[TNC] Dag 12 – Tape – With Turqoise Blocks

Tape. Ik hou van striping tape. Je kan zulke leuke nailart maken met striping tape. Je kan de tape op je nagels laten zitten, maar ik vind het leuker om als ‘negatief’ te gebruiken. Tape op mijn nagels plakken en eroverheen te lakken. Wat ik nog nooit gedaan had, is verschillende kleuren erover heen te lakken.

Ik lakte mijn nagels met Color Club Antiquated, een champagne kleurige foil.Β  Daaroverheen plakte ik striping tape. Ik heb eigenlijk nooit een idee wat voor figuurtjes ik wil maken met striping tape. Ik plak een hoop stukjes op een dop en met een pincet plaats ik deze op mijn nagels.

In plaats van er met een kleur over heen te lakken heb ik eerst met een dottingtool en een stukje ingekleurd.

De donkere turqooise lak is Catrice Dirty Liana en de paarse lak is DA Berries.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wauw πŸ˜€ erg gaaf! mooie kleurencombinatie ook!

 2. Reply

  Oh heel strak gedaan zeg! Erg mooi.

 3. Reply

  Wat een prachtige creatie weer! Ik hou van de combinatie tussen paars en turkoois :-D!

 4. Reply

  Wat mooi gedaan, staat heel erg leuk!
  Liefs

 5. Reply

  Oh wauw wat ziet dit er gaaf uit!

 6. Reply

  Wat een prachtige kleuren en wat een mooi patroon heb je gemaakt, echt super πŸ™‚

 7. Reply

  een kunstwerkje weer op elke nagel! leuk πŸ™‚

 8. Reply

  Zei het al op Facebook, je wordt steeds beter! Prachtige nail art!

 9. Reply

  Prachtige nail art!

 10. Reply

  Ik blijf me verbazen hoe mooi je creaties zijn

 11. Reply

  Heel erg mooi!!

 12. Reply

  Wauw, wat een mooie nail-art!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge