TAG || Nailpolish and Me

Ik vulde deze tag al anderhalf jaar geleden in. Tijd om deze opnieuw in te vullen! Ik weet zeker dat de antwoorden nu anders zijn en daarnaast blijft het ook gewoon een leuke tag.

Uit hoeveel nagellakjes bestaat jouw stash?
Ik ga nu richting de 600. Ik bewaar ongeveer de helft in mijn zelfgebouwde rek en de andere helft in lades. Als we gaan verhuizen wil ik een alex kastje, maar daar heb ik op het moment geen plek voor.

Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
Ik denk van Catrice. Ze hebben relatief goede lakken voor een klein prijsje. En er zijn regelmatig aanbiedingen en afprijzingen. Als ze voor €1 in de uitverkoopbak liggen kan ik ze meestal niet laten liggen. Jammer genoeg is China Glaze niet in de winkels hier te krijgen, anders had ik er daar meer van.

Wat is de meest voorkomende kleur?
Ik denk toch wel roze. Hoewel ik weinig roze lakken meer koop tegenwoordig, denk ik dat dat nogsteeds de meestvoorkomende kleur is. Maar, ik ben niet zo heel goed in mijn stash bijhouden in een lijstje, dus ik zou het met zekerheid durven zeggen.

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik heb geen gouden stukjes topcoat. Die trend gaat een beetje aan mij voorbij. Ook croc -crackle- lak heb ik niet. Verder heb ik niet van die murky groen-bruin-gele kleuren omdat ik die toch niet op doe. Verder zou ik het niet weten.

Welke nagellak draag je het meest? Schrijf de kleur en het merk op!
Ik zou niet weten welke lak ik het meeste draag. De laatste paar weken is dat Adora-Blue van Bourjois omdat die redelijk goed dekt met 1 laagje. Een baby blauwe creamy lak.

Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weggegooid?
Ehm, bij geeneen. Ik heb laatst mijn stash op zn kop gezet en de lakken die ik niet meer gebruik, gebruikt om te frankenen. Geen lakken meer die ik niet meer wil! Ik blijf me wel afvragen waarom er nogsteeds van die frost-y streperige lakken gemaakt worden.

Gebruik je base- en topcoat?
Ja, alleen tijdens het swatchen niet echt. Er op, er af, er op, er af. Dan vlieg je door de base- en topcoats. En die gaan al zo hard. Maar zeker met leuke nailarts doe ik altijd een basecoat op. En meestal is een topcoat ook wel nodig. Dus als ik besluit de nailart een paar dagen op te houden hoef ik me geen zorgen te maken.

Stempel je liever, of doe je nail-art met de losse hand?
Ik heb wel imageplates en ik wil er ook meer nailart mee maken, maar ik vind eigenlijk alleen de full nail stempels er leuk uitzien. En laat ik daar nou moeite mee hebben. Ik maak nailart liever uit de losse pols. Maar ook graag met behulp van tape, striping tape, dottingtools, kwastjes, noem maar op!

Hou je van shimmers en glitters, of liever van een crème finish?
Allemaal! Waarom denk je dat kiezen altijd zo moeilijk is?

Voel je je kaal zonder nagellak?
Ja enorm! Zeker met mijn verkleurde nagels. Door het vele swatchen zijn mijn nagels best wel geel-oranje. Doe er maar gewoon een lakje overheen, dan zie ik het niet meer. Daarom hou ik ook eigenlijk niet zo van french manicures, want dan zie je de verkleuring er nog doorheen.

Welke nagellak draag je op dit moment?
Ik draag op het moment Light Blue van Technic. Een lak die ik voor €1 bij een Tedi winkel kocht. Daarover heen heb ik een holo bloemetjes nailart gemaakt.

Wat is jullie favoriete nagellak?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke tag !!!! 600 lakjes , dan mag ik nog ff door sparen ! πŸ™‚

 2. Reply

  Leuk om te lezen!

 3. Reply

  Haha, 600! Ze lachen mij hier thuis al soms een beetje uit omdat ik inmiddels aan de 200+ zit πŸ˜‰ Maar hey, wie kan nou een mooi nagellakje weerstaan :-)!

 4. Reply

  Leuk om te lezen! En wow, 600 lakjes!?

 5. Reply

  Leuk ingevuld πŸ˜€

 6. Reply

  Leuke tag! 600 lakjes? Dat zijn er wel heel erg veel. Haha.

 7. Reply

  Leuk om te lezen! πŸ˜€

 8. Reply

  Haha leuke tag, veel herkenning!

 9. Reply

  Leuke tag πŸ™‚ Ik heb denk ik precies dezelfde kleuren/finishes niet, en voor de rest zo goed als alles πŸ˜›

 10. Reply

  Leuk om te lezen, je hebt lekker veel lakjes, zo heb je altijd iets te kiezen πŸ™‚

 11. Reply

  Erg leuk om te lezen! Ik ga hem ook een x invullen πŸ˜€

 12. Reply

  leuk om te lezen

 13. Reply

  Leuke tag deze heb ik ook eens gedaan ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge