[TNC] Dag 13 – Cheer Up Manicure – Twice As Happy Too

Eindelijk weer een nailart! Ik weet niet of jullie al gek werden van de vele nailarts, maar ik kon even niet de tijd vinden om nailarts vooruit te maken. Ik ben een weekendje weggeweest, op controle naar het ziekenhuis geweest en ik had een familiedagje. Even tijd voor mezelf en nu kan ik weer leuke dingen maken.

Voor deze nailart besloot ik mijn dubbele gradient te maken in andere kleuren, maar wel met dezelfde aanpak. Twee gradients met dezelfde beginkleur. Eerst koos ik voor geel, nu heb ik voor roze gekozen.

Voor de ene gradient heb ik Essie – Lovie Dovie, Catrice – Salmon & Garfunkel en Illamasqua – Load gebruikt. Dit is de roze, peach en gele gradient. De andere gradient bevatten Essie – Lovie Dovie, Barry M – Prickly Pear en Bourjois – Almande DefilΓ©; een roze, lila, mintgroene gradient.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, echt prachtig gedaan!

 2. Reply

  Wat een prachtige nail art!

 3. Reply

  wauwzers! πŸ˜€ love alle kleuren bij elkaar, zo pretty!

 4. Reply

  Oh wat mooi weer! Past goed bij de blurry achtergronden voor iOS 7 πŸ˜‰

 5. Reply

  Heel mooi gedaan!

 6. Reply

  Erg leuke kleuren πŸ™‚ dat tape maakt het wel net ff wat mooier ook.

 7. Reply

  Heel erg leuk gedaan!

 8. Reply

  super leuk!!

 9. Reply

  Wat is dit ontzettend mooi, echt een feestje om naar te kijken πŸ™‚

 10. Reply

  Heel mooi! Hou zo van die kleuren, maakt zo vrolijk!

 11. Reply

  This is stunning! I am so impressed!

 12. Reply

  de streep in het midden ben ik niet zo fan van maar de rest is gaaf, vooral de zachtheid die erin zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge