TAG || Show Your Stash

Het was wel weer tijd voor een leuke tag, dus ik ben opzoek gegaan en vond deze leuke tag. De show your stash tag gaat over mijn favo make up en de make up die ik eigenlijk meer zou moeten gebruiken.


1. Welk(e) product(en) ligt in een hoekje te verstoffen?
Van welk product was je ooit zó overtuigd maar gebruik je nu helemaal niet meer? Stof hem af en zet het op de foto!

Met schaamte zeg ik mijn Sleek paletten. Ik ben een tijdje dol geweest op mn Sleek paletten, maar ik gebruik ze nu eigenlijk niet zo veel meer. Geen idee waarom. De oogschaduws blenden prima, het zijn leuke kleuren. Moet mezelf er gewoon weer aan toe zetten om ze vaker te pakken. Als ik een palette pak dan is het het Storm palette. Ik vind de kleuren daarvan gewoon het mooiste.

2. Welk product heeft het verst gereisd?
Was je ooit zo verliefd op een product dat je het helemaal vanuit Amerika gehaald hebt? Of gebruik je het product zoveel dat het elke dag in je tas meegaat?

Ik heb een hoop lakken uit Amerika. Mijn broertje heeft een aantal OPI lakken voor me meegenomen en China Glaze behoort tot een van mijn favoriete merken en die komt ook vanuit Amerika. Al moet ik zeggen dat ik door andere blogs helemaal verliefd werd op het Urban Decay Naked2 palette en dat ik er voor naar Rotterdam ben gereisd om te kopen (vanuit Eindhoven).

3. Welk product heeft je het meest gekost?
Voor welk product heb je een groot geldbedrag neergeteld? Laat gelijk weten of je er nog steeds achter staat, of het achteraf gezien toch wel belachelijk is.

Ik heb het meeste betaald voor het Urban Decay Vice palette. Al moet ik zeggen dat ik €45 euro voor 20 oogschaduws van goede kwaliteit niet superduur vind, maar het is geen aankoop die ik wekelijks of zelfs maandelijks doe. Al hoor ik van mensen dat ze makkelijk dat bedrag neerleggen voor een dagcreme. Ik ben zelf enorm blij met het palette en ik zal er nog lang plezier van hebben.

4. En welk product heeft je het minste gekost?
Welk product heeft je zó weinig gekost dat het zelfs leuk is om kapot te gooien tegen je muur?

Dat moeten mijn MAX lakjes zijn van de action. Voor €0,49 per lakje vond ik ze heel leuk en relatief goede kwaliteit. Ik heb er dan ook een hoop en ik ben echt dol op de zwarte; die dekt met 1 laagje en dat is echt ideaal voor nailart. Maar ook met lakken is het makkelijk. Als je er een topcoat zoals Fantasy Fire overheen doet is het makkelijk dat je niet eerst hoeft te wachten tot er 3 laagjes droog zijn.

5. Welk(e) product(en) vind je een echte budgettopper(s)?
Zo goedkoop, maar zo fijn. Share!

De lipsticks van Catrice vind ik echt helemaal top. Ze kosten maar €3,99 per stuk en in de uitverkoop soms maar de helft. Ook ben ik echt dol op het NYX jumbopencil in milk. Deze gebruik ik meestal als basis. Meer toppers? Ehm, de gelliners van Essence, maar ook van Catrice. Ze blijven supergoed zitten, ze brengen makkelijk aan en zijn in een hoop kleuren verkrijgbaar.


6. Welk product verdient zijn eigen vitrinekast? 

Op welk product ben je zo trots dat het eigenlijk pontificaal in de kamer uitgestald zou moeten worden?

Uiteraard parfumflesjes. Ik vind het appeltje van Nina Ricci heel mooi, maar ook de gradient flacon van Midnight Rose is supermooi, en dan het roosje niet te vergeten. Maar ook een aantal lakken zoals holo’s en multichromes. Maar ook bijvoorbeeld de blush uit de Revoltaire collectie van Catrice is een pareltje en ik blijf staren naar mijn Collistar highlighter met al die shimmery vakjes.

7. Welk(e) product(en) gebruik je vrijwel dagelijks?
Al is het er één of zijn het er twintig, maakt niet uit, we willen ze zien.

Ehm, even denken. Ik gebruik mijn jumbo pencil in milk van NYX als basis en de laatste paar weken gebruik ik eigenlijk alleen mijn Naked2 palette. De oogschaduws blenden zo makkelijk en de kleuren zijn heel mooi neutraal. Ik gebruik verschillende blushes, maar grijp vaak naar mijn Miami Roller Girl blush van Essence; een mooie matte duoblush. Ook van Essence heb ik een Big Lashes mascara die zn werk goed doet en de 16 h concealer waar ik over te spreken ben. Qua nagellak gebruik ik graag een base en topcoat van Essence. Ik ben een echte budgetfreak. Ik gebruik als basecoat graag Essence Studio Nails XXL Nail Thickener en als topcoat Essence Studio Nails better than gel nails top sealer. 
8. Welke drie producten zouden er met je mee mogen naar een onbewoond eiland? 

De doemvraag, maar ik stel hem toch!

Ja das een goede. Qua makeup? Ik denk mijn Naked2 palette, Sleek Rose Gold blush en Catrice Colour Bomb lipstick. Qua nagellak? Das een superlastige. Als ik dan toch op een zonnig eiland zit denk ik dat ik kies voor mn Aqua Basecoat en Gosh Holographic van Gosh en Essence Studio Nails better than gel nails top sealer. Kan ik de hele dag naar mijn holonagels kijken.

9. Hoe bewaar je jouw stash?
Simpel, laat zien waarin je jouw stash veilig houdt voor broertjes, zusjes, je kinderen of ieder ander die er met zijn handjes vanaf moet blijven.

Nou heb ik geen broertjes of zusjes of kindjes of katten die er met mijn make up vandoor gaan. Mijn vriend heeft geen interesse in mijn makeup, maar vindt het leuk dat het me blij maakt. Ik bewaar het gewoon in een kastje met lades in mandjes. Het is geen bijzonder kastje, maar ik heb 4 lades erin waarvan er in 2 makeup liggen. In de eerste heb ik lipsticks, basics, eyeliners en masacara’s. In de tweede heb ik mijn paletten, mono’s en blushes. In de derde bewaar ik wat nagellak en producten die ik nog moet reviewen. De meeste nagellak bewaar ik in mijn rek, maar als ik nailart maak staat mijn bureau bezaaid met lakken 😉


10. Als laatste, show een foto van (een deel van) je stash!
Jij je zin: show één foto(!) van (een deel van) je stash. Bij voorkeur de producten die je het meest gebruikt, of het soort product waar je echt niet zonder kan(en dus ook héél veel van hebt).

Ik heb het rek laatst geverfd en is nu dus roze *O* Hier stond hij nog in de huiskamer, maar we moeten nog een fatsoenlijke manier bedenken om em op te hangen. Zou zonde zijn als hij omviel. Ik word er enorm blij van en was alle moeite en pijn in mijn rug dubbel en dwars waard. Ik word heel erg blij van mijn rek. Als ik ga slapen kijk ik ernaar en als ik wakker word weer. Nailpolish <3

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel leuk om te zien! Je nagellak rek is prachtig! Je hebber super verl haha. Waar heb je het rekje vandaan?

 2. Reply

  Omg jouw nagellakrek is awesome 😀 leuke tag!

 3. Reply

  woooow, ik ben zo jaloers op jou nagellak. Super leuk!

 4. Reply

  Wat is je nagellakrek geweldig! <3

 5. Reply

  Leuk om te lezen! En jouw nagellakstash, WOW! <3

 6. Reply

  Mooi en handig, zo’n rek!

 7. Reply

  WOW!! Je nagellak stash is awesome! Love, love love <3

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een geschikte rek voor alle lakjes (eentje voor aan de muur). Heb je nog tips?

  1. Reply

   Je kan eens kijken bij webshops zoals Enchantra en Boozyshop, die verkopen rekken van plexiglas (voor aan de muur maar ook die je op een bureau kan zetten). Nadeel van die rekken is dat ze ‘maar’ 60 of 90 lakken houden én dat je makkelijk €50 tot €70 euro neertelt voor zo’n rek. Daarom ben ik naar de bouwmarkt gegaan om het zelf te klussen. Ik heb €30 aan materiaal uitgegeven en ik had nog zo’n rek kunnen bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge