[TNC] Dag 1 – Black & White

Ik wil een nieuwe nailart challenge gaan doen. Vorig jaar deed ik de 31 Day Nailart Challenge en sinds zijn mijn nailartskills een hoop vooruit gegaan. Tijd voor een nieuwe challenge! De eerste challenge is zwart en wit. Ik had echt geen idee wat ik wilde maken en ik heb veel nailarts gemaakt. Uiteindelijk heb ik besloten om te proberen te stempelen.

Ik heb besloten om doordeweeks nailart online te zetten en in het weekend andere artikelen.

Voor deze nailart gebruikte ik twee plates. De Konad M20 imageplate en de Bundle Monster 214 imageplate. Van Essence heb ik laatst de zwarte stempellak gekocht. Stempelen is een vorm van nailart die ik nog niet zo goed onder de knie heb. Ik stuntel meestal enorm met welke lakken ik moet gebruiken. Ik moet zeggen dat het met zo’n zwarte stempellak beter gaat. Deze is wat dikker dan normale lak en voor stempelen is het best fijn.

Zoals je ziet gaat stempelen nogsteeds niet supergoed, maar wel een heel stuk beter. Waar het bij mij mis gaat is dat ik de lak van het plaatje niet helemaal goed op mijn stempel krijg. Ik weet dat meer mensen er last van hebben. Ik heb een aantal tips gekregen. Altijd de imageplate schoonmaken, de stempel schoonmaken naar iedere keer gebruiken. De stempel opruwen met een nagelvijl. I tried. Het heeft niet geholpen. Delen van de lak willen gewoon niet op mijn stempel. Dat zie je bijvoorbeeld aan de tips. Daar zie je de bloemetjes niet zo goed.

Verder heb ik de nailart afgemaakt door zwarte stipjes in de hartjes van de bloemetjes te zetten en door zwarte rhinestones aan te brengen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow ik vind het effect toch wel erg gaaf geworden!!! Stempelen is ook echt niet mijn ding, ik krijg het gewoon niet voor elkaar!

 2. Reply

  Ik vind het ook gaaf !! Ik wist niet dat zwart-wit zo mooi kon zijn ……

 3. Reply

  Super pretty! β™‘

 4. Reply

  Ziet er erg mooi en classy uit. IK ben benieuwd naar de nail-arts die je gaat maken.

 5. Reply

  Ziet er prachtig uit! Ben benieuwd πŸ™‚

 6. Reply

  Het ziet er toch heel gaaf uit! Ben benieuwd naar de andere challenges! πŸ™‚

 7. Reply

  Ziet er mooi uit hoor vooral de Combi wit met zwart I like!

 8. Reply

  Wauw, wat goed gestempeld!

 9. Reply

  Wat leuk dat je aan een challenge mee doet, vind ik altijd erg leuk om te zien. Vind je nagels erg mooi, met stempelen is het een kwestie van heel veel doen, dan gaat het vanzelf beter….althans dat advies kreeg ik ooit…..en het heeft geholpen πŸ˜‰

 10. Reply

  Vind het goed gelukt zeg, prachtig! Succes met de challenge, het is veel werk denk ik, maar ben benieuwd naar je creaties.

 11. Reply

  Hij is erg leuk geworden! Ik ben benieuwd naar de anderen!

 12. Reply

  Het ziet er zΓ³ mooi uit! Maar ik heb er totaal niet het geduld voor.. Helaas ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge