The Autumn Tag

De Autumn Tag gaat al een tijdje rond en het leek me wel leuk om deze in te vullen. Ook al houd ik eigenlijk niet zo van de herfst. Ik vind het stom dat het sneller donker word en dat ik weer handschoenen nodig op de fiets. Ik hou niet zo van bladeren vegen en grauw weer. Wat vind ik dan wel leuk?

Wat vind je het leukste aan de herfst? Wat ik wel leuk vind aan de herfst? Altijd in sloffen lopen, knuffelvesten, onder een dekentje zitten op de bank, kaarsjes aan, gehaakte cirkelsjalen. Onze muren zijn lichtgeel met een beetje oranje en als de kaarsjes aanstaan is dat gelijk een heel gezellig en warm gevoel. Ik vind de gekleurde bladeren aan de boom ook wel leuk, maar alleen als het zonnig is. Zoeken naar paddenstoelen en soep maken. Varkenshaas in bladerdeeg en ander eten dat in de oven gaat.

Favoriet drankje? Thee drink ik het hele jaar door, en het liefste in grote bekers. Maar in de herfst (en winter) kan je er fijn je handen aan warmen. Ook chocomel met slagroom maak ik graag. En dan als ik geen pijnstillers nodig heb kan ik er in plaats van suiker wat likeur of rum in doen. Warme melk met honing heb ik graag. Ook in thee trouwens, zowel de rum als de honing.Β 

Favoriete geur/geurkaars?Voor mij hoeven kaarsjes niet perse een geur te hebben. Al hebben de kaarsen die ik op het moment heb wel een geur, van rode bessen.

Mooie lipkleur in de herfst?Ik geloof dat dit jaar berry kleurige lipsticks de trend gaan zijn, maar af en toe draag ik wel rode lipstick. Maar ik grijp vaker naar lipgloss en labello zodat mn lippen niet kapot gaan.

Go to moisturizer? Ik gebruik vaker nachtcreme om de dag mee te beginnen. Ik blijf bij diadermine omdat mijn huid daar wel tegen kan. Ook Nivea Soft gebruik ik graag omdat het zo makkelijk uitsmeert.

Go to oogschaduw kleur? Bruine kleuren, goud, aubergine, maar nogsteeds houd ik van kleur. Zeker op de donkere dagen. Het Urban Decay Naked2 palette gebruik ik nogsteeds heel graag, mn coastal scents Fall Festival palette ook en het Sleek Bohemian palette.

Favoriete muziek? Mijn muzieksmaak verandert door het jaar niet echt. Metal, jazz, pop, rock. Ik luister alles door elkaar.

Favoriete herfst outfit? Knuffelvesten, gehaakte sjaals. sloffen. Iets warms. Mijn kast heeft aan truien en vesten geen gebrek gezien ik ze ongeveer driekwart jaar draag. Laat ik mn uggs ook niet vergeten en mn gevoerde invitoboots voor warme voeten.

Autumn treat? Marsapijn, manderijntjes, pepernoten, speculaas. Pas zodra de sint in het land is komen er pepernoten in ons huis binnen. Ik hou van marsapijn en in mn laatste shoplog kon je Mozart Kugln zien, die zijn nu echt favoriet.
Favoriete plek? Op de bank in de hoek. Onze bank heeft een gedeelte met een chaise longe. Ik kan lekker met mn benen omhoog zitten. Heerlijk met een dekentje over me heen, chocomel naast me, en dan hakend tv kijken. Ik ben een enorm binnenmens.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke tag! De rode lipstick staat je prachtig <3

 2. Reply

  Ja, dat dragen van sloffen en knuffelvesten vind ik zo fijn aan de herfst. Leuke tag!

 3. Reply

  Leuk hoor hihi!

 4. Reply

  Creatief beantwoord! πŸ™‚

 5. Reply

  leuk beantwoord ;D

 6. Reply

  Wat een leuke tag, zo te lezen kom je de herfst wel door ook al is het dan niet je favoriete tijd van het jaar. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge