Technic Electic Palette

Dit palette is volgens mij wel vrij bekend in beautyland. Marjolein schreef er volgens mij als eerste over en daarna heb ik er nog wel wat meer reviews van gezien. Op geen gegeven moment begon het toch te kriebelen en kocht ik em ook. Voor die 2,95 kon ik dit palette ook niet laten liggen.

Ik denk dat ik niet meer hoef te beginnen over het feit dat het qua vormgeving van het palette en de pans een sleek dupe is. De oogschaduwkleuren zijn geen dupes. De oogschaduws voelen qua substantie wel anders dan sleek aan. Ik heb het idee dat de sleekoogschaduws meer talk-achtig aanvoelen en deze zijn romiger.Zowel sleek als dit bart smit palette hebben een aantal oogschaduws die wat kruimeliger zijn.

En dan op naar de swatches. De oogschaduws geven vrij veel kleur af en het zijn ook allemaal felle kleuren. Ik zou ook oppassen met teveel product oppakken met je kwast. Aftikken dus voor je het aanbrengt om fall out te voorkomen. Voor de rest ben ik blij verrast met de pigmentatie.

Ik moet er nog looks mee maken, maar nu al zijn de bronze kleur (nummer 8) en de paarse (nummer 12) favorieten. Heb jij dit palette al gescored bij de Bart Smit?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  eeep nee ik heb hem nog niet! Ik vind vooral 4 een hele mooie kleur, en 2 ook (volgens mij lijkt die wel een beetje op een sleek kleur?) maar om die hele palette te kopen alleen voor 4 … misschien als ik een keer in een koop-bui ben!

 2. Reply

  Het is echt ene leuk knallend palette he! Bart Smit moet er meer maken πŸ˜€

  1. Reply

   Inderdaad! :), die gaan vast merken dat de verkoop gestegen is met hun paletten, hahaha!

 3. Reply

  Ik heb hem ook en ben er heel erg blij mee!! De looks die je er mee kan maken zijn talloos en geweldig!

 4. Reply

  Mooie pigmentatie. Will je hier een look mee maken? πŸ™‚

 5. Reply

  Ik ben gek op dit palette! πŸ˜€

 6. Reply

  ik ben normaal niet zo voor de felle kleuren maar ik heb deze toch gekocht met in de gedachte een rainbow eyeliner ermee te maken. ik vind het echt een fijn palette!

  xoxo

 7. Reply

  Ik heb hem ook gekocht, maar nog geen look mee gemaakt!

 8. Reply

  Ik heb het pallet ook en vind hem echt fijn werken.. Ben wel benieuwd naar de ooglook die jij er mee maakt!

 9. Reply

  Mooie kleurtjes! Misschien zo dan maar even naar de bart smit toe:P?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge