TAG || That’s Who I Am

Ik heb al eens eerder twee Tumblr tags gedaan en die vond ik erg leuk om te doen. Dat waren de Before I Die Tag en de What I Already Did Tag. Laatst vond ik de That’s Who I Am Tag. Ik heb de foto’s van deze Tumbr vandaan.

Ik denk dat een hoop dingen wel voorzich spreken. Ik ben zo’n doos die om dr eigen grapjes lacht, superenthousiast is over van alles, maar ik kan niet zo goed op mensen afstappen en een gesprek beginnen.

Ik ben een familiemens, ik denk overal teveel over na, ik probeer zoveel mogelijk te lachen, ik hou heel veel van konijntjes, ik vind de hemel supermooi om naar te kijken. Vandaag dan niet omdat het grauw is, mja daar doe je niet zoveel aan.

Ik hou ervan dat ik meerdere talen kan spreken. Ik kan redelijk makkelijk tussen Nederlands, Engels en Duits wisselen. Jammer genoeg spreek ik niet meer talen. Frans komt er maar moeizaam uit terwijl ik vloeiend was op school. Ik hou niet zo van naar buiten gaan, zeker niet als het vriest buiten. Ik heb een hekel aan zeebeesten op mijn bord, kan helemaal opgaan in mijn favo boek, serie, of film (zoals Harry Potter), draag al jaren een bril en kan elk jaar niet wachten op Kerst.

Als ik ergens een hekel aan had, dan is het wel mijn ouders die ruzie maken. Nu ik niet meer thuis woon maak ik dat bijna nooit meer mee. Ik wou dat mijn konijntjes me hele verhalen konden vertellen. Ik slaap nogsteeds met een knuffeltje, wou dat ik kon vliegen en kan me heel veel data en details herinneren. Ik ben de melkfles van de familie en probeer al een jaar of 4 om gewicht te verliezen. Das toch best lastig als je niet echt kan sporten.

Ik eet als ik verdrietig en gefrustreerd ben, maar probeer dan steeds vaker iets gezonds zoals een appel te pakken. Ik ben een enorme sloddervos en drink graag thee. Ik kan hele dagen naar muziek luisteren. Sterker nog, ik kan een maand lang muziek luisteren en dan heb ik allemaal verschillende nummers geluisterd. Ik ben helemaal gek met nagellak (had je nooit geraden eh)!

Als ik mezelf in 5 woorden zou moeten omschrijven zou ik kiezen voor gek, rustig, zorgzaam, creatief en rommelig. Hoe zou jij jezelf omschrijven?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  awesome dat je zo open bent over jezelf :3
  respect!

 2. Reply

  Erg leuk om te lezen en inderdaad dat je zo open bent!

 3. Reply

  Leuk om te zien!

 4. Reply

  wat een te gek artikel, volgens mij zijn wij een beetje hetzelfde πŸ™‚ XXO heerlijk toch om je eigen grapjes lachen, we are f***** hilarious my dear πŸ˜‰

 5. Reply

  Leuk om te lezen en dat je zo open bent πŸ™‚ Mijzelf in 5 woorden is: Doorzetter,lief,rustig,vrijgevig en vergeetachtig πŸ˜€

 6. Reply

  Leuke tag. Heb je mooi ingevuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge