Technic – Light Blue

Bij de Tedi discount store kocht ik dit leuke lakje voor slechts €1. Omdat ik er niet teveel van verwachtte nam ik er maar 1 mee. Ik geloof dat ze 4 of 5 kleuren hadden staan. De Tedi discount store ken ik niet, maar ik heb gehoord dat het een typisch duitse winkel is. Het is een beetje een Blokker/Action achtige winkel. Knutselspullen, glazen, borden, dierenspulletjes, huisfrutsels (kaarsen, bakjes) etc. Ik nam er een kijkje, want ik kende de winkel nog niet.

De sticker op de dop heb ik er gelijk afgehaald en ook de sticker met de ingredienten heb ik er afgepulkt. De sticker zit er niet goed op en dat vind het erg rommelig maken. De naam staat trouwens onderop.


Ik vond het een leuke kleur. Het is geen opvallende kleur, maar daarom wel leuk straks voor de herfst oid. De kleur dekte met twee laagjes. Het is een beetje een kleinere versie van een OPI lak. Ook het kwastje is wat kleiner, waardoor ik mn kwastje niet te goed moest afstrijken, anders kon ik niet heel mijn nagel voorzien van lak. maar voor €1,- vond ik dit een leuke nagellak.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie kleur!

 2. Reply

  Wat een mooie kleur πŸ™‚

 3. Reply

  Mooi kleurtje en inderdaad een leuk prijsje! πŸ™‚

 4. Reply

  Ik ken dit merk nog helemaal niet! O.o

 5. Reply

  Wat een prachtig kleurtje!
  Liefs

 6. Reply

  Mooie kleur!

 7. Reply

  Leuk kleurtje zeg!

 8. Reply

  oe! Van hetzelfde merk als de oogschaduw paletten! En ook een best goede kwaliteit voor die prijs, hopen dat ie niet al te snel chipt…

 9. Reply

  Wat een leuk, fris kleurtje! En dat voor 1 euro πŸ˜‰
  Ik ken de Tedi discount helemaal niet, leuk koopje!

 10. Reply

  Mooie kleur hij lijkt een beetje op mijn ulta lak

 11. Reply

  Zeker leuk voor die prijs πŸ˜€

 12. Reply

  Hele mooie kleur!

 13. Reply

  Voor zo’n prijs is het zeker een leuk lakje πŸ™‚

 14. Reply

  Wat een super mooie lak voor deze prijs!! Ik ken dit merk of de winkel helemaal niet! πŸ™‚

  Toffe blog heb je zeg!! Ik ga je volgen! πŸ˜€

 15. Reply

  Wat een heerlijk kleurtje! Ik ga snel nog eens naar de Tedi πŸ˜€

 16. Reply

  lleuk lakje voor een euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge