Tag: Personal Travel Favorites

Nog maar heel even en dan gaan we op vakantie naar Corsica. Ik kijk er zo naar uit. 4 weken geen pijn! Laatst zag ik bij Tedje deze leuke traveltag voorbij komen en nu ik helemaal vakantiekriebels heb, wilde ik deze ook invullen.

Favoriete hotel?

Van kleins af aan gaan we in de zomer altijd camperen. Ik ben er dol op. Ook met mijn rug kan ik opzich gewoon camperen. Zolang het luchtbed maar hard is opgeblazen. Mijn moeder heeft een dun matrasje van memoryfoam voor me, wat het ook makkelijker maakt. In kroatie zaten we wel in een huisje. Dat voelde eigenlijk best gek aan.

Op een stedentripje hebben we wel een hotel. Ik heb eigenlijk geen favoriet hotel, want ik ben nog nooit een tweede keer naar hetzelfde hotel terug gegaan.

Favoriete reisvriendelijke beauty product?

Ik denk toch wel de sleek paletten. Toch klein, maar bevatten 12 oogschaduws en met het Oh So Special of Au Naturel palette bijvoorbeeld heb je alle kleuren voor een leuke look. Gelukkig zijn de Sleek paletten niet duur. Mocht er iets mee gebeuren, kan je het palette makkelijk vervangen.

Favoriete bestemming om te shoppen?

Ik denk Praag en Aken. Praag is mijn favoriete stad om te bezoeken. Je staat direct midden in honderden jaren geschiedenis en in het Palladium kan je heel goed shoppen. Ik vind het een heerlijke stad. Ik wil er zo naar terug.

Favoriete bestemming om te relaxen?

Corsica, zuid Frankrijk. Heerlijk. Het is wel eerst 2 dagen rijden en dan 6 uur varen, maar dan is het ook echt 4 weken relaxen. Zwemmen, duiken, op het strand liggen lezen. Ik krijg echt nu al heimwee! Met 2 uur rijden ben je in de bergen en kan je daar wandelen. Nog maar 4 weken!

Gekste dat je ooit hebt gegeten?

Ehm? Weet ik niet? Ik eet de gekke dingen meestal niet. We stonden wel even gek te kijken in Frankrijk toen we in de supermarkt vierkant witbrood tegenkwamen. Voor ons niet gek, maar zulk brood eten ze in Frankrijk niet. Het was wel droog brood, maar dat maakte voor de wentelteefjes niet uit.

Beste maaltijd die je ooit hebt gegeten en waar?

Ik denk eend in Tsjechie. Laatste dag daar, het was een beetje regenachtig, dus dan zoek je een leuk eettentje op. Eend smaakt daar nog lekkerder dan hier.

Verder eten we op vakantie alleen maar lekkere dingen. Ik moet aan Corisca altijd denken dat we bramen gingen plukken en daarna pudding maakten. Jammer genoeg hebben ze de bramenstruiken weggehaald. Watermeloen op het strand eten. Abrikozenknedels met koude kwark. Gerookte kip. Svickova. Het een nog lekkerder dan het andere.

Wat kun je het beste aantrekken in het vliegtuig?

Ik weet nog wel dat ik naar Ljubljana vloog en dat ik een korte broek aanhad, een hemdje en een jasje en dat ik me helemaal in mn jasje propte omdat ik het koud had en ik durfde niet om een dekentje te vragen. Ik ben niet zo’n ervaren vlieger. Gelukkig wist ik nadat ik geland was niet meer wat koud was. Dus ik zou iets van een joggingsbroek aandoen en een rokje los meenemen ofzo. Iets gemakkelijks, maar wat daarna ook wel makkelijk omkleedbaar is.

Wat is het engste dat je ooit gedaan hebt?

Ik denk de murene’s die ik tegenkom tijdens het snorkelen. Oh en na het duiken met je hoofd vlak naast een bootje omhoog komen. Dat had geen 20 cm moeten schelen. Dan is het *paniek*. Verder kan ik me wel nog herinneren dat toen ik klein was we een berg op reden en een bezopen fransman in ene half in een bocht in de ankers ging en tegen mn vader begon te schreeuwen. We hadden geen idee wat er mis was omdat hij niet uit zn woorden kwam, maar mn vader had wel een vuist op zn neus -en zn bril stuk-. Verder zijn vakanties ontspannend en gezellig.

Waat gaan jullie heen op vakantie?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat leuk om te lezen!

 2. Reply

  Dit brengt me helemaal in de vakantiestemming, nog veeeeel te vroeg! πŸ˜›
  Ik trek altijd wel een lange broek, om dit soort situaties te voorkomen πŸ˜›

 3. Reply

  Leuke tag, veel plezier!

 4. Reply

  Het leukst van tags vind ik dat je zelf helemaal gaat terugdenken aan dingen die je al bijna vergeten was.
  Dit jaar gaan we een paar dagen naar Antwerpen:)

 5. Reply

  Leuk om te lezen!

 6. Reply

  Gaaf om te lezen πŸ˜€

 7. Reply

  Leuk dat je de tag hebt overgenomen!!

 8. Reply

  Super leuk om te lezen! Ik ben gek op reizen en kom helemaal in de vakantiestemming door deze tag. Denk dat ik deze ook nog ga invullen. Iehh, zo’n murene’s tegenkomen tijdens het snorkelen of duiken lijkt mij echt eng, ze zien er zo freaky uit!

 9. Reply

  Wat een leuk artikel! Praag vind ik ook helemaal geweldig, ben er al zo’n 20 keer geweest. En ja het palladium <3 <3 Haha.

 10. Reply

  Leuke tag! Ik ga over een week naar Spanje, en kijk ook uit naar het heerlijk warme weer (betekent ook minder pijn voor mij :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge