TAG | ‘Hoe fake ben ik?’

De Hoe Fake Ben Ik tag. Het was denk ik al wel opgevallen dat ik geen Barbie ben, maar hoe nep ben ik nou eigenlijk?

Heb ik ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nope. Ik geloof niet dat er iets aan mij is wat ik op zo’n manier wil veranderen. Maar als ik naar vrouwens zoals Heidi Montag, Nikki Cox en Hunter Tylo kijk kan het eigenlijk alleen maar fout uitpakken en dan moet je nog de rest van je leven.

Gebruik ik valse wimpers?
Eigenlijk niet. Ik heb die handigheid niet. Ik heb al wel eens mijn wimpers aan elkaar gelijmd. Gelukkig maar aan 1 oog, maar het was een prutswerkje om dat weer uit elkaar te krijgen. Sinds heb ik niet zo’n behoefte gehad om nepwimpers te proberen. Misschien toch weer eens proberen.

Draag ik haarextensions?
Ja, regelmatig! Ik heb een set van Luxury for Princesses gewonnen op CherryFizz en daar ben ik superblij mee. Dan voel ik me ook echt een prinses! Is het leuk als ik die ook nog eens review?

Gebruik ik iedere dag make-up?
Nee. Ik heb dagen dat ik me te moe voel en dan verstop ik eigenlijk gewoon liever de spiegels. Dan slaap ik vaker dan ik zou willen, maar dan is het dragen van make up niet zo handig.

Kan ik nog zonder make-up?
Ja hoor. Maar ik vind mezelf met make up meestal mooier. Zo heb ik op de bovenstaande foto geen make up op. Vooral op mijn ogen draag ik graag make up. Mijn oogleden zijn wat geler waardoor ik er al snel heel moe uitzie. Ook trek ik meestal wit weg als ik moe ben. Wat concealer, oogschaduw en blush doen al wonderen. Ik vind het dan ook zo jammer om het voor het slapen gaan het eraf te halen. Dan komt mijn vermoeide gezicht tevoorschijn.Gelukkig ben ik gezegend met een mooie huid, dus hoef ik niet perse foundation te gebruiken waardoor het al natuurlijker lijkt.

Draag ik nepnagels?
Ik heb ze wel eens gehad, maar geen succes. Soms breken mijn nagels af, maar dan heb ik gewoon maar eventjes nubbins (korte nagels). Op het moment ben ik even gezegend met sterke en lange nagels.

Verf ik mijn haren?
Ja. Ik heb een hekel aan mijn grijze haren. En ik kan ze er wel uit halen, maar volgens mij krijg ik dan een kale plek. Ook verf ik mijn haren een tintje donkerder. Dat vind ik iets mooier staan.

Ga ik onder de zonnebank?
Nee. Ik vind het mijn geld niet waard. Ik heb er wel vrede mee dat ik wit ben en in de zon tinten minder wit word. Ik smeer me gewoon goed in en blijf genoeg in de schaduw zitten. Ik heb zo’n hekel aan verbranden! Al ben ik ook wel als de dood dat ik huidkanker krijg.

Gebruik ik zelfbruiner?
Ik vind het zo’n gedoe. Ik heb het wel eens geprobeerd, maar ik had oranje vlekken op mijn benen. Gelukkig zag je die niet onder mn leggings (onder mijn rokje/broekje, don’t worry). Ik vind het niet erg dat ik bleek ben. Melkfles is my middle name!

Heb ik tattoos?
Nee, maar ik sluit ze niet uit. In mijn hoofd heb ik best wat ideetjes, maar ik ben ergens bang. Niet voor de pijn van het zetten, maar of ik het over 20 jaar nog mooi vind. Maar zeer zeker ook hoe mijn lichaam erop zal reageren. Ik heb dagelijks ontstekingen en geen idee hoe mijn lichaam op zo’n vreemde substantie in mijn huid reageert. Ik denk dat ik de tattoo gewoon klein moet houden. Mijn piercing ging immers ook goed.

Heb ik piercings?
Ja, eentje. Ik heb een Outer Conch waar ik op het moment een salamandertje in heb zitten. Daarnaast heb ik in elk oor 3 oorbelgaatjes, maar die tel ik niet echt als piercings. Ik twijfel nog om een ringetje in mijn andere oor te laten zetten op dezelfde hoogte als ik mijn salamandertje heb, maar ik vind €50 euro toch iets te veel voor een simpel ringetje :$
En ben ik fake? Valt wel mee toch! Ik weet niet waarom je nep wordt door tattoo’s of piercings, maar ik verf mijn harenΒ  wel regelmatig en draag graag makeup en stijl ook graag mijn haar.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Je bent niet fake met tattoos en piercings , het zijn gewoon je sierraden !! πŸ™‚ En al verf je je haar paars met blauwe stippen , het is je eigen haar , dus niet fake !!

 2. Reply

  leuke tag πŸ˜€

 3. Reply

  Wat een leuke tag! En je bent dus helemaal niet fake hihi, echt leuk om te lezen!

 4. Reply

  Ik vind jou helemaal niet fake hoor :-)! Maar dat heeft voor mij ook meer met gedrag dan met uiterlijk te maken. Ook al heeft iemand alles fake en die is superlief tegen mij, dan vind ik het nog altijd beter dan een naturel iemand die de bitch uithangt.

 5. Reply

  Leuk ingevuld! Grappige tag πŸ™‚

 6. Reply

  Blijf het altijd een leuke tag vinden, leuke antwoorden heb je ook gegeven

 7. Reply

  Wat een leuke tag, nee, je bent niet fake, en je hebt het al dat plastische gedoe niet nodig ook. πŸ™‚

 8. Reply

  leuke tag πŸ˜€

 9. Reply

  Ik wist niet dat je extensions had. Graag een review! Ik heb die van mij clip-ins pas sinds kort, maar kan er maar moeilijk aan wennen…. πŸ™

 10. Reply

  Leuke Tag πŸ™‚ Zou wel benieuwd zijn naar een review over je extensions, ik draag ze zelf ook graag, maar sta altijd open voor nieuwe merken.

 11. Reply

  Leuke tag! Heel fake ben je niet πŸ˜€

 12. Reply

  Hihi, wat een leuke tag en een prachtige foto van jou!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge