The Princess Tag

Na mijn budget variant van deze tag moest natuurlijk ook een highend versie bestaan. Ik heb geen hele grote stash aan high end producten, maar langzaamaan komt er meer bij. Ik raak verwend en het bevalt enorm goed.


Ik heb geen high end foundation, poeder en concealer. Nja, nog niet. Ik begin pas sinds kort eigenlijk met foundation. Ik vond dat ik het nooit nodig had. Ik heb enigsinds mazzel met mn huid. Af en toe maar puistjes. Ik slaap de laatste tijd vrij slecht en tussen wallen en bleek zijn door vind ik mn tanning spray steeds fijner en foundation ook.

Wel heb ik blushes, bronzers en highlighters. De bronzer ben ik vergeten op de foto te zetten, maar mn nieuwe Make Up Studio bronzer komt nog wel voorbij in een review. Ik kon echt niet kiezen tussen highlighters. Mn collistar patchwork highlighter is echt een plaatje. Zowel de poeder zelf als de verpakking. De bovenkant is echt zo mooi shiny!Β  Qua poeder gebruik ik liever MAC Soft and Gentle. Helaas is niet elk high end product geweldig. Mijn blush is supermooi om naar te kijken, maar ik vind het echt een telleurstelling om te gebruiken. Er komt zo weinig product vanaf en ik hou echt niet van blush 4x moeten aanbrengen voor ik iets zie. En dan zitten er allemaal ‘prikjes’ in de blush.


Ik heb de Too Faced Shadow Insurance oogprimer en om eerlijk te zijn ben ik er niet zo lovend over als de meeste mensen. Ik weet niet wat er met die van mij is, maar ik krijg de ene keer er alleen maar ‘olie’ uit en de andere keer ‘creme’, maar nooit samen, hoe hard ik ook rol en kneed in de tube. Dus dat is een product wat ik niet opnieuw zou kopen.

Een van mijn favorite eyeliners is deze van Inglot. De substantie is veel cremiger dan de meeste gelliners. Daardoor breng ‘ie imo veel makkelijker aan. Again, ik vind het zo jammer dat Inglot niet meer in Eindhoven zit, want ik had nog zoveel kleuren erbij gewild. Moet ik toch eens naar Amsterdam toe. Voor lipstick was het makkelijk uitzoeken. Deze is zonder twijfel mn favoriet. MAC Innocence beware. Een supermooie nude kleur die goed blijft zitten.

Hier cheat ik een beetje, want ik kies mijn Inglot palette voor mijn wenkbrauwen. De donkerbruine kleur die bijna van de foto afgeknipt is *oops* is mijn haarkleur. De oogschaduw is nummer M329, maar is wel vrij gepigmenteerd, dus moet ik voorzichtig aanbrengen. Ik gebruik het hele palette wat ik heb uitgekozen supervaak. Op de donkerbruine oogschaduw na zijn het wel allemaal shimmery kleuren. Net zoals in het Naked2 palette. Dat bevat ook maar 2 matte kleuren en de rest is shimmery. Ik geloof dat ik shimmery oogschaduws fijn vind. Ze blenden makkelijker imo.


Er staat niets bij over parfum, maar ik vind parfum echt geweldig. Door alleen al lekkerder te ruiken voel ik me fijner. Als ik maar 1 geur mag kiezen voor de rest van mijn leven is dat zonder twijfel Lancome La Vie Est Belle. Helemaal mij. Zwarte bes, peer, iris, sinaasappel, jasmijn, patchouli, vanille. 1 of 2 sprays zijn meer dan voldoende om de hele dag te blijven hangen.

Voor nagellak, ja moeilijk. Maar uiteindelijk kwam ik bij Illamasqua – Speckle en Deborah Lippman – Rising Phoenix en kon niet kiezen tussen die twee. De speckled lakken waren volgens mij iets echt orrigineels van Illamasqua en kwamen in 5 toffe kleuren, waarvan ik deze lila toch het mooiste vind. Ik hoor vaak dat Chanel nagellakjes telleurstellend zijn qua kwaliteit, maar van Illamasqua zijn de nagellakjes echt beter dan bijvoorbeeld China Glaze. In de vakantie haalde ik met zwemmen meer dan anderhalve week draagtijd! Voor de herfst vind ik Rising Phoenix echt perfect.

Wat is jouw favoriete high end product(en)?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hele leuke tag is dit, leuk om te zien!

 2. Reply

  super leuke tag πŸ˜€

 3. Reply

  Voordat je naar Amsterdam vlucht, de enige Inglot vestiging is op het moment in Amersfoort. Een andere winkel zit zelfs nog in het pand op de Heiligeweg dat Inglot wil gaan gebruiken.

  1. Reply

   Goed om te weten. Thanks!

 4. Reply

  prachtige producten!

 5. Reply

  Vind het een leuke tag! Hier staat hij ook nog steeds op de to do list net als de tegenhanger met budget producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge