Tattoo Hunks || Ian Somerhalder, Chaning Tatum & Kellan Lutz

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het stemmen op deze poll <3 Dat heeft me heel erg geholpen! 20% van jullie gaf aan dat de tattoo posts toch leuk genoeg waren. Vandaar dat ik 2x per maand een tattoo post wil maken. Ik heb al over een hoop celebrity tattoo’s geschreven en een overzicht vinden jullie hier. Vandaag heb ik 3 hotties uitgekozen die 1 ander ding gemeen hebben, ze hebben alle 3 รฉรฉn tattoo.

Channing Tatum

Deze breedgespierde hunk kennen jullie natuurlijk allemaal van Dear John, GI Joe, Magic Mike, The Vow, 21 Jumpstreet en nog veel meer leuke films. Hoewel hij in films wel vaker tattoo’s heeft, heeft hij er in het echt maar 1. En niet zomaar een. Tijdens zijn huwelijksreis naar Bali (helaas, helaas, hij is getrouwd. Sterker nog, zijn vrouw kan ieder moment bevallen van hun eerste kindje) hebben ze beiden dezelfde tattoo laten zetten in het Balinees. Er staat ‘side by side’. Jenna heeft de tattoo op haar enkel, en Channing op zijn ribben. In Magic Mike zie je de tattoo zelfs zitten. “Side by side” is een van hun huwelijksbeloftes aan elkaar en was dus een logische keuze. Channing grapte in een interview dat er hij hoopt dat er ‘Side by side’ staat, maar het zou hem ook niet verbazen als er ‘Burger King that way’ zou staan.

Ian Somerhalder

Ian was mijn reden om The Vampire Diaries te gaan kijken. In het begin dacht ik ‘nee niet wรฉรฉr een vampierserie’, maar al snel vond ik het een toffe serie en Damon’s charme heeft daarbij zeker geholpen. Als je goed oplet in de serie zie je zijn tatoo zitten! Kan me niet voorstellen dat het jou wel is opgevallen, als hij zonder shirt te zien is let je daar niet echt op *wink*.
Op zijn onderarm heeft hij de latijnse spreuk ‘hic et nunc’ laten tattoeren wat ‘hier en nu’ betekent. Hij zegt dat het het eraan herrinnert om te leven en niet te veel na te denken aan wat er gebeurd is.

Kellan Lutz

Kellan ken je natuurlijk uit de Twilight reeks. Als Emmett vond ik hem de verreweg de leukste vampier uit de films. Misschien had zijn gespierde bovenlijf er iets mee te maken. Sinds kort pas heeft hij een tattoo. Ik heb een foto gevonden op zijn twitter waarop de tattoo nog niet eens af was. In de tweet stond “In Life You Never Stop Dreaming, In Dreams You Never Stop Living”. Wat het precies voor hem betekent vertelde hij er niet bij, maar ik denk dat hij niet wilt stoppen met dromen en leven.

Hebben jullie nog een verzoek van welke hunks je de volgende keer op zondag de tattoo’s wilt zien?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    yesh! kellan lutz *drools away*

  2. Reply

    Channing is zoooo….leuk ๐Ÿ™‚ vind de tattoo ook een erg mooie betekenis hebben!

  3. Reply

    Mooie tattoos! Ik hou wel van die subtiele tattoos met een mooie boodschap ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge