TAG – I Wish

Wat is mijn droombaan? Welke superpower zou ik willen? Welk dier zou mijn droomhuisdier zijn? Dit en meer in de I Wish tag.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Nagelstylist voor celebs denk ik. Maar als ik iets beter zou kunnen zingen zou ik ook heel graag muziek willen maken. Moet ik wel mn angst loslaten, want ik ben onwijs bang voor reacties van anderen. Al lijkt interieur designer me ook wel heel leuk. Ik hou van programma’s zoals vtwonen.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Een chauffeur denk ik. Hoef ik niet aan parkeerkosten en kan ik overal heen. Maar iemand die huis voor me schoonmaakt is ook wel heel fijn. Hoef ik mn rug niet te breken met dwijlen

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Samantha Carter uit Stargate SG1! Zo vet lijkt me dat. Power vrouw dat ze is. Ze is superslim: phd in natuurkunde, ze zit in het leger en reist wekelijks door se stargate naar andere planeten. Op plaats twee staat SA Olivia Dunham uit Fringe; koelbloedig ziet ze de raarste dingen.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Dan zeg ik mijn favoriete strand op Corsica. Daar zou ik nu zo graag willen zijn! Maar Praag is een goede tweede! Zo’n mooie stad en ik kan eindeloos door de straten lopen daar.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Oh deze vraag is moeilijk. Ik zeg cake. Maar ook ijs, en koekjes en taart en chinees ( nuja bami met zoetzure saus en pikante kip) en grieks (tzaziki met stokbrood)

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ik ben wel bang voor wat anderen van mij denken. En dat eigenlijk vooral ook naar mij uiten. Alleen onder vrienden durf ik ongeremd mezelf te zijn.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Ik zou zo graag willen vliegen! Dat lijkt me zo heerlijk. Helemaal vrij zijn. Ik vraag me ook zo vaak af hoe het is om een vogel te zijn. Even helemaal nergens aan denken en overal heen vliegen. Vogels vliegen makkelijk 300km op een dag. Lekker heel europa verkennen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privรฉ concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Westlife zou ik nog heel graag een keer live zien. Maar echt een privรฉ concert? Tarja! En Simone Simons en Yori Swart en Mariza. Oh Kelly Clarkson. Ik heb eigenlijk geen overleden artiesten die ik zou willen zien.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Ik heb nu twee konijntjes, maar ik zou heel graag een aapje willen. Zo’n Kapucijnaapje ofzo.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een leuke tag zeg! ๐Ÿ™‚
    Beau recently posted…Movies I recently watched #2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge