reply

  Mooie herfst manicure ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge